Сблъсък край Първомай – три коли, две жертви

Главният път Пловдив-Хасково остана затворен 6 часа
Обновена: 4 май 2015 14:01 | 4 май 2015 08:18,
27
Сблъсък край Първомай – три коли, две жертви
Снимка: bTV

Тежка катастрофа стана в последните часове на почивните дни. Двама загинаха на място, а друг е тежко ранен след сблъсък между три автомобила на главния път Пловдив-Хасково.

Единият от починалите е военнослужещ на 33 години. Главният път Пловдив-Хасково, край Първомай, остана затворен повече от 6 часа.

Снощи автомобил с пловдивска регистрация излиза от черен път на главното шосе Пловдив-Хасково. Водачът на автомобила прави необяснима маневра - след като първоначално е поел към Пловдив, секунди по-късно решава внезапно да направи обратен завой. Тогава автомобилът е блъснат от връхлитаща отзад кола. Веднага след това трети автомобил пътуващ към Пловдив е ударен от летящи части от смазаните вече коли.

Ударът е толкова силен, че първата кола е влачена и преобръщана по таван повече от 100 метра. Липсват следи от спирачен път.

В тежко състояние, с опасност за живота в болница е водачът на втория автомобил. Двамата пътуващи в колата причинител на катастрофата са загинали на място. Хората в третата кола са само с уплаха и леки контузии.

Огледът на местопроизшествието се забави повече от 2 часа до пристигането на военен прокурор и военни полицаи, съобщи bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
оцеляваща българка преди 8 години
Е,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ Е СТАНАЛО В ПОЛУНОЩ.ОСВЕН ТОВА ЗАГИНАЛИТЕ СА ОТ КОЛАТА ПРИЧИНИЛА КАТАСТРОФАТА И ЕДИНИЯТ ТАМ Е ВОЕННОСЛУЖЕЩ.ЩОМ ИМА УЧАСТНИК В НАРУШЕНИЕ ВОЕННОСЛУЖЕЩ ТРЯБВА ДА ОТИДАТ ВОЕННИТЕ ПРОКУРОРИ И Т.Н.(а може би военният е карал и не пишат,защото и без това на хората им писна от привилегиите им,а нищо насреща...)
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До baaa go и подобниНе мога да разбера защо при всеки инцидент се намира някой "умник" да се заяжда с въпроса за светлините.Какво ви пречат включените светлини? Не вярвам някой да е такъв ***, че да си прави сметка колко вата повече ще консумира от една крушка, че да му се отрази на разхода и джоба!Това е правило, както ограниченията за скоростта и другите правила на движение. Точка! по тая логика може да се оспори всяко правило.И да - доказано е,че пуснатите светлини намаляват риска!
7
0
 
3
 
! Отговори
RAD преди 8 години
До 9Значи според теб причината е че даден път е натоварен ????Не, че някой кара с превишена скорост, прави *** маневра, кара пиян, изпреварва неправилно и т.н. Трафикът е виновен а ?
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Целият път от ГКПП Капитан Андреево до Пловдив е опасен заради огромния трафик. Особено като тръгнат гастербайтерите лятото става ужас почти всеки ден някои катастрофира.
5
2
 
2
 
! Отговори
Автотенджия преди 8 години
Гледайте позитивно и ние сме ора и семейства раниме!
4
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че са били с включени животоспасяващи дневни светлини, иначе щеше да има и загинали.
3
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Военните ,маневри ли са правили?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрах военния в коя кола е бил?
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв човек трябва да си, ако са човеци, да излезеш от черен път на главен и да правиш маневри без да се съобразяваш с останалите участници??? Ненормална работа!!!