Блъснаха ученик на пешеходна пътека в Пловдив

Шофьорката минала на червен светофар
Обновена: 6 мар 2015 22:17 | 6 мар 2015 22:15,
33
Блъснаха ученик на пешеходна пътека в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

12-годишен ученик беше блъснат на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът е станал, докато детето е пресичало пред училището.

То е ударено от шофьорка, която минала на червен сигнал на светофара. Жената е на средна възраст и е отведена за разпит в Пето районно управление.

Екип на Бърза помощ  бързо се отзовал на сигнала. Медиците от линейката констатирали, че ученикът има пулс и бързо го транспортирали към болницата.

Животът на ученика е вън от опасност, но цяла вечер ще бъде под наблюдение, за да се избегнат усложнения, съобщиха за Dnes.bg от УМБАЛ "Св. Георги".

Ученикът се е прибирал от втора смяна от училище. Мястото е печално известно заради честите инциденти, защото пътят е прав и това позволява на  шофьорите да карат с несъобразена скорост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
gaz преди 9 години
karas normalno vidis li zebrata gaz doo dupka (TUKA TAKA)
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A ZASHTO PRESICA NA PESHEHODNA PATEKA?TRIABVALO E DA PRELETI OTGORE--NAD PESHEHODNATA PATEKA.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПоредният *** "шофьор" минал на "червено" на това място.Отделно,всички знаем,че за жената е вродено тя да е с предимство и на пътя и тротоара...След медийния шум,че ще има строги глоби за шофьорите,които не спират на пешеходните пътеки,шофьорите започнаха да дават предимство на пресичащите,но не и шофьорките.
14
1
 
6
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Не знам за другите градове, но съм забелязал, че тук в Пловдив най-мощните и луксозни коли се карат предимно отмлади жени - то не са AMG-та, то не са М-ки, Поршета ... и са безобразно нагли и безпардонни. Не ги знам какви са, що са, но определено съм изключително предпазлив когато са наоколо.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Една женаПоздравявам Ви за самопреценката! Не всеки може да е шофьор,точно както и пилот. А на земята колите са доста повече от самолетите в небето,има и пешеходци,животни,дървета...Ама не-куцо и кьораво седнало зад геврека и юрка!
12
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 9 години
Защо пешеходните пътеки се боядисани с бяло - за да се открояват преминаващите и да е по лесно да ги блъскат . Поуката: пресичайте изневиделица на не осветени места , така не давате възможност на шофьора да реагира и да ви прегази
11
3
 
14
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Ей такива лелки и чичковци са за затвора. И какво значи минала на червен светофар , сгазила човек и книжката и се отнема за няколко месеца , до една година. Такива нямат право да припарват до волана докато са живи. Тя веднъж сгрешила и ние ще и опрощаваме. Не мога да ги разбера тези закони. Аз съм на 39 г. имам книжка от 12 години. Не карам , защото не мога , усещам, че не мога ,не е за мен и не го правя. Има и такива хора, на които не им се отдава. Но не всички тръгнали и се правят на майстор.
10
2
 
25
 
! Отговори
Питам преди 9 години
Затвор?! Отнемане на книжка?! Правосъдие?! Може ли?!
9
2
 
28
 
! Отговори
Мартин Замфиров преди 9 години
На такива хора трябва да им отнемат книжките и да лежат най-малко 5 години!
8
1
 
44
 
! Отговори
haha преди 9 години
То в Пловдив, пешеходните пътеки са най-опасното място за пресичане, а минаването на червено практика. Като цяло пловдивските шьофори са едни от най-недисциплинираните и същевременно нахални в цялата ни мила родина.
7
12
 
5
 
! Отговори
знайко преди 9 години
мадамата добре ли е?
6
7
 
29
 
! Отговори
А. З. преди 9 години
Добре че момчето ще се оправи! Искам да кажа няколко думи: 1во и най-важно : Ако сами не се пазим никой друг няма да ни пази ! Зелено , червено .. оглеждайте се ! 2ро. в град , и особено покрай пешеходна пътека се кара БАВНО. Има много родители, не държат децата си за ръка докато чакат примерно.. И 3то. не знам какъв е бил светофара, но тези с броячите колко остава според мен са грешка, защото виждайки отдалеч че остават 3,4 сек. даваш още повече газ, което е много грешно.
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
100% нахална, кисела лелка, без грам мозък, ама иначе се качила да кара
4
24
 
27
 
! Отговори
петър преди 9 години
Умния гущер е *** като ***.Аз бях 5 години студент в Пловдив и съм с прекрасни впечатления от града и пловдивчани.Това е градът с най-много потомствени граждани в България.В София и във Варна селянията е доминираща и много по-агресивна.Единствения град конкуриращ Пловдив по отношение на култура и традиции е Бургас, не броя София, която е столица и тук се изсипват 80% от парите на държавата.Дори и по отношение на катастрофите статистически Пловдив стои много добре.
3
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
те пък в другите градове са по различни, всичко си е до човека.
2
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Пловдив карат като ***!!
1
13
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато видиш майна да спре на пешеходна пътека, Бог ще слезе да му стисне ръката!