Полицай се самоуби в Сандански

Мотивите на 44-годишния мъж не са известни
13
Полицай се самоуби в Сандански
Снимка: Impact Press Group, архив

44-годишен полицейски служител се е самоубил в Сандански.

Мъжът се е прострелял, мотивите му все още не са ясни, съобщи говорителят на ОД на МВР-Благоевград Йорданка Шаркова пред "Фокус".

По тялото няма следи от насилие. Случаят се наблюдава от Окръжна прокуратура-Благоевград.

Държавното обвинение вече е образувало досъдебно производство и са предприети първоначални действия, като оглед на местопроизшествието и разпит на свидетели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой знае какво му е било на човека. Ако е бил в охранителна - охрани, мачове, концерти, митинги, няма почивен ден. През петнайсет дни за две седмици на границата... Бог да го прости човека! Смелост за семейството му!
7
2
 
3
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Браво...само така..
6
0
 
4
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Абсолютно си прав, Стамен. И все по-зле стават нещата, разочарование отвсякъде...Преди време бях чела коментар от Васко Кеца, който казваше точно това. Труден е животът на интелигентния, честния човек.
5
0
 
7
 
! Отговори
Стамен преди 9 години
Жалко за човека, никой не заслужава такава смърт .За съжаление все повече поводи изникват за да сложиш край на живота си .Ценностната система липсва .В момента сме изпаднали до там да се ценят парите, уменията в правенето на орална любов, тарикатлъка, пиенето на алкохол и изневерите .Смелостта, добротата, уменията, честността, умът, са забравени ценности .Дори се смята, че човек притежаващ ги е *** .От там и се губи основата за цел в живота .И при проблем се самоубиват хората .ЖАЛКО .
4
1
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 9 години
"САМОУИЛ СЕ" или някой му е помогнал за това, защото корупцията е необозрима в нашата така наречена "ДЪРЖАВА". Пак ще замажат нещата, че и обезщетение за близките няма да има, че някой е докарал човека до това положение.Само най-близките ще гадаят докато го помнят какво се е случило, защото едва ли в системата на МВР работещите са толкова лабилни, че да посягат на живота си току така. Стига сте ни вземали за канарчета, господа и госпожи платени журналяги
3
4
 
14
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
С ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА РАБОТИ ПСИХОЛОГ. И ТЯХНАТА НЕРВНА СИСТЕМА НЕ ИЗДЪРЖА И ТЕ СА ХОРА, КОИТО ИМАТ СЕМЕЙСТВА, КОИТО СЕ ТРЕВОЖАТ ЗА ТЯХ, МИСЛЯТ ЗА ТЯХ. Е ТЕ ИМАТ МАЙКИ, КОИТО НЕ СПЯТ ПО ЦЕЛИ НОЩИ ПРИ ДЕЖУРСТВА НА ДЕЦАТА ИМ. ПОЩАДЕ ГИ НЕ ГИ ПЛЮЙТЕ.ПОГЛЕДНЕТЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА С ТЕХНИТЕ ОЧИ И ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ НЕ ВИНАГИ СТЕ ПРАВИ.НА КОЙ НЕ МУ ТРЯБВА ЗАПЛАТА?! КОЙ ЖИВЕЕ САМО ОТ ВЪЗДУХА?!
2
1
 
17
 
! Отговори
глупавия преди 9 години
Става дума за слежител отСЛЕДСТВЕНИ АРЕСТИ.........а те нямат нищо общо с МВР
1
25
 
15
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Съвеста гризе !