Мъж уби куче и нападна полицай в Момин проход

Нападателят оказал яростна съпротива при задържането му
17 сеп 2014 13:00, Анисия Иванова
70
Мъж уби куче и нападна полицай в Момин проход
Снимка: Geti

Мъж уби с нож улично куче и нападна полицай в Момин проход, съобщи БНР. Служителите на реда са арестували нападателя.

Инцидентът е станал снощи. Жена от града е подала сигнал в полицията след 17.00 часа, че съседът й се опитал да убие с кухненски нож улично куче.

Пристигналите полицаи на място видели 40-годишния мъж и мъртвото куче в двора на къщата му. При вида на униформените служители мъжът се насочил към тях с окървавения нож.

От полицията уточниха, че нападателят е оказал яростна съпротива при ареста, като е посегнал да удари и единия от полицейските служители. Извършителят на нападението е задържан за 72 часа. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Психолог преди 9 години
Още веднъж се доказа факта, че щом човек е способен над жестокост спрямо животно, не би се спрял да нападне и човек.
40
0
 
1
 
! Отговори
тълковен речник преди 9 години
''Оказал яростна съпротива''=били са го.Едно на ръка.По-вероятно-заслужено-за случая.Когато бият някого,после в протокола се пише ''оказал съпротива''.
39
0
 
0
 
! Отговори
до55Може преди 9 години
Да отидеш при стръвницата в Родопите там ще ти е спокоино и тихо
38
4
 
10
 
! Отговори
Д.ба преди 9 години
Ми нали затова са кучета да лаят бе т ???
37
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не забравяйте, че кучетата по селата лаят ден и нощ и е нетърпимо. Отиваш на село на тишина да си починеш, а то едновременно се чуват 7-8 кучета да лаят от всички посоки. Кучелюбци, как да решим въпроса с денонощно лаещите кучета?
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 39: "Просто си заслужавате малките заплати и панелните жилища."Много им е това.
35
2
 
0
 
! Отговори
Дени преди 9 години
Ей ако има кой и от такива като теб да ни отърве света ще е много по-хубаво място.
34
13
 
19
 
! Отговори
shano преди 9 години
Браво на човека, подготвил се е за кучето, ама срещу полицай поне с пушка да тръгне... видяхме по новините, че падат...
33
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 44И ударил с ножа? Браво! Ти си нобелов лауреат!
32
1
 
5
 
! Отговори
не им отговаряйте преди 9 години
Те са параноици.На всеки човек, който напише мнение различно от тяхното го обвиняват,че бил платен.Или винаги намесват политиците. Как се спори с такива хора, кое е нормално и кое не.
31
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"В Щатите такъв го застрелват на място, изобщо няма да го бавят"Къде видя в статията да е извадил оръжие на полицаите? Има някакви такива убавци дето на изуст си говорят.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
42, Първо близките забелязват , че си луд ;) Ти не го осъзнаваш :)
29
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само от коментарите ви си личи,че сте побъркани. Толкова гняв и ненавист лъха от тях,но не може да видите как изглежда отстрани.Как може да обяснишна луд , че е луд...
28
4
 
3
 
! Отговори
do 39 преди 9 години
Ti kak razbra, che se e zashtitaval?
27
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета идиотските ви коментари на едни нископлатени жалки създания и просто съм потресен. Животът на едно куче или котка е равен на човешкия в целия Европейски съюз. Примери за садисти, които са в затвора за години и с огромни глоби за нанасяне само на побой (не отнемане на живот) на куче или коте има много. Само потърсете и ще се уверите. Умопомрачителни глоби за изхвърляне или нараняване на домашни животни. Това е факт. Просто си заслужавате малките заплати и панелните жилища. Това е.
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И още нещо забелязах в статията: яростната атака била че ударил единият полицай - първосигнална и глупава реакция, но като идват някакви да те обвиняват защо си се защитил мисля че никой няма да ги покани на кафе.
25
5
 
7
 
! Отговори
"ангел" преди 9 години
А за депутатите да кажете нещо? Или нищо че унищожиха цял народ , а ?!?!Ама едно куче е много важно и този който го унищожил бил социално опасен ,нали ? А и кучето било в двора му и никой не знае обстоятелствата какви са били !
24
2
 
7
 
! Отговори
И между другото преди 9 години
Не очаквайте в такива теми да получите + защото в тях влизат само откачалки да изливат злобата си към всичко живо.Нормалните хора напишат един коментар и като видят какво е положениет се отказват
23
9
 
14
 
! Отговори
лошо преди 9 години
Колко омраза и агресия има в някои хора. Най-лошото е че нито те, нито близките им осъзнават, че са опасни за обществото.Мястото им не е на улицата и в форумите, а в лечебни заведения.И една част от тук пишещите са потенциални убийци.Никой човек със здрав разум не би отнел живот без значение дали на животно или човек,освен при самозащита.А повечето от случайте не са такива.Жалко ,че държавата и ние като общество не предприемаме никакви мерки. Ще става още по сташно!!!
22
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде пак се развихри кучофилията. Защо изобщо трябва да винаги да се развихря? И тази кучофилия се подклажда от медиите също. Ама така е, като с години не могат да решат проблема с кучетата. Или ги събират всичките, или ще става като в Дивия Запад. Дали е превъртял или не човекът, не се знае, всеки от вас е имало случай да си изпусне нервите, било в магазина, на спирката или срещу полицая, само психолог може да каже в този случай.