61-годишна жена загина при катастрофа край Тервел

Кола се заби в дърво при опит да изпревари камион
Обновена: 23 окт 2014 10:49 | 23 окт 2014 10:46, Красимир Ангелов
2
61-годишна жена загина при катастрофа край Тервел
Снимка: Булфото, архив

61-годишна жена почина при катастрофа, предизвиквана от изпреварване на тежкотоварен автомобил на пътя за Добрич. След маневрата лек автомобил катастрофира в крайпътно дърво, съобщават от Областната дирекция на МВР - Добрич.

Вчера около 10:15 часа е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по главен път Тервел- Добрич, на около 500 метра от изхода на град Тервел.

На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация предприема маневра изпреварване на товарен автомобил "МАН" с добричка регистрация. Вследствие на маневрата, се получава съприкосновение между двете МПС, в следствие на което  лекият автомобил поднася и се блъска в крайпътно дърво.

Вследствие на катастрофата на място загива возещата се на предна дясна седалка в лекия автомобил 61 – годишна жена от село Божан, община Тервел.

Двамата водачи на МПС са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: тервелкатастрофакола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Карагьоза преди 9 години
Лекия автомобил изпреварва каруца а камиона тръгва да изпреварва колата и каруцата удря задницата на колата и та ся блъска в дървото това е историята от очевидец