Млад шофьор се заби в патрулка, един човек загина

Ранени са петима души, двама от тях полицаи
Обновена: 19 дек 2014 14:02 | 19 дек 2014 10:43, Красимир Ангелов
26
Млад шофьор се заби в патрулка, един човек загина
Снимка: Булфото, архив

Един човек загина, а петима бяха ранени при тежка катастрофа във Видин през изминалата нощ, съобщават от Областната дирекция на МВР. Двама от ранените са полицаи.

Инцидентът е станал около 23.00 часа в четвъртък на булевард "Панония" във Видин.

При движение с несъобразена скорост, 18-годишен водач на лек автомобил от града е блъснал паркиран на платното патрулен автомобил, който е присъствал там на друго ПТП.

Вследствие на удара на място е починал един човек, а други двама са сериозно ранени. При произшествието са пострадали и още трима души, като от тях двама са служители на МВР.

Водачът на автомобила, причинил катастрофата, е изпробван с алкотест дрегер, като пробата е отрицателна. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: видинкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за първото ПТП са виновни куките- щото ги е нямало, за второто пак са виновни те- защото са отишли, добре че майката на номер21(синя ламба) ги повика в тях да оправят някой работи, че иначе и трето ПТП можеше да стане
23
0
 
2
 
! Отговори
до 1,14 и други офцИ преди 9 години
България е единствената страна, в която има полуграмотни, но разбиращи от всичко *** като вас, на които като има земетресение ви е виновен здравният министър да речем, като има птп са виновни куките, а като ви излезе проблем за решение търсите Господ и ако той не се намеси- значи и той е виновен. :)
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никога не обезопасяват когато проверяват или когато има птп. спират където им падне така е станало и там.спират на средата на пътя и се разхождат като онбашии. и водачите се чудят какво да правят като има спрели пред тях коли.
21
7
 
6
 
! Отговори
Синя ламба преди 9 години
Добре ги е надЪнил тия *** човека.....Дано умрелия е със светеща жилетка....една *** по-малко....хО-хо-хо ;)))
20
1
 
7
 
! Отговори
до 17 от виденчанин преди 9 години
Българина от всичко разбира и затова сме на този хал.....а сега по същество - първото ПТП става на двупосочен булевард , като ударената кола и патрулката бяха спрени в дясното платно на осветето място.Водача бе в патрулката с двама полицаи , които обработваха документално произшествието.Патрулката бе на габарит и с включен плафон.Аудито доиде с голяма скорост и сигурно се уплаши от ченгетата ,загуби управление и нацели патрулката.Бог да прости починалия .....
19
3
 
5
 
! Отговори
Тодор Живков преди 9 години
че то останаха ли хора в този Видин, бе. "Град" тук е много силно казано, че и областен. От 70 000 души 70-те години сега е 10 000 по празниците. трагедия!!!!!! Който успя да се спаси , избяга в чужбина, останалите се мъчат да живеят. големия проблем една патрулка .........само си търсят медиите с кво да пълнят хартията
18
1
 
8
 
! Отговори
сельо преди 9 години
ЕХ ТЕЗИ БМВ-ТА МНОГО ВЪРВЯТ
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колкото и бързо да е карал, ако е имало пуснати светлини, според правилата, да се обозначи специалния статут на Патрулката, щеше да спаси един живот...обаче КАТ пуска светлините само като ескортира писанчев!
16
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Местопроизшествието е на част от булеварда, която е в пълна изправност, с по две пътни ленти на платно, но е в отсечка която е веднага след скоро ремонтиран, и съответно явно много удобен за "изрязване" на автомобилите, надлез, и след лек ляв завой, и най-вероятно патрулката и катастрофиралата друга кола преди това доста неприятно са изненадали неопитния, превишил позволената и най-вече разумната за това място скорост млад шофьор, който не е могъл да реагира и се се случила трагедията...
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако пък знаете на какво прилича т.нар. булевард "Панония" във Видин, чудно ми е как тоя *** е развил такава скорост, че да претрепе някого...
14
8
 
8
 
! Отговори
.... преди 9 години
До ????100% като са били на ПТП, не са пуснали светлинен сигнал и са спрели напреко на пътя. Кой тогава е виновен, аз ли? Спират както си искат и мислят че като са ченгета са хванали господ за шлифера. Е без малко да го хванат и за оная работа. Язък за загиналия, трябваше кука да умре че да се научат най - после как да спират и къде да спират.
13
8
 
18
 
! Отговори
???? преди 9 години
Чета тука някои писания , едва ли не полицията пак е виновна !?!?Каквото и да стане в тази държава полицията е виновна , няма значение какво . А виж ние , гражданите не сме виновни за нищо . Ние умните и възпитаните не нарушаваме законите , плаща ме си данъците , пазим природата ,не сме злобни , учим децата си да уважават по- старите ,учителите , полицаите , докторите и прочие ...
12
6
 
10
 
! Отговори
??? преди 9 години
Патрулката правилно ли е била спряла на пътя? Да не се окаже, че виновните са тези от патрулката?
11
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да изискваш от патрулка да спре според стандартните правила, ито при разследване на ПТП, е меко казано неграмотно. В случая имаме един млад хъшлак, който вижда патрулка, не намалява до разрешената (!) скорост, блъска се в автомобил, маркиран като полицейски (!), убива и ранява хора.И докато спрелите патрулки са ви виновни, ще избивате и ще СЕ избивате.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кой е бил пияния ясно ли е
9
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБСОЛЮТНО Е ВЕРЕН ПЪРВИЯ КОМЕНТАР..ТЪКМО ИСКАХ ДА КАЖА СЪЩОТО.МИЛИЦИОНЕРИТЕ НАИСТИНА НЕ ЗНАЯТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ..КАКВИ СА ТЕХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ВИНАГИ СПИРАТ ПРОТИВ ВСЯКА НОРМАЛНА ЛОГИКА.И ТЪКМО ЗА ТОВА НАПОСЛЕДЪК СА ПРИЧИНА ЗА ЧНОГО КАТАСТРОФИ ЗА КОИТО СА ВИНОВНИ ТОЧНО ТЕ!
8
4
 
14
 
! Отговори
ЦИГАНИН преди 9 години
Гъзар с БМВ ? Тройка 318 или може би гангстерска четириочка 5 серия Газ бензин да не харчи много и да е 25 кусур години с грохнал двигател от каране Издръжливи немските машини това може да им се признае даже в ръцете на ***
7
8
 
28
 
! Отговори
H преди 9 години
Не съм запознат със случая, но много често съм бил свидетел на такива случаи, когато самите полицаи създават предпоставка за ПТП. Има и изключения но повечето кадри на МВР са некомпетентни, нискоинтелигентни, необучени, не вдъхват респект и физически не приличат на полицаи.
6
4
 
15
 
! Отговори
44 преди 9 години
Тези пичлемета не мирясаха ,докато не се изтребят.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кретенизма има различни измерения. На 18 години, безмозъчен фукльо и полицаи без да мислят за безопасността си. И ето резултата.