Катастрофа със седмина ранени стана в Бачково

Две деца са сред пострадалите
Обновена: 31 яну 2015 14:34 | 31 яну 2015 14:31,
32
Катастрофа със седмина ранени стана в Бачково
Снимка: Dnes.bg

Тежка катастрофа със седмина ранени стана в Бачково малко преди обед.

Четири линейки, една пожарна и кола на Гражданска защита участваха в спасителната операция, предаде кореспондент на Dnes.bg.

На разклона за Бачковския манастир лек автомобил “Мерцедес”, управляван от 20–годишна шофьорка от Асеновград, прави завой на ляво и отнема предимството на джип БМВ с 25-годишен шофьор от София.

При инцидента са ранени общо седем души, сред които и две деца. Двама възрастни са в по-тежко състояние. В болница в Асеновград са настанени двете деца на 2 и 4 години и тяхната майка. Баща им, който е управлявал джипа, се намира в пловдивска болница.

Виновната водачка също е настанена в асеновградската болница. Спътничка в „Мерцедеса” е със счупена ръка и крак и контузия на главата, а друга спътничка е леко ранена.

„Тук карат като луди, отсечката е права и никой не мисли, че е в населено място”, коментира работник от заведение в района.

До приключване на огледите движението в участъка на катастрофата ще бъде затруднено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: катастрофаБачково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
7
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
До АнонименБайо, недей да обиждаш 124-ката, че едно време не си бил плануван кога са ги карали хората това е все едно сега да караш най-новата Е класа така че прояви уважение, и карай голфо
26
0
 
11
 
! Отговори
MadSlav преди 9 години
Хора, проблема не е в марката автомобил, а в задкормилното устройство! Малко практика, мощни автомобили и абсолютно никаква мисъл. Дано децата се оправят по-бързо.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такъв ни е манталитета,като караш бавно ,и по правилата те гледат с насмешка,т.е. си ***,а като изпревариш опасно 5 коли наведнъж и минеш с 100км/ч през населено място си голям пич.Изобщо не ги съжалявам дето се трепят с висока скорост,само и други да не убиват!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
като им е малко мозъка да се блъскат
23
7
 
17
 
! Отговори
тираджията преди 9 години
Купил съм си сурплас Леопард 2 за да ползвам по пътищата на еврейо-гейския бантустан ***. Иначе не знаеш кога пияндето Бъмзи с крадената трошка от западна Юропа ще те отнесе !Да шофираш без бронетехника по пътища с български шофьори е като да пътуваш гол в едно купе с ***, играеща със сандък ръчни гранати!
22
5
 
7
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
То на марката си пишеБързиМного Внимамайтено не внимават и белите стават.
21
1
 
1
 
! Отговори
ставри преди 9 години
До от сидни ав$$тралияСтрахотни изчисления.
20
3
 
12
 
! Отговори
С Рено съм преди 9 години
За да са потрошени така автомобилите е ясно,че скоростта е над 50км/ч.Предполагам,че един ще отнесе акт за превишена скорост а друг за неспазване на предимство.Урок и за двамата млади водачи.
19
2
 
20
 
! Отговори
PD преди 9 години
Нека всички които не спазват ограниченията в населено място, да се осъзнаят! При 50км/ч след секунда си на 14 метра отпред, при 100км/ч, зоната която трябва да контролираш в рамките на секунда е 28 метра. А в такива места могат да се случат неподозирани неща, които да надминат въображението ви. Особено за младите и неопитни шофьори на БМВ -та. Няма значение, как ще се измиеш пред закона, ако твоята недисциплинираност е довела до тежко пострадали, а си можел да предотвратиш това.
18
3
 
3
 
! Отговори
карач преди 9 години
До бай Петкоами бат Пешо-гледай по-често в огледалото и когато видиш че си образувал колона вземи отбий и пропусни
17
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И каква й е колата? Мерцедес Е класа 1989 година. 25 годишен кошник за 3000лв. Като ви чете човек ще рече, че е карала нова Ц класа поне.
16
6
 
27
 
! Отговори
До 17 преди 9 години
Тази 124-ка мерцедес струва 3-4000 лв. За това не пишете глупости. Важното е че няма загинали.
15
1
 
19
 
! Отговори
от $$ofia, Bulgaria преди 9 години
Много ясно джипът не карал с 50км/ч или 60км/ч. Той ако е карал е щял или да спре горе-долу или онази 20-годишната да го види и изчака. Българска му тарикатска работа.П.С. Синди, ти жив ли си бе? Как ми е драго, че чак от Австралия коментираш някаква нищо и никаква катастрофа в България, дребна страница, недостойна за теб. Изписал си 6реда. Явно за теб е важна новина. Няма какво друго да правиш освен да спамиш тука в събота вечер? Е, това е да си успял.Аз не съм успял и пиша от раб.си място.
14
3
 
16
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
до 14,има много голямо значение насрещната кола с каква скорост е била в населеното място защото от завоя до пресечката където е била маневрата има има 100 метра. Достатъчно разтояние да направиш маневрата ако колите се движат колкото е за населено място 50Там където ограничението е 80 и нагоре кръстовище не се прави зад завой на по малко от 500мПо снимката само по разтоянието от завоя до кръстовището става ясно че ограничението е 50 за да не стават такива катастрофи
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с каква скорост се е движил БМВ-то в населеното място че не е можал да спре?
12
7
 
17
 
! Отговори
С Рено съм преди 9 години
БМВ -то не е виновно в случая.Водачката на мерцедеса прави ляв завой и му отнема предимството.С каква скорост е бил е друга работа.....има разследващи.
11
1
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Ама на *** като теб ли "великолепний"
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така са гражданите напуснали голямото сеЛу София и тръгнат на път 😉
9
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се забрани на *** и Ганка да управляват МПС над една конска сила и проблеми няма да имате!!В Сирия не умират толкова хора отколкото в Бегето.
8
4
 
37
 
! Отговори
БМВ преди 9 години
Разбира се БМВ! БМВ винаги има предимство, БМВ не се изпреварва, освен от друго по ново или по мощно БМВ. БМВ е абонирано за най лява лента и всеки *** трябва веднага да я освободи. БМВ се кара само от най-големите гъзари, нищо че най-големите гъзари за хемороидите.