Убитият във Варна - известен диджей

DJ Teddy живее в блока, до който е намерен
Обновена: 27 фев 2015 14:03 | 27 фев 2015 13:17, Екип на Черно море
42

Снимка:" Черно море"

Убитият днес край "Китайската стена" във Варна мъж е Тодор Тодоров на 46 години, познат на варненци като DJ Teddy. Той е един от най-известните диджеи в морската столица още от първите години след демократичните промени.

Тодоров живее в същия блок, до който е намерен. Съседи споделиха пред "Черно море", че познават Тодор и семейството му като добри хора.

Диджеят има брат близнак. Хората коментираха, че в района често се навъртат наркомани, като за тях те са основни заподозрени за извършване на кървавото престъпление.

Припомняме, че убийството стана снощи към 22 часа на улица "Бор" зад т. нар. блок "Китайската стена". Тяло бе открито в локва кръв, като лекарите само са констатирали само смъртта на човека.

Разследващите откриха голямо петно от кръв в един от тунелите между тротоара на бул. "Приморски" и ул. "Бор" под "Китайската стена", както и по-малки червени следи до два от близките контейнери на ул. "Бор".

Оръжието на убийството също вече е открито. Това е кухненски нож с дървена дръжка. Той е намерен захвърлен до дърво в близост до трафопост.

Мъжът е починал в следствие на остра кръвозагуба, предизвикана от няколко прободни рани в областта на гърдите, уточниха за "Черно море" от Съдебна медицина. 

Районът все още е отцепен от полицията. Разпитват се евентуални свидетели и близките на мъжа. Случаят се наблюдава от Варненска окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: диджейубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
1
 
! Отговори
r.i.p. преди 9 години
Чета коментарите и ми става хем обидно, хем странно. Познавах лично Тошко и съм работил с него, и твърдя, че беше много сериозен и свестен човек. Всякакви теории, че продавал наркотици са плод на нечия фантазия и дори простотия. Човекът е един от първите диджеи във Варна след промените и винаги се е стремил да налага интелигентна музика, за разлика от много негови колеги. Не случайно е работил основно в дискотеки на ***, където правеше добри пари. Възможна причина за убийството му е жена.
26
3
 
8
 
! Отговори
психо преди 9 години
От прочетените дотук коментари явно личи синдрома на малката *** и голямата ръка. Друзофили, които не изпитват съчуствие, нямат отношение към чуждата болка, само тъга по малката си пишона и злобата пришита към нея. *** !
25
3
 
20
 
! Отговори
türk преди 9 години
DO; vsichki tapanari;;moje da e bil dobir i losh ,Njama nikoi pravo da otneme choveshki jivot ..
24
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 9 години
До edinИ в Бургас също няма,съответно и в Слънчев бряг,Несебър и Поморие.То е ясно и а децата де,ама защо е така да кажат МВР шефовете.Жалко за човека,че така нелепо си е отишъл,беяе добър в професията си и нямаше кой да каже лошо за него.
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Аловпише се съДба,бе АлооооВ...Господ да се смили над недоразвитите си чедА
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се намерят убийците и да се наградят, нали така правим в демокрацията - права мрава и други простотии
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Районът на това убийство е много неприятен и види се вече много опасен. Познавам го много добре. Съвсем резонно е да са го намушкали когато се е прибирал вкъщи.Тук няколко дървени философа ръсят тъпни тип "юруш". На всяка манджа едно и също. Пропуснали са да намесят Президента, но има време още. Нищо няма все още за чичо Сам, канцлера Меркел и как било през социализЪма.
20
6
 
16
 
! Отговори
майка до В.Узунов преди 9 години
Как може да има хора като теб ! Гнус ме е !
19
6
 
17
 
! Отговори
До В.Узунов преди 9 години
Аз да те хвана така с сирачетата ти май ще викаш - има ли саламец. Само да те засека или намеря по фейса.
18
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на мен ми оди на дърт *** - така казват във Варна. Ние го казваме с Е.
17
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно е настъпил интересите на Кратун в наркотрафика.
16
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече прилича на известен г..ей.
15
6
 
40
 
! Отговори
edin преди 9 години
Вьв Варна полиция Н-Я-М-А!!!!!
14
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко май ще настъпва *** с наркотрафика,които започнаха да си замитат следите.Не познавам човека,занимавал ли се е с наркопласйорство,но щом е диджей,възможно е да познава наркопласйори или знае нещо,поради което са го убили.Той е работел определено в такава среда.
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно така: " случаят се наблюдава", но не и се РАБОТИ...Какво става напоследък, повече убити от Лугадск!
12
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май вече сме в пореднният филм от сериала "Мутрата се развихри"!
11
7
 
41
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Полицая вижте, на снимка 4. Какъв респект само всява като го видят хората.... ял, ял, че не ***. Такива са 90 % от полицаите - на държавна хранилка и без нищо да правят. Гледат тъпо и цъкат с език. Това са те. По темата - Всички DJ са дистрибутори - отиваш уж да си поръчваш парче а той вече знае защо си там. Даваш пари за парчето а всъщност плащаш пакетчето и докато те потупва приятелски по рамото с другата ръка ти си получаваш това за което си платил. Това е положението, ясно що са го убили...
10
10
 
6
 
! Отговори
Б.Б. преди 9 години
Гласуването мина и който не се е отчел отива при Шефа. Вдигаме мизата ако искате да живеете бандити недни.
9
11
 
3
 
! Отговори
очи преди 9 години
Нещо странно и много влажно гледат тези очички
8
24
 
17
 
! Отговори
убийства преди 9 години
Започнаха убийствата след като Борисов дойде на власт. Какво стана с онези 5 през януари ?Откриха ли убийците? Нищо не се чува. Лазаров продължава да е главен секретар.