Моторист и велосипедист се сблъскаха край Белослав

И двамата са с опасност за живота
20 апр 2014 08:25, Александър Попов
21
Моторист и велосипедист се сблъскаха край Белослав
Снимка: Булфото, архив

Двама души са с опасност за живота след пътен инцидент край варненската община Белослав, съобщиха от варненската полиция за Фокус.

Сблъскали са се мотоциклетист и велосипедист, единият от пострадалите е на 25 години, а другият на 37. И двамата пострадали са приети в болница, а лекарите се борят за живота им.

При друг инцидент на пътя Варна – Бургас са пострадали четирима души, които са без опасност за живота с контузии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
14
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Тия мотоциклетисти, че са самубийци такива са. Аз съм велосипедист и си карам и си спазвам законите. До колкото мога разбира се. Винаги съм мислил, че тези с джиповете и лъскавите коли са най-опасни, но от няколко дни виждам, че мотоциклетистите с най-големи самоубийци. Проблема е, че ако си в кола ще пострада той ако те блъсне на велосипеда го отнасяш ти и до без да си виновен. Вчера един мина на половин боя разстояние от мен с над 100 км/ч. Като ви е кеф да се трепете ОК, но поне пазете нас.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ot kolko vreme stana vse karash kato nenormalen iz centara ii blokovite mhm
17
0
 
19
 
! Отговори
мен преди 10 години
Тоя мото-комплексар кара и предната седмица с над 150 в Белослав в близост до пешеходци.Въпрос на време бе случката. Жалка държава, безхаберна полиция оставя пишлемета без книжки да убиват нормални хора.Жалко за момичето,майка на две малки ддца..Защо такива неща не се случват е Швеция да речем?? Щот хората там спазват прзвила! Ние не от полицая до жертвите..
16
2
 
20
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
***, ти даже си и позволяваш да обиждаш тук хората, но те търпят, нали? Кое е повече против правилата на сайта- ти да обиждаш или аз да се сетя за моят починал приятел от белослав, защото темата ме подтикна да се възвърна към тия спомени и да напиша това което чувствам вече толкова години към човека ,който най-обичах като приятел?
15
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а? След като премахнаха постовете на КАТ по пътищата и спряха всички камери всеки ден загиват по 15-20 души на ден.Оставка!
14
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За такива ненормалници с мотори които вият всеки ден и карат като луди трябва жесток закон-конфискация на мотора и лишаване от свобода-защото това са потенциални убиици!!!
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
13Селяко, ти може и да се изсереш на улицата но това не значи че имаш право на това.Такива *** като теб докараха страната до това да е *** на тази планета.***!
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 12Смотан, аз съм потребител на този сайт и както намеря за добре, така ще използвам този сайт в секцията"коментари". Разбрали, бе ***?
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3Това тук не е стена за жалейки и опела бе,тикво!
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За селяните и 10 метра път е тесен да се разминат две колела.
9
5
 
18
 
! Отговори
гражданка преди 10 години
Спокойно, не се притеснявайте, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров - "умното" много бързо ще реши въпроса. Той знае какво се е случило. Нали никой не се съмнява в него. Той е спец-професионалист. Той беше много добро подение на министър Орешарски. Питам се как щяха да се решават проблемите, ако Олигарски те беше открил Лазаров. Ако трябва ще вкара и полицейски кучета, но няма да остави въпроса така. Да живее МВР и неговия гл. секретар! Българи , спете спокойно, в добри ръце сме!
8
2
 
15
 
! Отговори
Алов преди 10 години
И на кой излезнаха по-здрави яйцата?
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу-горе,като вица за кривогледите,които вървейки се сблъскали един в друг. Единия казал: Ти що не гледаш,къде вървиш бе? А втория му отвърнал:Ти що не вървиш,където гледаш?
6
2
 
42
 
! Отговори
Веломан преди 10 години
Нека имат късмет и двамата и да останат живи и здрави , но не е за пренебрегване фактът , че 80% от мотористите са хулигани по пътищата , непризнаващи правила и закони ...и с много комплекси , които ги избиват с опасно и хазартно управление на моторите !!! Ниската култура на много водачи на МПС се доказва и от това , че велосипедистът у нас не се зачита като равнопоставен участник в движението.
5
1
 
22
 
! Отговори
driv3r преди 10 години
Ако погледнем детайлно разборът на произшествието ще се установи,че:-Моториста не е поставил каска;карал е с несъобразено-превишена скорост;не е включил фаровете и евентуално е употребил алкохол...-Велосипедиста е бил без светлоотрзит жилетка; управлявал е технически неизправен велосипед;карал е в насрещното (без значение лента или платно)или е отнел предимство на моториста; евентуално е употребил алкохол... Това биха могли да са причините...Бъдете разумни на пътя! И умната !
4
0
 
49
 
! Отговори
ВИДИН преди 10 години
ПАК КАТАСТРОФА.ТИЯ ХОРА КАТО СЕ КАЧВАТ НА МОЩНИ МОТОРИ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ. Е НЕ СТЕ БОГОВЕ МИЛИ МОТОРИСТИ ПАЗЕТЕ И ДРУГИТЕ НА ПЪТЯ НЕ СТЕ САМО ВИЕ.
3
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който е от Белослав си спомня за загиналия с мотор Ангел на галено Аню през 2000-та година 3 седмици преди да навърши 20 години. Най-добрият ми приятел. Беше ми съученик в Електротехникума.Почивай в мир, Приятелю!
2
18
 
32
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
А мотористите са на "ФАРОВЕ" от средата на 90-те??Защо все още продължават да се трепят?
1
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 10 години
11111