Полицията задържа трима за побой на две жени във Врачанско

Маскираните искали да извършат грабеж в къщата
19 дек 2014 11:23, Анисия Иванова
9
Полицията задържа трима за побой на две жени във Врачанско
Архив: Булфото

Трима мъже са задържани от полицията броени часове, след като опитали да извършат грабеж на две възрастни жени, живеещи в село Елисейна, съобщиха от врачанската полиция.

Вчера около 4,20 часа е получен сигнал в полицейското управление в Мездра, че двама с маски на главите са разбили входната врата на къща в село Елисейна, в която живеят две сестри на възраст 84 и 81 години.

Мъжете нанесли побой над възрастните жени, за да ги принудят да им кажат къде са скрили парите си.

Грабеж не е извършен, защото в къщата не е имало никакви пари, уточняват от полицията.

По "горещи" следи полицията е разкрила и задържала извършителите на нападението- И.М. /37 г./ от свогенското село Габровница, И.И. /21 г./ от Елисейна и Т.И. /20 г./ от същото село. Първите двама са криминално проявени и осъждани за кражби, уточнява полицията.

Тримата са задържани за 24 часа в ареста на полицейското управление в Мездра.

Двете възрастни жени стават жертва на нападение за втори път тази година. При първия случай в началото на тази година те отново бяха пребити и ограбени от маскирани. Тогава нападателите ограбиха от тях 5 000 лева, мобилен телефон и други лични вещи. Полицията разкри нападателите, които бяха осъдени на по 10 години затвор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: МВРВрачанско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
"културни" особености на ромскотурския "етнос"
4
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
цв кънчев и хелзинският комитет в сев корея за обучение
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със Северна Корея имаме нормални дипломатически отношения.Да пратят тук 20 техни прокурори или да бъдат пратени на превъзпитание за 3 месеца в Северна Корея
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА НЕ СА ТРИМА МЪЖЕ А ТРИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОНОВА ПРИМИТИВНО ПЛЕМЕ КОЕТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЕ Е И ОТ КОЕТО ПРОПЩЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! И УТРЕ СУТРИНТА ПАК ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА ПЛАТЯТ НА ГОВОРИТЕЛЯ ИМ ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ ДА ГИ ЗАЩИТАВА САМООТВЕРЖЕНО.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при такива битовизми, заловените трябва да се отстрелват на път за районното "опит за бягство", "неподчинение при арест", "оказване на съпротива при арест", "нападение на длъжностно лице". Толкова пари, време и средства ще се спестят, пък и правда ще има.