Застреляха бизнесмен пред дома му в Ботевград

Тялото е открито в района на бившите казарми в града
Обновена: 20 авг 2014 14:22 | 20 авг 2014 10:54, Красимир Ангелов
83
Застреляха бизнесмен пред дома му в Ботевград
Снимка: Булфото, архив

41-годишен мъж от Ботевград е открит застрелян пред дома му, съобщават от МВР. Сигналът за убийството е подаден към 7 часа от местен жител.

Тялото е открито пред жилище, което се намира в района на бившите казарми в града. Вероятно убийството е станало около полунощ. 

По информация на "Фокус" застреляният мъж е бизнесменът Семко Семков. Той се е занимавал със строителен бизнес и дърводобив.

В момента криминалисти са на мястото на убийството, където извършват следствено-процесуални действия. От полицията работят по няколко версии за стрелбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Ботевградубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Дим4о преди 9 години
До Анонимен 79"ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ В БЪЛГАРИЯ СА МАФИОТИ УБИЙЦИ"Това е ясно .Но като се замислиш, какви ли ЖИВОТНИ ги убиват тея МАФИОТИ .
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
евала намерил си е майстора. някой ловец го е помислил за глиган! хахаха
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живеят Боко Бостанския плод и Цецо Гумения предпазител. Само тях заслужава БГ материалеца. И такива като техния приятел гръмнатия ТиквоСемков.
69
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ В БЪЛГАРИЯ СА МАФИОТИ УБИЙЦИ ,, ОТ КОНТИНГЕНТА НА МВР Министерство на вътрешните работи.......
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жив и здрав този, който е очистил тази мутра. Аман от толкава "концесионери" и "строителни предприемачи". Дано и други като него го последват. Така де, светлия пример трябва да се следва.
67
5
 
16
 
! Отговори
Килър преди 9 години
Да се готвят и останалите герберски феодалчета...
66
0
 
8
 
! Отговори
Илчев преди 9 години
....барези???
65
6
 
30
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
В България за да бъде убит някой по такъв начин вероятността да си го е заслужавал е по-голяма от тази да не е!!!ТА ПИТАМ КОГА И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДА КОГА???????????????????????
64
4
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Ей хора, не лепкайте етикети от типа "една мутра по-малко".Човекът може да е всякакъв - убиец, дерибей, мутра, насилник, но АКО НЯМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ ГОВОРЕТЕ.Защото утре някой психопат може да реши, че сте го подразнили и да изпразни един пълнител в тялото ви пред дома ви.Тогава близките ви като прочетат "една мутра по-мално" как ще се почувстват.П.С. Не съм фен на закона на джунглата, но ако е правил мизерии, както много "бизнесмени" в България, справедливостта е възтържествувала.
63
1
 
20
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
В природата има равновесие, като няма държава природата се стреми да уравновеси нещата, рано или късно.
62
1
 
3
 
! Отговори
pitane преди 9 години
semko slancogledov-kupil selo,kupil detskata gradina,jena mu sef-tia li e novata bogata mafia vdoviza,
61
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В шок и ужас е изпаднало ботевградското село Литаково, откакто в него коли и беси местният гаулайтер Семко Семков. С безчинствата си аверът на Емил Димитров-Фаса открай време върви по стъпките на депутата от ГЕРБ. ...... Истинският му възход обаче започва през октомври 2009 г., малко след като ГЕРБ идва на власт. Семко печели поредица конкурси за един кон. Така взема на концесия за 15 години ловното поле и горите над Литаково и безжалостно ги експлоатира. Бариерите около тях спират достъпа до две съседни села."
60
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-скоро местен феодал! Колко ги има насвякъде? Класика жанра - стротел, дърводобив, завардил гората за лов, приятел на Емо фаса, Миро мърашката и Боко тиквата ...
59
1
 
33
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Да се готви следващият, след Серсемко Серсемков! Ние врабчетата ще погледаме. Има възмездие за всички злини, които се вършат под слънцето.
58
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Движение РПГ алармира, че започна реставрацията на диктаторския режим на лицето Бойко Методиев Борисов чрез включването в дейстие на пълна скорост и на служебната Прокуратура. И двете разследвания свързани с действия на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, по които той така и не бе обвинен са прекратени още през юни от служещите в прокуратурата. Прокурорите усещат от къде ще ги духа вятъра и своевременно правят заслони, продължавайки да се отблагодаряват на благодетелите си, след умишлено написаните некадърни обвинения срещу другия светец Цветанов и поисканата много по-ниска присъ
57
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В държавата на мафията една мутра от Банкя се мисли за падишах-император - докога?
56
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пъзелът за истините около Бойко Методиев Борисов лека-полека се подрежда.Както се казва, никой не може да избяга от сянката си.То не бяха публикации за цигари и амфетамини.Не бяха за пласмент на крадени коли.Не бяха атентати срещу съдружници и ортаци.Не бяха свидетелски показания на подсъдими.Не бяха факти,изнесени в Congressional Quarterly.Не бяха публикувани грами на американското посолство в WikiLeaks.Не са истина и тия рапорти на подполковника.Не са истински и аудио записите,уличаващи в корупционно влияние.Всичко уличаващо БМБ е компромат.Не е възможно човек хванал шарани и запалил т
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя си беше купил цяло частно село - Литаково. Дори беше сменил табелата на входа му с табела Семково. Разбира се не без покровителството на кмета Георгиев и премиера Борисов (тогава)
54
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо у нас най големите крадци и мошеници ги наричат бизнесмени?кой знае колко хора е разплакал този бизнесмен!!!
53
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Застрелян е строителният предприемач Семко Семов, който мнозина в града описват, като приближен на кмета от ГЕРБ Георги Георгиев,