Четирима загинаха в катастрофа в Кресненското дефиле

Пътна полиция регулира движението в района
Обновена: 11 юли 2014 21:44 | 11 юли 2014 16:56, Анисия Иванова
21
Четирима загинаха в катастрофа в Кресненското дефиле
Снимка: Булфото

Четирима души са загинали в тежка катастрофа в Кресненското дефиле. Сигнал за инцидента е подаден малко след 16.00 часа днес, съобщиха от МВР.

Катастрофата е станала в местността Османска чешма, където микробус се е ударил в ТИР с румънска регистрация.

По данни от пресцентъра на болницата в Благоевград загиналите са три жени и един мъж. Една от жертвите е младо момиче.

Малко след 16.00 часа микробус, който е връщал туристи от почивка на Бяло море и се е движил от Кресна към Благоевград, се врязва в товарен автомобил с румънска регистрация. Шофьорът на буса е заспал и МПС-то се е забило в паркиран ТИР, уточниха от полицията.

На място са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията. Извършва се оглед.

Пътни полицаи подпомагат движението в района на катастрофата.

Информацията е обновена към 18.47 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
! преди 9 години
Точка за Върховен административен съд, който "измени" закона в насока да не могат камикадзетата да бъдат засичани с мобилни камери. Едва ли това са целели, но това постигнаха!
15
0
 
1
 
! Отговори
АНОИМНА преди 9 години
ЖАЛКО ЗА ХОРАТА. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ. ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕМ НА ПЪТ РЕДНО Е ДА ПОМИСЛИМ КАК ЩЕ КАРАМЕ.
14
1
 
10
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
Де го кретена, дето под всяка новина за катастрофа вмяташе нещо от рода на "турците са виновни"? Нещо почнах да се тревожа за него, да не би да го е сгазил някой пиян турчин таксиджия на мотоциклет. Лека им пръст на загиналите. Всеки ден подобни новини, и гледаш по пътищата, пак фърчат камикадзета с неизправни коли, несъобразена скорост, рискови изпреварвания, пияни като тапири, пишещи на смартфони, и т.н. и т.н. Накратко - дивотия до уши!
13
5
 
1
 
! Отговори
асд преди 9 години
Със същия микробус сутринта за Гърция тръгнаха жена ми и децата ми ...
12
4
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
голяма грешка е всички да спят и да оставят човека да кара нощтно време без никой да му прави компания, така ни казваше инструктора преди 30 години, жалко за хората.
11
2
 
4
 
! Отговори
Диана преди 9 години
Пътувала съм с такъв шофьор от Гърция.През нощта е имал курс от София до Сандански,а веднага след това без почивка са го изпратили да ни прибере от Гърция.По пътя беше почти заспал и когато забелязахме това го накарахме да пусне силна музика за да не заспи.Има ли някакъв контрол върху часовете за работа и отдих на шофьорите,които превозват много хора и рискуват и своя и техния живот заради допълнителното заплащане.
10
4
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
Хи-хи-хи, по тази логика сигурно в жилището си на година сменяш по 70 крушки, 3 бойлера и т.н. , където времето на работа на ел. уредите е в пъти по-голямо.***, оправи си автомобила, не са ти виновни фаровете. (П.С. - за изгорените ел. уреди, благодарение на ЕРП-тата е друга тема).
9
3
 
4
 
! Отговори
инструктор преди 9 години
До Анонимен10Виж как си знаеш - теб явно такъв те е учил!!
8
5
 
8
 
! Отговори
инструктор преди 9 години
Това нещо,човека, е пълен ***!Рядко срещано и вероятно най-малоумното същество на земята.Ако се пита някоя празна кратуна с колко му се вдига разхода от фарове - и хабер си няма, лае в общия хор.Че се виждат колите по-добре със запалени светлини е ясно.Не е ясно само за тези,които карат на системата газ - спирачка и харчат в стотици пъти повече гориво.Но....отиди му обяснявай на примата,пък бил той...Салахадин - *** от класа.
7
1
 
15
 
! Отговори
D: преди 9 години
Ако заспиш на волана не фарове прожектори да имаш на среща си все тая ! Съболезнования на близките на починалите !
6
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак само милиционерски коментари. Много ясно че не плащаш ток,но плащаш повече гориво, за да го има този ток и да светиш в хубав,ясен ден, без да има никакъв смисъл. Статистиката го доказва. Правешкия *** около милион повече на година. Аз съм дал за една година пари за 4-Н7 около 120 лева, 6 габаритни общо около десет лева,ремък за алтернатор 40 лева,реле регулатор 140 лева. Общо 300 лв. без горивото, за да светя безсмислено.
5
1
 
12
 
! Отговори
reostat преди 9 години
Днес и аз щях да съм при облаците , няма какво да направиш когато камион ( те гази) изпреварва камион и двете платна са плътно заети не знам как се разминах десните гуми на колата ми маи бяха в банкета
4
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвсем сте подивели с тия фарове. Да не би да плащате ток ? Да не би да е нечовешки трудно да се врътне там едно копче ? Същото като с коланите - невероятно свръхархитрудно е да си ги сложиш. Пък и като не ги слагаш си "глей кой съм аз" - *** кой да си.
3
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако в насрещното автомобил сив (и не само) металик изпреварва и е на обяд или след обяд и е МАРАНЯ знаеш ли кога ще го видиш ако е без фарове ? Хаиде няма да казвам , сами се сещаите . Само издухан пенсионер икономиост би мрънкал за тия фарове .
2
18
 
21
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
2 той е друг.Аз може и да изкажа мнение.Ама на чугунени глави с робско мислене толкова!!Нали към милиард си *** Златев от "ФАРОВЕ"!!Като сте прости да му ги давате!!!
1
18
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не ти ли писна във всяка новина за катастрофа да ревеш за две крушки ?