Застреляха мъж при ромска свада във варненско село

Други двама се борят за живота си
Обновена: 13 апр 2015 10:56 | 13 апр 2015 10:52, Красимир Ангелов
110
Застреляха мъж при ромска свада във варненско село
Снимка: Булфото, архив

26-годишен мъж от село Чернево е починал, след като е прострелян при масово сбиване между две враждуващи ромски групи, съобщават от полицията във Варна.

Други двама души са настанени в болница с опасност на живота.

Вчера, малко преди 20:00 часа, в село Чернево е възникнало масово сбиване между две враждуващи групи. Вследствие на инцидента 26-годишен мъж от селото е прострелян и е починал, а други двама – на 27 г. и на 56 г., са настанени в болнично заведение с множество травми и опасност на живота.

По случая има образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Работата по изясняване на обстоятелствата, довели до трагичния инцидент, продължава. Към момента има четирима задържани за срок до 24 часа. В село Чернево са разположени екипи на Жандармерията за опазване на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рударите също отказват да се причислят или да бъдат причислявани към Ромите. Според техните легенди те са потомци на старите власи, които имали държава на Балканите, но след разпада на тази държава се прехвърлили отвъд Дунав и основали Румъния. Сред част от рударите често се среща и друга легенда, свързваща ги с българския етнос че те са потомци на аспаруховите прабългари (в някои варианти че са племе, дошло с прабългарите и изработващо техните оръжия). (Marushiakova, Popov ect. 2001: 41-42).
30
0
 
0
 
! Отговори
Спиро Картечаро преди 9 години
До men 500 Цирея да ти излязат на *** .
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествен подбор по селски...
28
9
 
0
 
! Отговори
men преди 9 години
Zashto se radvate ve boklyci vie se misliti za balgari kakvi balgari ste 500 godini biaxte pot tyrsko robstvo
27
1
 
9
 
! Отговори
cec преди 9 години
Да се трепят жандармерия да ги пази. КАК ГО НЯМА ХИТЛЕР.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VAV SHTSTLIVIA GRAD VARNA I OKOLNOSTITE SE SLUCVAT SAMO TAKIVA NESHTA.
25
2
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
браво !!! ... ама защо само 1 ?
24
1
 
26
 
! Отговори
Огич преди 9 години
Реални 93 коментара, а виждаме 30.....познайте какво се случи с останалите 60..... Днес.бг , доста хора има , които харесваме да влизаме в този сайт, част от нас не са овце, защо ни цензурирате ПРАВДИВИТЕ КОМЕНТАРИ?!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 13MINISTERSTVO NA ISTINATA - procheti pak Orwell - "1984"- velika kniga! Preduprezjdaval ni e avtorut, ama nie - ne, tuk e mozjem da govorim, URA-A-A, "koj ne skacha e cherven", ura - privatizatsija, chastna initsiativa, liberalizatsija ... GMO, razvrat, prestuplenija, grozna, litesmerna "demokratichna" tsenzura, obednen uran, otoplenie+tok+voda+transport = mizerija, njama kino, teatur, more, ZDRAVE, samo kofichka mljako i polovin hljab za 3 dni. Koj ne skacha e cherven!
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинEh, de da bjaha indiantsi ... A to...
21
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
първо , защо е разположена жандармерия там , чакай да се изтрепат сами и тогава само ги броиш и в Централните , защото ако ги убие Българин това е расизъм , но ако сами се трепат , това е спазване на традицията им , така че разделяй ги , и ги остави сами да се трепат
20
2
 
24
 
! Отговори
сара бабунска преди 9 години
Джанго пак се е появил.
19
2
 
59
 
! Отговори
И аз се възмутих преди 9 години
от новината за Хасково.Не е редно на Разпети петък кварталът да се тресе от маанета. В подобни дни, ако някой желае да празнува, да не се дава разрешение от Общината за гюрултия на открито. Ако искат шумна сватба, да си наемат ресторант извън града.Това правило нека да важи не само за дните около Великден. Нямам нищо против, там, където има компактни маси мюсюлмани, Общината да се съобразява и с дните, в които те се подлагат на въздържание по религиозни причини.Трябва да се уважаваме взаимно.
18
2
 
59
 
! Отговори
Бранник преди 9 години
Защо се е намесила полицията. Сега ще бъдат обвивени от Хелзинските непрокопсаници за намеса в работите на *** общност, а лекарите, че не са дошли навреме.
17
3
 
65
 
! Отговори
bok преди 9 години
И СЕГА ЛЕЧЕНИЕТО ИМ В БОЛНИЦАТА,ПАК ЗА НАША СМЕТКА
16
2
 
45
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
*** са се били с Апачи.Нищо ново.
15
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
jalko 4e e samo 1trqqlo e dosta pove4e
14
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко, че е бил окървавен светлият християнски празник.Жалко и за загиналия, 26 г. не са възраст за умиране.Дано Господ да вразуми прекалено агресивните хора.
13
2
 
66
 
! Отговори
Овчар преди 9 години
Копанарите въоръжени с незаконни оръжия ,а на обикновенния българин ако не е бизнесмен с милион не му дават право на самоодбрана под предтекст да не се въоръжавал народа???
12
3
 
54
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
оставете ги да се избият сами хората в селото са вдигнали ръцеот тях