Млад мъж загина при катастрофа на "Тракия"

Кола, управлявана от пил шофьор, се обърна край Ямбол
Обновена: 15 апр 2014 14:13 | 15 апр 2014 10:50, Красимир Ангелов
10
Млад мъж загина при катастрофа на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

33-годишен мъж е загинал в понеделник при катастрофа в Ямболско, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Вчера, около 17.00 часа, на автомагистрала "Тракия" на около 1 км след пътен възел „Кабиле” в посока Бургас, е станала катастрофа, при която лек автомобил "Мазда" със софийска регистрация, управляван от мъж на 34 години от София, напуска пътното платно и се преобръща в крайпътната нива.

В следствие на инцидента на място е загинал 33-годишен мъж – пътник в автомобила. Водачът е настанен за лечение и наблюдение в МБАЛ-Ямбол с разкъсно контузна рана на крака и болки в гърдите.

Той е тестван за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая в Районно управление „Полиция”-Тунджа е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Хаъде преди 10 години
Хайде да се сложи на всеки водач по един полицай, на всеки крадец по един полицай, на всеки *** по един полицаи, на всеки изперкал по един полицай. Е, та има ли толкова полиция в БГ. Щом като има хора , които не мислят,безсилни сме. Преди всичко трябва да се мисли. Ама къде ти, няма време за мислене.
7
0
 
0
 
! Отговори
ДО номер 4 преди 10 години
САМОУБИЙСТВОТО И УБИЙСТВОТО НЕ Е ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР. В този случай това което виждаме по пътищата е неправилно управление на МПС, за което всички сме виновни, защото не сме възпитали децата си ПРАВИЛНО и не сме създали условия, при които да не се допускат катастрофи. Естествено е, че с ламаринени коли при по-силни удари ще умират хората, а не трябва да умират. Значи какво трябва да се направи ?
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Помагат фаровете ,а?
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Веществото алкохол е ТЕЖЪК НАРКОТИК! Това трябва да се преподава на учениците още от първите класове.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествен подбор!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Причината за произшествието е в процес на установяване."По-основателна причина от "алкохол в кръвта над 1,2 промила" не виждам!
2
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 1 За съжаление КАТ може да глобява за много неща, но не и за идиотизъм. Не може на всеки знак да сложим и ушак ! Крайно време е Бай *** да приеме че правилника за движение по пътищата е писан от много по умни хора от него и е писан с цел да не се допускат произшествия, или ако се допуснат - щетите да са минимални. Че КАТ са *** - *** са - но дали ще стигнем живи и здрави - зависи най вече от нас самите!
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и каква стана тя нали имаше акция на КАТ по пътищата за превишена скорост или какво само скоростта без да гледаме друго ако изобщо е имало някъде полиция или само точитаме дейност г - н Йовчев