Жена е убита на пешеходна пътека в Бургас

Ударена е от самосвал, шофьорът не я видял
Обновена: 25 апр 2015 14:02 | 25 апр 2015 12:51, Елка Василева
54
Жена е убита на пешеходна пътека в Бургас
Снимка: Булфото

Жена на видима възраст около 35 години, пресичаща на пешеходна пътека, е била блъсната от самосвал в Бургас. Тя е починала на място, съобщи „Фокус“, като се позова на говорителя на ОД на МВР Цветелина Рандева.

Инцидентът е станал около 10.30 часа на кръстовището в кв. Възраждане и голям търговски обект.

45-годишен мъж от с. Черно море, управляващ тежкотоварния автомобил с бургаска регистрация, блъснал пресичащата жена. Шофьорът е обяснил, че не е забелязал пешеходката.

От отдел „Издирване” на Криминална полиция правят необходимото, за да разберат самоличността на жената и да уведомят близките й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес видях трупа на жената която бе блъсната от камион,,,но ми направи впечатление едно нещо.,..ако е отивала да пазарува в близката била то тя е видяла камиона и въпреки всичко е тръгнала да пресича,,ако ме попитате защо ще ви отговоря,,,,,трупа беше от страна на била,,,вече е била на края на пресичането си,,или е изскочила да бяга или си е изпуснала тел, който също видях на земята на мястото на катастрофата,,,не оправдавам водача,,но има хора които си мислят че ако имат предимство,може да
35
1
 
7
 
! Отговори
ф преди 8 години
Зa дa спaзвaш зaконa зa движение по пътищaтa трябвa поне дa си средно интелигентен!Уви мутрите и кобрите в джипове не сa!Те не нaмaлят, много изпревaрвaт нa пътеки, вие дa спирaг искaт!Aми по-добрд тaкивa *** дa измрaт, зa дa живеят нормaлните!
34
8
 
1
 
! Отговори
Lili преди 8 години
Toja skap li e bil da ne vidi jenata ili e bil pian bog da prosti jenizata
33
5
 
1
 
! Отговори
BB преди 8 години
Abe do koga schte tarpim da ni ubivat i blaskat Pi ulizi pedchahodni psteki spirki ba4varova sa kakvo ja isbra boiko da sedi do nego i s nego da hodi b 4ujbina li Kolko ubistva stavat na koi e Toners knijka i w v Satvora
32
0
 
5
 
! Отговори
ivan преди 8 години
На друго място четох,че таблета и е паднал...
31
0
 
5
 
! Отговори
Пак аз преди 8 години
Тези от dnes.bg не знам каква система имат, но като трия коментари разместват номерата и става една обърквация, когато се води някакъв разговор. Все пак, смятам, че сме достатъчно интелигентни и можем да си проследим мненията кое за кого е, макар и объркването, което се получава.
30
0
 
7
 
! Отговори
Аз съм 27 преди 8 години
В отговор 29 и 30 - до сега не съм гласувал за г-н Николов, което предполагам ви дава ясна оценка, че не се хващам на тези въдици, които пуска той. В бизнес средите съм и за разлика от предишния кмет, този прави много повече от това, което дори се очакваше. Не съм работник на някоя автомивка, за да се хващам на хубави пътища. За мафията, която царува в държавата ни от първо до последно ниво, това младо момче направи каквото може да направи. Не си мислете, че властта му е голяма. Лек ден! :)
29
0
 
0
 
! Отговори
До 29 преди 8 години
Новата подземна двулентова улица от съда до НХК и тя ли е "рекламно-политическа кукичка"? Не мога да разбера хора като теб, които злобеят дори и когато се прави нещо хубаво.
28
3
 
23
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Лошото е, че много пешеходци пресичат не пешеходна пътека без да се огледат, макар и да са на пътеката. Всеки пешеходец щом е още на тротоара НЯМА предимство на предстоящата пешеходна пътека. Щом стъпи - ДА, но да се огледа най-напред на ляво и после на дясно, а не с еднаква скорост както се движи на тротоара да стъпи на пътеката и да спори, че има предимство. Всеки пешеходец трябва да знае, че МПС имат и няколко метра спирачен път, и понякога тези метри са ФАТАЛНИ !
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва е една от най-малоумно сложените пешеходни пътеки в Бургас!
26
4
 
6
 
! Отговори
hasan agata преди 8 години
tuva myje da se slucva samo v BG NEMA TAKAVA DARJAVANEKA SI GO PRIZNAEM AZ SAM V CHUJBINA OT 20 LETA TAM VIDYAT LI TE DURI I DA NE SI STIPL NA ZABRATA SHUFORA VIDNAGA UDRYA SPIRACHKI SAMU DA ZABELEJI CHE IMA CHUVEK MUYTE SIBLEZNOVANIYA
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМога ли да питам кога е било това 'ендо време'? Като е имало само каручки по пътищата ли?
24
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си припомним, че именно при Орешарски министър Йовчев забрани проверките на КАТ.
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕДНО ВРЕМЕ НЕ СЕ ОСЛАНЯХМЕ НА ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ ЧЕ ЩЕ НИ ПАЗЯТ. А ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕМЕ ДА ПРЕСИЧАМЕ СЕ ОГЛЕЖДАХМЕ ПЪРВО НАЛЯВО. КАТО СТИГНЕХМЕ СРЕДАТА НА ПЛАТНОТО СЕ ОГЛЕЖДАХМЕ НАДЯСНО И ТАКА ПРЕСИЧАХМЕ. НИКОЙ НЕ НИ ПАЗЕШЕ А САМИ СЕ ПАЗЕХМЕ. ТАЗИ ЖЕНА МНОГО Е ПОВЯРВАЛА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ЧЕ ЩЕ И СПАСИ ЖИВОТА. И ТОВА ГО НАПРАВИХА СЕЯНЧЕТАТА В КАТ. ТЕЗИ СЕЛЯНЧЕТА МНОГО ПАКОСТИ НАПРАВИХА В ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА. БОГ ДА Я ПРОСТИ ЖЕНАТА.
22
4
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 24 преди 8 години
В случая да вмъкнеш най-добрия град за живеене и особено в кавички е като да говориш на някой милионер, който се е разболял от настинка "Ти като милионер трябваше да знаеш как да се пазиш" - нелогично и завистливо подхващане на тема, която няма логика. Най-добрия град не означава да няма никакви глупости по пътя, инфраструктура и т.н. Кметът е направил предостатъчно. Да, изпра пари, обществена тайна е, но продължава да гради и да поправя. Ако нещо те е яд - не е ничии друг проблем. Твой е.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mir na duchata i
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говори се за дисциплина и спазване на правилата. Забравяте за велосипедистите. Те не спазват изобщо. Прелитат по пътеката а трябва да слязат от колелото, карат срещу движението, сменят посоката без да сигнализират и т.н. все едно Господ ги пази. Пази се сам за да те пази и Господ.
19
3
 
8
 
! Отговори
Шофьор от Бургас преди 8 години
До ВарненецЗа София съм съгласен, затова написах "един от малкото градове". В София ме пускат винаги на ляв завой, подават ми сигнали с дълги и къси, ако има някакъв опасен участък, винаги ме пазят, понеже виждат, че съм чужда регистрация. Може би наистина в София е най-добре. Като пешеходец също съм доволен от софианци.
18
2
 
5
 
! Отговори
Шофьор от Бургас преди 8 години
И още нещо важно - когато съм шофьор обикалям като цял квартал, за да стигна до един блок, нормално е, когато сме пешеходци да повървим 200 метра повече, за да отидем на светофар. Не може на НАЙ-ВЪЗЛОВИЯ УЧАСТЪК в гр. Бургас да има пешеходна пътека, за да ходят до Била "по-напряко". Не може за един пешеходец да се набиват спирачки и да се правят задръствания на още 100 коли. Не ме разбирайте погрешно, жената е била в своето право, лека й пръст. Но правилата са *** и ПРЕЧАТ на двежението!
17
2
 
17
 
! Отговори
Шофьор от Бургас преди 8 години
Абе ей, ***, какво сте седнали да философствате бе? Шофьор съм и карам в цяла България, Бургас е един от малкото градове, където СПИРАТ и ПРАВЯТ ПЪТ на пешеходни пътеки (и не само) - един от малкото градове, където шофьорите са КОЛЕГИАЛНИ. Седнали разни *** да обясняват как давали газ, как профучавали. В другите гродове (най-вече Варна и Пловдив) нямат грам възпитание в шофирането.Относно случая, тази пешеходна пътека е най-нелогичната маркировка, която съществува в района.