Задържаха фалшиви парфюми на ГКПП "Капитан Андреево"

Те са открити в багажа на пътници за Румъния
17 апр 2015 18:19, Красимир Ангелов
10
Задържаха фалшиви парфюми на ГКПП "Капитан Андреево"
Снимка: Агенция "Митници"

Общо 1751 флакона с парфюми и тоалетни води бяха конфискувани при съвместна проверка на митническия пункт "Капитан Андреево" от служители на мобилни митнически групи и на Областната дирекция на МВР в Хасково,съобщават от Агенция "Митници".

Стоките са иззети заради съмнение, че са произведени в нарушение на правата върху интелектуалната собственост.

Ароматите са имитации на 20 различни световноизвестни марки, сред които "Пако Рабан", "Нина Ричи", "Армани", "Долче и Габана", посочват от митницата.

При щателна проверка в личния багаж на румънски гражданин били открити 721 флакона с парфюми. В други три случая, отново в личния багаж на пътници в автобуси за Румъния, били открити общо 1030 флакона с парфюми и тоалетни води.

За случаите ще бъдат информирани притежателите на търговските марки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dobro utro. Елате Beautty zone и Duglass . Там също парфюмите са в оригинални кутии, иришат леко по леко и лесно се измирисват. Същото е положението в целия град с пакетираното кафе в оригинални опаковки и това в чувалите. За праха за пране да не говорим. Цеха е на края на града за всички видове прахове за пране в най-различни опаковки. Обаче сменяме плочките на целия град с нови на които качеството е на световно ниво разбираш ли, за бордюрите да не говорим - те са си с пукнатини по стандарт.
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ми е много ясно какво точно е това чудо "фалшив" парфюм, фалшиви дрехи и т.н. Хората произвеждат, продават! Ние не произвеждаме ... продаваме любов покрай магистралите, или берем джилязу и банкомати!! Бантустански ти ми работи!
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поръчката е за Бухала от Пазарджик..