Простреляха 28-годишен в "Люлин"

Извършителите се издирват
Обновена: 23 юли 2014 15:14 | 23 юли 2014 15:07,
45
Простреляха 28-годишен в "Люлин"
Снимка: архив Булфото

28-годишен мъж е бил прострелян в столичния квартал „Люлин 4”, съобщиха от полицията.

Днес след 14 часа е постъпил сигнал за стрелба пред блок в столичния ж.к. „Люлин 4”. На място незабавно са изпратени полицейски екипи. На мястото служителите на реда откриват прострелян мъж.

Самоличността на пострадалия е установена. Справка в регистрите показва, че той не е криминално проявен. Пострадалият мъж е откаран в болнично заведение.

В момента се извършва оглед на място, предприети са действия за изясняване на обстоятелствата около инцидента и се издирват извършилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Люлинмъжпрострелян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 26. Ми защото всичката помия дойд в софия да цапа...нека да не го избиваме на София/провинция, и да се говори, че само в София има престъпност...Навякъде има ***.
31
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
СТИГА СТЕ СЕ ЖАЛИЛИ ОТ КВАРТАЛИТЕ В КОИТО ЖИВЕЕТЕ. НИКОЙ НА СИЛА НЕ ВИ Е КАНИЛ ДА ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ. ИМА И ДРУГИ ГРАДОВЕ . МНОГО ПО КРАСИВИ И ЧИСТИ ОТ СОФИЯ. НО КАТО СЕ Е КАЗАЛО СОФИЯ- КУЦО, КЬОРАВО И САКАТО ТА И УСТАТО В СОФИЯ. СЕГА ДА МЪЛЧИТЕ И ДА СИ ЖИВЕЕТЕ НЕСПОКОЙНО В СОФИЯ- ГРАД ДЪРЖАВА.
30
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
Епа Люлин баце.
29
4
 
1
 
! Отговори
ДО123 преди 9 години
МаФИОЗ ДРУГ ПЪТ.МОМЧЕТО ИМА ТРАУРНА АГЕНЦИЯ И НИКОГА НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С НЕЗАКОННИ НЕЩА ПОЗНАВАМ ГО
28
3
 
9
 
! Отговори
шоп-1 преди 9 години
До Анонименщото дойде всичкият *** в София
27
1
 
1
 
! Отговори
Руди до 31 преди 9 години
Брей колко време ти трябваше да го измислиш това , какво попадение , направо си гений, точно така ще гласуваме 99 % от Българите.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Публична тайина е че най-яките наркотици са в Люлин! Той е град в града, със собствена инфраструктура, транспорт и прочие. За мен цари анархия там и я виждам по поведението и лицата на хората, но се поддържа някакъв "цивилен" облик на едно голямо бунище (нищо лично към хората). Не знам селения или не, но всеки кара както му падне, състезания, пешеходци отвсякъде, няма светофари - некви лампи светят там ама никой не им обръща внимание, всеки се доказва, скачаме на бой ако се погледнем на криво...
25
15
 
8
 
! Отговори
Руди до калин преди 9 години
И като гласуваш за атака кво ще стане да не би да поумнееш.
24
5
 
7
 
! Отговори
кокала преди 9 години
Aко бяха написали,че не е криминално проявен,направо щях да се учудя...Ама на такива само куршум,то закони иначе няма..
23
14
 
20
 
! Отговори
Калин преди 9 години
Още една причина да гласувам за Атака!
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Анонимен #18Да, а през 1978 год, когато населението е било 12 000 души(повечето от които работници на къра) се е дишала още по-добре. Кво коментираме-София не е *** щото има много хора, София е ***, щото винаги е била ***. Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора, Бургас-всеки един от тези градове е по-чист и по-красив от София. В квартал Владиславово във Варна например няма един *** на земята и един плакат по стените. Що в Дружба, Люлин и Надежда не могат така?
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 17, АнонименИ понеже много ти знае устата-що като са толкова хубави примерно източните квартали не правят мебелните магазини в кв. Христо Ботев или поне в кв. Дружба(знам-и там има такива магазини, но са доста по-малко), що не ги правят в Овча Купел, да са по-близо до по-богатите клиенти? Що ги правят в Модерно предградие(Зона) и в Западен парк(Лабиринт)? За да е по-зор на хората да ги стигат ли? Или смяташ, че ул. Житница е по-скъпа от парцела на Лабиринт или парцела на Арон?
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 17, АнонименНе...ТИ колко си зле-ако не прочете цялата София е един голям ***. Обаче, Люлин по нищо не изпъква над останалите. Виж-Лозенеж и Младост са противни малки квартали, за хора с малки души. Е-Люлин не е по-различен, но там някак си го очакваш. А да знаеш-предвид, че с инвестиции в недвижими имоти си вадя хляба-на околовръстното има точно толкова по-скъпи или по-евтини от колкото в Люлин парцели. Иначе не знам как се направи Икеята.
19
2
 
14
 
! Отговори
До Анонимен #18 преди 9 години
Жоро Илиев го убиха на морето, Илия Павлов го гръмнаха на Г.М.-то. Иначе София от 90те години беше доста по-голям *** от сега, що се отнася до инфраструктура, транспорт и прочие. За сметка на това пък тогава се дишаше повече, щото нямаше 2 милиона души население, а точно наполовина, не беше застроено всяко свободно петно и нямаше толкова трафик
18
6
 
9
 
! Отговори
Лея преди 9 години
бл.436 е в близост до 96 то у-ще,a в блокa е 59 клон нa пощaтa.Люлин си е супер квaртaл кaкво сaмо оплювaте?Имa всички удобствa ,много по добре рaзвит от други квaртaли.
17
0
 
7
 
! Отговори
Некадърници преди 9 години
Веднага да му се удържат патронето от заплатата на този некадърник!
16
4
 
5
 
! Отговори
До 17, Анонимен преди 9 години
Ти колко си зле... Големите мебелни магазини са там, защото в квартала ви има големи свободни парцели на ниски цени. На Околовръстното е доста по-солено.И, като нападаш другите квартали, не караш "Люлин" да изглежда по-добре.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АниИ като се замисля-Жоро Илиев го убиха на Г.М.-то, а по едно време в Стрелбище сигурно по два пъти в годината си заминаваше някой. Та не знам от къде тоя неприязън към Лао-лин(който пак казвам-е противен), но като цяло София е един голям *** и сравнението между кварталите коя дупка е по-голяма е неуместно.
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АниТо понеже е много зле за това тия мебелни магазини са там, а не на околовръстното например...честно има части на Люлин(колкото и да е противен), които са по-добре от някои части на Лозенец и по-голяма част от Люлин е в голяма степен доста по-добър от повечето "нови квартали". Щото гадните коли ги има и в Ман. Ливади, но там и асфалт си нямат горките. Или другият парадокс-купуваш си апартамент, който е пред разпад, разпределението е трагедия, но си в Стрелбище(нищо, че си в Гоце Делчев)
13
3
 
6
 
! Отговори
ЛШЛ преди 9 години
Това да не е Шизака от Люлин, шахматистът- вратар с размах на ръцете 3.40, който чупи скули по ОМВ- тата? :?