Мъж застреля съпругата си и опита самоубийство

Жестоката трагедия се е разиграла във Враца
Обновена: 23 апр 2014 14:24 | 23 апр 2014 13:54, Александър Попов
63

Снимка: Impact Press Group

Жестока трагедия разтърси Враца. Мъж застреля съпругата си, а след това е опитал да се самоубие, като всичко това се случило пред очите на двете им деца, съобщи Нова телевизия.

Валери Калчев и съпругата му били разведени, но отново се събрали да живеят под един покрив. По думите на съседи е имало понякога кавги, но никой не е очаквал подобна трагедия.

Предната вечер също са спорили, а тази сутрин Валери застрелял съпругата си и опитал да се самоубие. Той е на 32 години и е военен. Децата на семейството са на 1 и 5 години и в момента са при близки.

Мъжът е приет в критично състояние във врачанската болница, след като опитал да сложи край на живота си, налапал дулото на пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Врацаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
АН преди 9 години
ДО ЕРГЕН 38САМО СИ ПРЕДСТАВИ СЛЕД 20 -30 ГОДИНИ САМОТЕН СТАРЕЦ СТЕ 4АКА ПЕНСИЙКАТА ДА МУ ИЗРАБОТЯТ ДЕЦАТА НА ДРУГИТЕ КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАТО НЕГОИ НЯМА КОЙ ДА ГО СРЕСТНЕ И ДА КАЖЕ КАК СИ ТАТЕЕГОИСТ ТАКЪВДАНО ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА НО АКО СТЕ ПОСТЙПВА6 КАТО ТОЗИСТОЙ СИ СТАР ЕРГЕНЦАЛКО ЗА ***
46
0
 
2
 
! Отговори
До "ерген" преди 9 години
До Борислав-Ерген 38гПо тази логига - да не се раждаме, защото в някакъв момент ще страдаме. Защо си "ерген" е ясно, завършените егоисти като теб не могат да направят щастлив и собственото си его, а какво остава за друг.
45
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е бил толкова некадърен, че даже с пистолет който е налапал не може да се самоубие.Явно е насочил дулото към гърлото си, а не нагоре към мозъка. И пак ми е странно ка е оживял, освен пистолета да е газов.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Децата са били от различни мъже.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агресията стана начин на живот за жалост ,а това е сигурен признак на безсилие. А щом мъжът е бил на мисии кой знае какво е видял и сега жената и найвече дечицата му ще платят жестоката цена. Смятам че е време да мислим не само за пари и надмощие ,но и за морални ценности за да живеят децата ни в похубав свят. Това зависи от всички нас,
41
4
 
14
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 9 години
Най здравите връзки са без любов.Просто не се дебнат и ревнуват а си помагат житейски да оцеляват.Както всичко сбъркано в БГ за 25 години Мутренски преход и това лицемерие бе насадено на хората единият от двойката да е психо-зависим от другия и накрая се стига до там(което ясно съм казал-пояснил години по рано в нета).....кой превари той завари!Е питам аз защо сега не ми се подигравате че съм Ерген(когато пуснах ника си се скъсах от кеф да ви чета реакциите)а мълчите гузно пред мен?!Психолог!
40
2
 
15
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Абе какви са тия изкрейзели войници?Едни се опикават, други се бият, трети убиват...Как ги приемат в армията?Май има много излишни нашивки по пагоните на офицери и генерали в Българската армия.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тежко безпаричие и жената е била безработна и е търсила пари да изхранва децата.
38
11
 
3
 
! Отговори
Алов преди 9 години
по-добре да я беше отровил и да и се наслаждава докато се гърчи.Много хуманен метод е избрал.
37
20
 
18
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 9 години
Който МЪЖ стане подвластен на чувства и емоции към жена си то той става ходещ труп.Който МЪЖ обича жена си повече от себе си то той получава психозавимост от същата и отново става труп но този път неходещ.Който МЪЖ си мисли че ЖЕНА му никога няма да му изневери значи е ***-НАИВНИК и е най добре да го разбере от мен сега отколкото да скъса от бой половинката си или да се гръмне ако ще и милиони (пари)да има.КОЙТО СЛУША-ЧЕТЕ ТЕКСТОВЕТЕ МИ В ИНТЕРНЕТ ЕФИРА ЖИВЕЕ ДЪЛГО И СМИСЛЕНО С НАМЕРЕНО СОБСТВЕНО-АЗ-!
36
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо хора които не се обичат истински стоят заедно. Теази даже един път са се развели. Ами като не се дишат, по-добре да не правят деца и после да се избиват един друг или децата ....Аман от *** в тази държава .......
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До varg 30,почти съм готов да се обзаложа, че ти самият си плод на такава любов... Примерно между *** и кранистка
34
0
 
1
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
До Анонимен 23Има, явно има! Ти си крещящ пример за това!
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мило момче..., не си заслужава за *** да си съсипваш живота и на дечицата си!!!
32
3
 
18
 
! Отговори
nobi преди 9 години
и тук, както при всяка трагична новина се намира някой ***, който да каже нещо за орешарски или за комунисти или ...
31
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората освирепяха от безпаричие. Имам приятели които са супер двойки, но не могат да се радват на щастие заради ежедневния проблем как да свържат двата края.... млади хора.
30
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
29
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия военни са толкова ***, че трябва да им забрани да се размножават.Не знам от къде си намират съпруги, още по-*** от тях.Страхотна комбинация са.
28
2
 
3
 
! Отговори
някой без претенции преди 9 години
До 32 Чети световните новини, чети световните романи - ама колко ли книги си прочел в живота си.