80-годишна от Лом даде 4 бона на ало измамник

Сценарият за измамата бил "пари за животоспасяваща операция"
Обновена: 27 яну 2015 11:56 | 27 яну 2015 11:55, Анисия Иванова
7
80-годишна от Лом даде 4 бона на ало измамник
Архив: Булфото

80-годишна жена от Лом е дала 4000 лв. на телефонен измамник, съобщиха от монтанската полиция.

Тя е подала сигнал в местната полиция вчера. Около 14,00 часа в неделя мъж се обадил на стационарния й телефон и се представил за сина й.

Той обяснил, че е пострадал при инцидент с газова бутилка в София и в МБАЛ "Пирогов" лекарите му правят животоспасяваща операция, за която трябвало да се плати голяма сума. Мъжът поискал от жената наличните й спестени пари.

Тя обяснила, че разполагала с 4000 лв. Двамата се уговорили в дома й да дойде човек, на когото да предаде парите. По-късно в дома на жената се явил непознат, на когото тя дала уговорената сума.

По-късно жената се свързала по телефона със сина си и разбрала, че е измамена. Потърпевшата е разпитана. По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление „Полиция”-Лом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ЛомМВРизмама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
az преди 9 години
na men 6to ne mi zvanqt da mi iskat pari 6toto nesam tap komunisti4eski nastroen pensioner kato sedne6 sam na uq posle nqma kvo da se upravdava6 i da tarsi6 spravedlivost
4
1
 
5
 
! Отговори
Наказателят преди 9 години
Престанете с тъпите коментари ! И какво като се говори? Защо мислите, че тея профани,обирджиите, избират точно такива Ломски села? Защото в повечето от случаите хората там я имат, я нямат радио, за телевизор и Интернет да не говорим ! Поднесен тоя случай с малко паника и направо не се и замисляш ! Истината е гонене до дупка на тези измамници и безмилостна вендета ! Един да осъдят и да послужи за пример ще се попроменят нещата !
3
1
 
7
 
! Отговори
писна ми вече преди 9 години
" у *** народ пара не требе да има "
2
0
 
8
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 години
Това по-долу така е, но и вижте и нашите демукрати ,използвайки тази слабост на българския народ, как бързо го ограбиха и оплячкосаха и натрупаха милиони и милиарди,но за тях няма съд,няма прокурори ,съдии и продължават спокойно да си живеят, а ние продължаваме да ги гледаме и да се свиваме като баба Гицка. Защо не действаме срещу тях?
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажете ми, колко се пише и говори, как да съжаляваш такива хора?