21 ранени на пътя през последните 24 часа

Станали са 16 тежки катастрофи
24 яну 2015 09:50, Александър Попов
2
21 ранени на пътя през последните 24 часа
Снимка: Булфото, архив

През последното денонощие в страната са станали 16 тежки пътнотранспортни произшествия, при които са ранени 21 души, съобщиха от СБА.

В района на столицата са станали 165 леки и пет тежки катастрофи. В тях са ранени седем човека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАТ успя да си наложи политиката си на "загриженост" за сигурността на движението и да започне проверките и контрола с какво ли не. Важното е да се глобява, на държавата трябват пари. А кой ще накара тези 240 в парламента да създават нормална атмосфера за живот и работа, защо се търпят такива управници които грабят България, за 25 години направиха българина болен, отчаян и имигрант. Цялата тази атмосфера прави хората неадекватни и психически неуравновесени. И как да се управлява едно МПС нормалн
1
1
 
8
 
! Отговори
666 преди 9 години
Само 21 ?!? Не, щото като гледам, какви "шофьори" се подвизават по пътищата и съм учуден сериозно, че числото не е четирицифрено! По умения и маневри някои си съперничат с индийците.За къде сте се забързали толкова, хора?! Рискованите маневри - застрашаващи живота и на ДРУГИЯ - не спестяват нищо, но трошат коли, крайници, глави, оставят вдовици, сираци и едиствено създават работа на застрахователите и на гробарите.Заслужава ли си??