Русия привика на разпит бащата на убития Никита

Издирваният руснак Герман Костин се предал на властите
Обновена: 1 апр 2015 19:04 | 1 апр 2015 19:04,
26
Русия привика на разпит бащата на убития Никита
Снимка: МВР

Бившият ръководител на департамента за здравеопазване в Перм Вадим Плотников, който е баща на убитото в България русначе, е привикан да даде показания в Следствения комитет на Русия. Това съобщи руската телевизия НТВ, цитирана от „Фокус”.

Още по темата
5-годишният Никита Леонтиев бе открит мъртъв в куфар край Пасарел преди десет дни. Разследващите смятат, че са открили и трупа на майка му, Анна Леонтиева, близо до Приморско.

По информация на НТВ бащата, заедно с бабата на убитото детето, ще излетят в най-скоро към Москва, откъдето ще се отправят към София, за да участват в процедурата по разпознаването на тялото.

Междувременно стана ясно, че Герман Костин, който българските власти издирват във връзка със смъртта на Анна Леонтиева и нейния син Никита, не се крие от следствието. Той се е свързал с българските правоохранителни органи и е изразил готовност да помогне на разследването, съобщава Перм.ру.

Издирването на Костин бе обявено след като стана ясно, че Анна е живяла в негов апартамент в Приморско.

Жестоко убитата рускиня е взела пари назаем от „подозрителни емигранти“, съобщи още руската НТВ. В свой материал медията посочва, че преди смъртта си жената е взела пари от емигранти, но не става ясно кога се е случило това, нито дали емигрантите живеят в България.

В опит да изясни обстоятелствата около смъртта на руската гражданка телевизията повдига ред въпроси, като например защо Леонтиева се е установила в България и защо роднините й в Русия не са подали сигнал при изчезването й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
* преди 9 години
През цялото време се чудех , защо ще държат детето 20 дни след смъртта на майката - някой го е хранил , гледал и т.н. Мисля , че тези двамата са отвлечени заради органи . Четох , че 1 бъбрек струва 60 000 ? т.е. логично е да държат жив някой 20 дни , до като се намери купувач ... транжирането е с цел да не обърнат внимание полицаите , че липсват органи ... версията да са жертви на канибал също не е за подценяване , може да им е пил кръвта . Ако е така най-вероятно ще е кипърец от обкръжението и
10
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
Чета постовете и си задавам въпроса, наистина ли ние българите сме толкова първосигнални, елементарни, злобни, и каквото и да е сравнение друго в тази посока? Убито дете по най-зверски начин, разфасована майка, и ти да правиш коментари достойни само за ***, *** и не зная какви! Да ви припомня ли, че една българка удуши с найлонов плик едно момиченце, че й направило някакъв коментар! Да ви припомня ли онези ученици, които разфасоваха съучениците си! Ей, хора, спрете се, замислете се!
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен и всички *** във форума "православен" руснак, даващ 115% одобрение на Путкер това не може да го направи...
8
9
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Не знам аква е ползата от руските туристи, но това което виждам е, че идват тука да се избиват и самоубиват.
7
1
 
23
 
! Отговори
я виж ти преди 9 години
когато са чужденци,когато нищо не се прикрива,когато не е виновен някой наш човек,когато няма засегнати някакви интереси на някои по така специални българи как всичко бързо се разкривало как се назовават нещата с истинските имена,как полицейските служители си вършат съвестно и професионално работата!!!!а когато става тежко престъпление с българи защо не се действа така,защо истината се размива,защо се замазва всичко защо по други методи се действа тогава????защо ли е така тогава...????
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се намериха ***, които да политизират темата... Няма нищо свято за вас. Знаете ли, че когато мълчите изглеждате по-умни?
5
1
 
37
 
! Отговори
Ani преди 9 години
Горкото дете, що за човек може да посяга на деца! Лека му пръст!
4
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бежанците от Русия застрашават националната ни сигурност. Къде е Волен и балгарските патриоти да ни защитят?!?Да направим ограда в морето на изток!
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Външно детето няма нищо общо с онова момченце на снимката от фото робота, с която ни занимаваха толкова време.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !Да и ще има кратко съобщение, че се повесил при попитке бегства!
1
11
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
ФСБ не се шегува !Ако руснак е извършител на убийството ще го открият и в дън земя ...