Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!

Калин Георгиев не напуска МВР спонтанно, обеща подкрепа на служителите
Обновена: 30 май 2013 15:34 | 30 май 2013 15:31, Веселина Йорданова
87
Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

Главен комисар Калин Георгиев напуска системата на МВР. В емоционално обръщение към служителите на вътрешното ведомство главният секретар обяснява причините за решението си.

„Този акт не е спонтанен. Обмислям го от много време. Поет ангажимент ми попречи да обявя намеренията си по-рано“, заявява Калин Георгиев и благодари за „честта да служим заедно на България“.

„Бяхме заедно под дулата на престъпниците край Вакарел и Сливен, не сме се крили един зад друг в Бисер, Ловни дол и при терористичния акт в Сарафово“, подчертава той.

Калин Георгиев споделя, че в личен план му предстоят още много битки. "Трябва да намеря начин да запазя здравето и семейството си - важни приоритети, които съзнателно загърбвах през годините", признава той.

Още по темата
Главният секретар на МВР се извинява, ако в хода на съвместната работа е обидил някого или е бил несправедлив и обещава: „Винаги ще ви подкрепям“.

Освен здраве и сили, Калин Георгиев пожелава на служителите на МВР мотивация да продължат. „Последната ми заповед към вас е да се прибирате невредими при любимите хора!“ - завършва съобщението, публикувано на сайта на ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
7
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Две хубави уши. Душата на ченге.Две хубави уши; - наглости лъжи;Все искат и ни обещават те...Народът ти се моли,Ченге,народът ти се моли!Съдии, прокурорище хвърлят утре върху тяхбулото на срам и грях.Булото на срам и грях не ще го хвърлят върху тяхсъдии, прокурори.Народът ти се моли,ченге,народът ти се моли.Как искат и ни обещават те.Две хубави уши. Слушалки и лъжив две хубави уши. Душата на ченге.
78
7
 
11
 
! Отговори
26.02.2011 преди 10 години
Калине, ти и ку*вичката ти Антон Златанов сте за затвора за престъпното застрашаване на близо 4 000 човешки живота, само и само да докажете как България не може без престъпниците от МВР! Смърт за вас, жалки службогонци!
77
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ииииииииииииииии кой му прие оставката на този Б.ШОН........
76
5
 
7
 
! Отговори
Нарцис преди 10 години
От работата не разбирам, но в огледалце да се съзирам - първа радост е за мене ! Жалко, историята помни и по-големи недоразумения от това.
75
19
 
25
 
! Отговори
Семи преди 10 години
Един истински мъжкар си отива.Не биваше.Съжалявам много.Бъди жив и здрав,Калине,идано да успееш да се справиш със загърбените проблеми.
74
7
 
29
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Някой хора остават без чадърче....;))
73
11
 
24
 
! Отговори
kiro преди 10 години
ZA SAZHALENIE SI OTIDE EDIN OT NAI KADARNITE HORA V MVR
72
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
калинчо тръгвай направо за централния тук сме ти запазили уютно месте
71
24
 
19
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 10 години
Сега ще видите на какво се вика партийна чистка!За това което направихте за 4 години-ще ви се връща 40 години!Първата килия-за Цецо Апартамента вече е готова!който гербераст писне-белезниците!
70
21
 
13
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 10 години
Калинките и калинчовците-вън!
69
20
 
18
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 10 години
Всички гербаджии-вън!Особено от полицията!Всички герберастки назначения-вън!Безпощадна метла за бандитите и мутрите!
68
1
 
5
 
! Отговори
AZ преди 10 години
До AZMNOGO SPONTANNO POCHNAHTE DA NAPUSKATE .............TAKA LI SE OSTAVQT TAKIVA ......SKUPI MESTA,KALINE CECO SHTE TE IZPEE I TEB,PO DOBRE SE SKRIJ NA NQKOI OT OSTROVITE KUDETO NE VAJI EVROPEISKATA ZAPOVED ZA AREST
67
3
 
16
 
! Отговори
до 65 преди 10 години
Не знам, не съм експерт в тази област - опитвам се да се ориентирам от пресата и форумте. Според това, което е написано в статията (а вестника не е прогерберски определено :-)), оттегля се достойно без да из.ере едно голямо л..о накрая, както много други. А помията на червноблузковците с турско-сини шалвари, що не си я изпият сами, а ни заливат всички нас? И без това, ако държавата не им вдигне заплатите ще са на помия от кофите - защото и нормален работодател няма друго да им даде!
66
8
 
7
 
! Отговори
AZ преди 10 години
NAPUSKAL SISTEMATA-I TVOQ RED V PANDIZA SHTE DOIDE ,TI SI ZNAESH ZASHTO I ZA KOLKO MILIONA.
65
13
 
21
 
! Отговори
Петър преди 10 години
МВР е имало много началници които не са знаели какво да правят но това беше най некадърният и най самовлюбеният. Интересуваше го само униформата му , естественно не тези въшкарници които носи всеки полицай а марка Армани и накичена с какви ли не медали и лампази, който не знам от къде има, може би от пазара на Алекдандър Невски
64
2
 
19
 
! Отговори
на кого е човек? преди 10 години
Аз съм убеден, че Цветан Цветанов не е правил нищо лошо. Това заяви главен секретар на МВР Калин Георгиев в предаването "Всяка неделя" на Нова телевизия.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОмерзенG-N "Koi sam az" beshe nai nekadarniq Glaven Sekretar na MVR za vsichki vremena.
62
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората на Борисов един по- един си отиват, ха по-живо и по-здраво и има дъъъъълго да чакат пак да ги споходи късмета.Помня го тоя на пресконференцията в Сливен как подсказваше на една от заложничките да не забрави да благодари и на Бойко Борисов, че са освободени.
61
8
 
19
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
Този човек 4 години не издава заповеди, сега се сетил. За 4 години не му се чу гласа, беше напълно обезличен, все едно ,че нямаше гл.секретар.
60
1
 
0
 
! Отговори
Кръстника преди 10 години
ето го нашия човек: youtube/watch?v=X23eQ6f7QRI&list=FLVafNsXL3n5_LsjJ11g9h8A