Задържаха мъж, плашил с убийство и искал пари

Заканата била скрита под чистачки на автомобил
Обновена: 17 апр 2014 14:30 | 17 апр 2014 11:57,
5
Задържаха мъж, плашил с убийство и искал пари
Снимка: архив Булфото

Мъж на 28 г. е бил задържан от полицията в Шумен заради заплахи за убийство, както и заради искани 100 хил. лв., съобщават от полицията.

Сигналът е подаден на 15 април от 49-годишен мъж от град Шумен. В него ставало ясно, че изнудваният е открил под чистачките на паркирания си автомобил писмо със заплаха за живота му и този на семейството му. Имало и искане на сума от 100 хил. лв., които трябвало да бъдат оставени на определено място.

В хода на разследването полицаите установили кой стои зад заплахите. 28-годишен мъж, също от Шумен, е задържан по случая. Назначени са експертизи и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
31
 
! Отговори
пфф преди 9 години
сводник
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"hubava rabota" AMA siganska(turska)
2
0
 
38
 
! Отговори
super pi` преди 10 години
Еииииииии какви прости хора има мамка му
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хм, този е бил аматьор, явно. Ако беше професионалист, нямаше да го хванат, разследването щеше да се проточи, а изнудваният щеше да си плати накрая и печалбата да се раздели с разследващите полицаи (защото щяха да назначат точните хора, дори ако се наложи да ги докарат от другаде). Или човекът щеше да се премести в държава, където законите не ги смятат просто за препоръки...