Млад мъж заплаши 14-годишен с нож в училищен двор

Причината била свада на детето с негов роднина
22 май 2015 14:21, Красимир Ангелов
5
Млад мъж заплаши 14-годишен с нож в училищен двор
Снимка: Булфото, архив

Полицията в Кърджали задържа 26-годишен мъж, който е заплашил с нож 14-годишен ученик в село Стремци, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Младият мъж влязъл в двора на училището и размахал нож пред непълнолетния в опит да го сплаши заради предишна свада с друг ученик, роднина на 26-годишния.

Ножът е иззет, а притежателят му е задържан в полицейското управление. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: кърджализаплаха с нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Българчетата решават преди 8 години
сами проблемите помежду си, а едни други, които вършат дори убийства, когато са на тумби, оревават орталъка, ако случайно са били сами и някой ги е ощипал или наругал. Тогава идват мама, тате, бате,чичо, стрина да бият и заплашват даскала, съученика и т. н.Спомнете си: 1/ Акцията на Арлин Антонов -поводът беше групово изнасилване, завършило със смъртта на жертвата. Повечето от 73-мата извършители бяха малолетни.2/ Случая отпреди 15-ина години, когато малолетни роми убиха "за забавление"
3
1
 
1
 
! Отговори
Редно е да се назове преди 8 години
етническата принадлежност на заплашващия, на заплашеното момче, а също и на ученика, който се е оплакал на 26-годишния си роднина заради това, че е имал свада със свой съученик.Напомням: Българските тийнейджъри сами изясняват недоразуменията помежду си. Спомнете си факт, който беше официално огласен неотдавна, в статия за насилието върху деца - българчетата почти никога не се оплакват на близките си и сами си решават проблемите; в най-лошия случай само премълчават и избягват насилника.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално за този етнос, нищо неестествено!
1
4
 
7
 
! Отговори
DA преди 8 години
Щом си го е търсил какво значение има на колко години е?!Да го коли!