Мъж с опасност за живота, катастрофира със спрян от движение камион

Товарният автомобил паднал в крайпътно дере
Обновена: 26 ное 2014 10:33 | 26 ное 2014 10:30, Красимир Ангелов
3
Мъж с опасност за живота, катастрофира със спрян от движение камион
Снимка: Булфото, архив

65-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в село Капитан Димитрово, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Инцидентът е станал на 25 ноември, около 16:30 часа, когато е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие.

На място е установено, че водач на товарен автомобил "Шкода", без регистрационни табели и спрян от движение от три години, на ляв завой, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и пада в крайпътно дере с дълбочина 3 метра.

Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал водача на товарния автомобил – мъж на 65 години. Той е настанен в реанимация при МБАЛ Добрич с черепно мозъчна и гръдна травма и с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Автомобилите са изрядни документално и що годе технически само в първите петнайсетина града в страната. Всичко друго масово кара без прегледи, застраховки,регистрации,пияни,без книжки направо е трагедия. И това е така защото всички си пият ракията с попа,кмета и полицая.
1
0
 
8
 
! Отговори
rrr преди 9 години
Камиона бил без табели. Отидете във Врачанско да видите колко мотори, стари лади, москвичи и камиони се движат из селата и между тях без табели.