Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!

Калин Георгиев не напуска МВР спонтанно, обеща подкрепа на служителите
Обновена: 30 май 2013 15:34 | 30 май 2013 15:31, Веселина Йорданова
87
Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

Главен комисар Калин Георгиев напуска системата на МВР. В емоционално обръщение към служителите на вътрешното ведомство главният секретар обяснява причините за решението си.

„Този акт не е спонтанен. Обмислям го от много време. Поет ангажимент ми попречи да обявя намеренията си по-рано“, заявява Калин Георгиев и благодари за „честта да служим заедно на България“.

„Бяхме заедно под дулата на престъпниците край Вакарел и Сливен, не сме се крили един зад друг в Бисер, Ловни дол и при терористичния акт в Сарафово“, подчертава той.

Калин Георгиев споделя, че в личен план му предстоят още много битки. "Трябва да намеря начин да запазя здравето и семейството си - важни приоритети, които съзнателно загърбвах през годините", признава той.

Още по темата
Главният секретар на МВР се извинява, ако в хода на съвместната работа е обидил някого или е бил несправедлив и обещава: „Винаги ще ви подкрепям“.

Освен здраве и сили, Калин Георгиев пожелава на служителите на МВР мотивация да продължат. „Последната ми заповед към вас е да се прибирате невредими при любимите хора!“ - завършва съобщението, публикувано на сайта на ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
26
 
25
 
! Отговори
НЕЕЕЕЕ преди 10 години
НЕ , НИКОГА НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ТОЯ МИЛИЦИОНЕР. ТОЙ БЕШЕ ЧОВЕК НА БУДА И НА ЦВРЪКО И БЕШЕ ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗАРАДИ ТЯХ. ТОЙ НА РАМЕНЕТЕ СИ НОСЕШЕ НЕ ГЛАВА , А ПРАЗНА КРАТУНА. НЕКА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ , ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЩО ЗА СТОКА Е И НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯШЕ- САМО И ЛИЧНО НА БУДА. КУЧЕТО СИ Е КУЧЕ И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЧОВЕК. ТОЯ Е ТОЧНО ТАКЪВ, НЕЩО ПОВЕЧЕ- СЪВРЕМЕНЕН ***, ОБУЧЕН И ОТГЛЕДАН ОТ МУТРЕВ И ЦВРЪКО. ТАКАВА Е СЪДБАТА НА ВСЕКИ НАЕМНИК. ГРОБАРИТЕ СИ ОТИВАТ И ТОЙ СИ ТРЪГВА СТЯХ.
38
14
 
23
 
! Отговори
не забравяй да благо преди 10 години
Калинчо, и не забравяй да благодариш на премиера! Пардон, на някогашния премиер!
37
8
 
23
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
До 25 Г-н Никой най-вероятно си ти. На това момче Господ е дал Коефициент на интелигентност 160. И въпреки това си вършеше съвестно работата. А това, че Борисов го издигна да така е, но той издигна примерно и Цацаров и Плевнвлиев. Даже и да си добър някой трябва да ти помогне, иначе не става. Тук не е Америка, запомнете.
36
18
 
18
 
! Отговори
пазач на паркинг преди 10 години
Много му отива на Калинчо тази клоунска униформа. С нея спокойно може да стане портиер на някой хотел или пазач на паркинг. Като агент Буда, който преди да стане генсек на МВР, пазеше паркинга на бай Миле пред хотел Славия!
35
6
 
23
 
! Отговори
наблюдаващ преди 10 години
до 31 А харесваше ли го, когато залови Куйович. Ти беше ли в Сливен да видиш каква беше ситуацията, аз бях. Калин георгиев е един достоен полицай и човек. И много е прав колегата ти, че системата го изстиска и изхвърли. Грешката му беше, че стана главен секретар.
34
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СБОГОМ ГЕРБЕРАСТИ!!!!!!!НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА НИЩО!!!!РЕД Е НА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА!!!
33
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До GGA защо си мислиш че този дето идва след него е голям кадърник?Ще го видиме и него.Само плюете по хората.Все недоволни.
32
0
 
0
 
! Отговори
КЛО преди 10 години
"кадърните"!!!!
31
11
 
11
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Още един на когото са му взимали мярка за шапка с пергела...Системата е изстискала всичко от него и сега го захвърля при разбитото му семейство и съсипаната му психика,но нищо нека има и такива хора,като им беше *** не е имало само негативи,коли с буркани ,държавна издръжка,купища привилегии,несънувани от обикновените хорица...Той тотално се беше объркал напоследък,какво точно му се случва,кога да говори,кога не,кой е добрия и кой лошия....Сега на почивка или по-скоро на санаториум
30
3
 
15
 
! Отговори
КЛО преди 10 години
Колко пардоксално е това че, в БГ само некадърници управляват къдърните хора. Смешници.
29
24
 
31
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 10 години
Не го харесвам аз този човек от момента когато подшушна на една жена да благодари на Борисов.Не не го харесвам..
28
6
 
11
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
до 29.....*** !
27
11
 
14
 
! Отговори
Дядо Ванго преди 10 години
Тази интернет страница е ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ.
26
28
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
колко трогателно! Ще се разплача! А не беше ли тъкмо този екземпляр, който ни призоваваше всички да сме тичали подир Бойко Борисов с химикал в ръка и да сме си водели записки, за да научим нещо? Е сега ще има време той да ходи да тича подир него
25
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само на мен така ли ми се струва или в електората на БСП, ДПС и Атака са останали вече само толкова прости хора, че не могат дори да сглобят обидите си в едно цяло изречение?! :)
24
9
 
5
 
! Отговори
DO ANONIMEN преди 10 години
MAI CHTE SE OKAJE, CHE NE SI PRAV. GOLIAMA MIRIZMA CHTE IZKOCHI OT TOVA MVR.....
23
28
 
13
 
! Отговори
pege преди 10 години
господин никой. добре че беше боко да те направи нещо.
22
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напускането на Калин Георгиев е най-голямото доказателство че МВР е деполитизирано, хе-хе....
21
33
 
30
 
! Отговори
GG преди 10 години
Един некадърник в системата на МВР си отива и се опитва да се прави на някакъв герой!Бягай да пасеш патките!Хората за твоето звание служат в органите на МВР минимум тридесет професианални години!
20
17
 
18
 
! Отговори
... преди 10 години
Зараждането на един нов политик тип "Бойко"