Зверска катастрофа край Пловдив, млад мъж загина

Спътникът му е в кома
Обновена: 22 ное 2014 16:02 | 22 ное 2014 16:02,
40
Зверска катастрофа край Пловдив, млад мъж загина
Снимка: архив, Булфото

28-годишният Пенко Захариев загина при зверски удар край Пловдив. Друг млад мъж на 29 години е в кома след тежката катастрофа, която стана рано тази сутрин на пътя Йоаким Груево-Пловдив.

Лекият автомобил „Ровър” се е завъртял на пътя, излязъл отляво и се блъснал в дърво. Незабавно на произшествието са изпратени екипи на полицията и спешна помощ.

При огледа извън автомобила са намерени телата на двама жители на Кричим – Пенко на 28 и Ангел на 29 години.

„По-младият от мъжете е издъхнал на място, а другият е транспортиран в пловдивска болница в тежко състояние, най-вероятно причина за катастрофата е много висока скорост”, коментираха пред Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Служители от районното управление в Стамболийски изясняват кой от двамата е бил зад волана.

„В Кричим всички са в шок от инцидента, загиналото момче дори ми беше съсед, добри хора са, има и по-голям брат”, коментира кметът на Кричим Атанас Калчев.

И двамата мъже не са семейни. Лекарите продължават да се борят за живота на Ангел. Предполага се, че те са се прибирали към Кричим от дискотека в Пловдив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тия зверски удари и катастрофи. Зверовете не катастрофират, доколкото ми е известно!
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 24. АМИ ЧЕ ТО СОФИЯ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕЛЯНИ БЕ ТАВАРИШ. МЕСТНИТЕ СМЕ 10 000 А МОЖЕ И ПО МАЛКО.
24
0
 
38
 
! Отговори
Ха ха ха преди 9 години
Всички се чудят как ли е станало това. Момчетата са кротки, не пият и никога не превишават позволената за шофиране в населено място скорост . А аз не преставам да се учудвам какви късметлии са хората покрай които е минала колата на тези кротки момчета преди катастрофата .
23
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Авторът на статията да си прочете изреченията! Жалко за момчетата!
22
7
 
28
 
! Отговори
читател преди 9 години
Малко е вероятно след дискотека да не са пили.Даже и да не са пили, без причина, да се размажат това е типично за ***.Без разлика дали живее в град или село. Добре , че не са отнесли други.Няма какво да ги жалим, да пътуват нагоре, там ги чака св. Петър.Колкото повече, толкова по-спокойно на пътя.
21
3
 
23
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Чета написаното в форума и се чудя само така наречените селяни ли са тези които правят ужасните катастрофи.Положението в големите градове и в София да не би да е по-различно пълно е със самонадеяни нарушители и пишман шофьори.
20
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз когато се прибирам към Тетевен, засичам много джигити насреща, но съм има хванал цаката на ***. Присветквам им с дългите, а те *** *** мислят, че има куки след завоя и намаляват. И т.к. след завоя не виждат куки, то в продължение на поне два-три км. карат нормално, като очакват нейда да срещнат куките. Тоя номер работи, щот кат им светна гледам като ги подмина, че стоповете им светят.
19
4
 
25
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Сигурно полицията е виновна- отново... Те мръсниците за това стоят на пътя- да дават старт за безумците. След интервюто на Боко тези новини ще се множат с часове и минути... Светла памет на загиналото момче и дано другото оцелее. Крайно време е да се чукнем по главите и да спрем с джигитските номера по пътищата. Достатъчно сме малко, за да бъдем камикадзета!
18
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един-единствен път се качих при такъв "след дискотечен" шофьор. Жив късмет си е било, че не сме се пребили някъде. Тази грешка повече НИКОГА. Хора, ценете си животите, 'щото лошото става най-бързо...
17
8
 
24
 
! Отговори
булгар уааааа преди 9 години
Добре де, не мога да ви разбера вас булгаропитеците. Все ревете че пътищата са лоши, което е така, а пък все по -бясно карате колите си. Няма връзка карането с това което дрънкате. Никаква логика няма. Добре, то е ясно че не ви е мил живота амо поне за талигата не ви ли е жал, бе? Една торба пари хвърляте за нея само за да я изцеждате и да тупуркате по дупките. Извода е - ***, по-***, най-***, булгаропитек
16
3
 
12
 
! Отговори
Anon преди 9 години
Каквито и да са били- на някои от коментиращите тука не им прави чест. А че момчетата са били без колани - това ясно. Щом са ги намерили извън возилото...Жалко за младите хора...
15
1
 
43
 
! Отговори
Келеша преди 9 години
Всеки ден загиват хора по пътущата. ***, ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ КОЛКО ЛЕСНО И БЪРЗО МОЖЕ ДА УМРЕТЕ! СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА ПО ПЪТИЩАТА АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО ДЪЛГО!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не вдигате мръсни думи. Както и да е...
13
5
 
13
 
! Отговори
Тенчо преди 9 години
Там където са се разбили тези калпазани роднините да построят нужник ,та другите да намалят като искат да се облкчат там и да не стават бели.
12
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мислете бе хора кола 1.5 тона, скорост 120 км.час....изчислете при удар какво се получава. Кое тяло може да издържи!! А при насрещен удар? Кога ще се научим да мислим, че има и други участници в движението които нямат никаква причина да бъдат наранявани и убивани!!!!
11
1
 
61
 
! Отговори
darcas преди 9 години
По пътищата ни тази година са убити повече хора, отколкото от Ебола в Либерия. Когато човек си мисли, че е хванал Господ за шлифера, Господ си го дръпва при него да му покаже, че сметките му не излизат. Бог да го прости момчето, дано другия оживее, а останалите дето леят пяна и злоба тука, дано не им се налага да четат такива работа за техните деца, роднини и приятели.
10
17
 
4
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Да не би да са били с изключени ламби?Има го и това нещо хора аааа???
9
1
 
7
 
! Отговори
alkap преди 9 години
trqq KAT da napravi akciq 3 dni bez avtomobili stoto sa hilqdi tezi incidenti v BG
8
6
 
19
 
! Отговори
.......... преди 9 години
Не мога да разбера каква е тази злоба у хората,като чета коментарите по долу ми идва да повърна,това може да са ваши близки и приятели никой не е застрахован и не знае какво го очаква на пътя.
7
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера, Събота, никой няма спешна работа, защо е това лудо каране? Манталитета на българина е ужасен, каче се на мощен автомобил и всичко на пътя му пречи! Сега колко близки на загиналите ще страдат цял живот защото някой няма грам мозък! Добре, че не са убили други които си карат спокойно и спазват правилата..