Спецакция спря сексуална злоупотреба с непълнолетни в интернет

От адрес в Пловдив е иззета компютърна техника, има задържан
Обновена: 26 авг 2014 16:26 | 26 авг 2014 16:26, Веселина Йорданова
3
Спецакция спря сексуална злоупотреба с непълнолетни в интернет
Снимка: архив, Ройтерс

Пресечено е разпространение на порнографски материали на непълнолетни чрез интернет, съобщиха от ДАНС.

Съвместната операция на служители на Държавна агенция „Национална сигурност”, съвместно с органи на МВР и под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Пловдив, е проведена на 21 август.

При извършените процесуално-следствени действия на един адрес в Пловдив са открити и иззети компютърна техника и множество магнитни носители, съдържащи порнографски материали на непълнолетни лица.

По случая е образувано досъдебно производство. Задържано е едно лице – български гражданин, на което е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение “парична гаранция” в размер на 1000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ТОЙ преди 9 години
До Анонимен(1)ПАПАГАЛ , ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ИЗБРОИ Е МАГНИТЕН НОСИТЕЛ
2
1
 
7
 
! Отговори
На виновните - по 20 преди 9 години
пръчки на голо в центъра на Пловдив. Не само разпространителите, но и потребителите имат вина, защото една стока се произвежда и предлага само ако има търсене, гиди дърти педофили недни!Което пък повдига въпроса за различния аршин, с който българските закони мерят българските граждани. Днес в "Шоу" има статия за ромски босове, преживяващи от организираната просия на деца. Един такъв поканил 500 гости на сватбата на 14-годишната си дъщеря! Да отпразнува педофилската продажба на собствено дете!
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Магнитни носители обикновенно означава дискети. Такова дори счетоводителите вече не ползват :) Малко е смешно в ерата на гигабайтовите флашки, блу-рей дискове и твърди дискове по няколко терагбайта.