Трийсет чужденци са задържани от Гранична полиция в Кюстендил

В групата е имало и деца
19 дек 2014 19:04, Елка Василева
9
Трийсет чужденци са задържани от Гранична полиция в Кюстендил
Снимка: архив, Булфото

Група от трийсет чужденци е била задържана от Гранична полиция в Кюстендил на територията на село Лозно, съобщиха от районната прокуратура.

В групата е имало и деца. Само шестима души от групата са имали документи.

На този етап се установява националността на чужденците.

В момента се проверява дали тези чужденци са пребивавали в някои от домовете за бежанци. От прокуратурата посочиха, че на територията на района, обслужван от структурата, не е извършено нарушаване на закона.

Изяснява се дали чужденците са били настанени преди това в специализиран дом за настаняване или са преминали нелегално границата.

Групата се е придвижвала пеша и е била задържана от гранични полицаи.

От прокуратурата добавиха, че на този етап няма извършено нарушение, тъй като чужденците не са били задържани на самата граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
111 преди 9 години
питам аз , може ли да отида по американско без паспорт и да не нарушавам закона , емеме ТОЧИЛКА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ каквото ви платят това пишите , ама разчистване трябва да се започне от вас драскачите
6
0
 
7
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Е как не са нарушили българската граница , след като някъде са я пресякли , та даже са без документи . Всички мъже са без документ, мюсюлмани - радикалисти.Това са нелегално влезли и трябва да се депортират ! Значи като не са хванати точно на границата , не са в нарушение !От кога българското правосъдие стана ненормално ?- защото от НАТО са ви казали да ги приемате и да мюсюлманизивате страната !
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TAKA GI ZADARGAHA I KUSTENDILZI I DUPNICANI NA GRANIZATA S ITALIA.
4
1
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Първо бяха бягащи от войната,после бежанци,след това емигранти.Вече са чужденци!От 30-само 6 са с документи!Как ще им установите самоличността?"От прокуратурата посочиха, че на територията на района, обслужван от структурата, не е извършено нарушаване на закона."-Тридесетина незнайно какви без документи?И това не е нарушение на закона!На кой закон?Конституцията;ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ;ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ;......
3
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не е трябвало да ги задържите а е трябвало да им помогнете да напуснат България и за тях е щяло а да бъде по добре и за нас не пречете на хората да ходят в друга държава.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови 30 паразита ще хранят европейците
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПО ЗАКОН нарушителите на държавната граница може да бъдат разстрелвани