Мъж се хвърли под влак в столицата

Инцидентът спря движението на гарите Подуене и Искър
Обновена: 20 юли 2014 12:21 | 20 юли 2014 12:10, Александър Попов
31
Мъж се хвърли под влак в столицата
Снимка: Булфото, архив

Мъж се е хвърлил пред влак, пътуващ от Пловдив до София. Инцидентът е станал между гара Подуяне и гара Искър, съобщи "Фокус". Информацията е потвърдена и от пресцентъра на БДЖ.

Трагедията се е разиграла на входа на гара Подуяне около 10:20 часа.

Поне още около час ще бъде спряно движението на влаковете в района на гара Подуяне и гара Искър, съобщиха от БДЖ. В момента следствените органи извършат работа по изясняване на случая със самоубийството на мъжа.

Влакът от София за Варна стои в гара Подуяне от 10.45 часа, този от Стара Загора за София е на гара Искър, влакът от София за Бургас е отклонен през гара Столник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: влакБДЖсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е понесъл мисълта, че Тиквоний се кани да се връща на власт и предпочел бързата и достойна смърт пред неговото "управление"!
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ Е САМО ТОЗИ КОЙТО СЕ ХВЪРГА ПОД ВЛАКА. ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ОЩЕ. НЯМА ДА ПОВТАРЯМ РАЗНИ КЛИШЕТА КАТО МИЗЕРИЯ БЕЗРАБОТИЦА БЕЗПАРИЧИЕ БЕЗПЪТИЦА НО В ОСНОВАТА НА СОМОУБИИСТВАТА В БОЛШИНСТВОТО ОТ СЛУЧАИТЕ СТОЯТ ТОЧНО ТЕЗИ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ. ДОКАТО НА ВЛАСТ КАЧАВАТ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ И МУТРИТЕ ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА. НЕ ЧЕ НЯКОГА Е БИЛА.
10
4
 
6
 
! Отговори
Кирил ПОПА преди 9 години
До до 1 и 3"Като дойде сега Боко на власт и самоубиствата продължат, ще ми забавно как ще смените плочата, ха ха ха..."При Боко Топката, България беше цъфнала, той сам се похвали .
9
5
 
8
 
! Отговори
Waterfall преди 9 години
Само да припомня .Самоубийството е грях също като убийството както и всяко действие което уврежда или самоуврежда.Второ решил да се самоубива - добре/може човека да си е имал основателна причина/ , но защо по начин, който да обърква живота на много други хора. Има хиляди начини, които са по - нормални.
8
11
 
16
 
! Отговори
Трактор преди 9 години
хубаво е при Орешарски, а ?
7
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При *** Орешарски хората се самоубиват от недоимък и безпътица, хиляди пенсионери и работници нямат пари за хляб, пенсиите им останаха в затворената банка и са принудени да водят мизерно съществуванеГоспод да го накаже Орешарски и крадливата му шайка, ще горят в ада!
6
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
---ами това е Бг и БДЖ - за едни "българи" е желязо и чупене на нови мотриси- за други българи е начин за свършване на мъките ( бедност и мизерия с години наред) за трети българи - БДЖ е едно портомоне пълно с държавни парички и те само си взимат докато го изпразнят- Въобще БДЖ е с много функции--- само истинската и куца- нормален ппревоз на хора без катаклизми-- и вагони хвърчащи по поляни и дерета-
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заградете линиите на бдж
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мисля,че мизерията е причина да се самоубива човек.Може да е била любовна мъка,може да е чувал гласове които му казват така да стори.Може да го е направил напук на близките си за да им отмъсти.Възможно е и да е бил просто къркан.Във всеки случай благосъстоянието на една държава не е мерило за броя на самоубийствата.В бая по-развити и добри за живеене страни самоубийците са в пъти повече отколкото тук.
3
2
 
40
 
! Отговори
до кога преди 9 години
Народа не издържа цялото това напрежение и криза и ..........лошото е че все по млади хора посягат на живота си.
2
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски е виновен, но по-виновни са тези над него, на които се подчиняваше. По-голям абсурд министър председател на държава да си има шефове и то не един.... ужас
1
10
 
17
 
! Отговори
БДЖ-шефче преди 9 години
Не е вярно машиниста е виновен,а кондуктора е карал влака без книжка.