Млада столичанка със 7 бона глоби към КАТ

Рекордьор обаче е друг водач – с 35 000 лева нарушения
Обновена: 25 май 2015 14:39 | 25 май 2015 14:04,
55
Млада столичанка със 7 бона глоби към КАТ
Снимка: Reuters, архив

В столичния КАТ са изумени от 26-годишна столичанка Ния Х., която има натрупани глоби за 7 000 лева. Нарушенията младата жена извършила за периода 2009-2011 година, пише "Преса". Ния дори нямала шофьорска книжка, но си карала докато я хванат.

Още по темата

Освен това момичето имало и други нарушения - за превишена скорост и липса на задължителната застраховка "Гражданска отговорност". От известно време правила опити да се сдобие със свидетелство за шофиране, но било невъзможно заради неплатените глоби.

Рекордьор по глоби обаче е 30-годишен софиянец, който е натрупал 35 000 лева в периода 2002-2007 година. Той е успял да се сдобие с 40 акта за над 50 нарушения, но досега полицията не е успяла да вземе от него и една стотинка. Така вероятно повечето от глобите му са вече с изтекла давност.

Друг добър познат на пътните полицаи е Бойко Д., който си изкарал колумбийска книжка, тъй като контролните точки на българската свършили. Освен него има още десетки глобени водачи, които дължат хиляди левове на хазната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Сидни Ав$$тралия, ако те спрат в Австралия и им показхеш чужда книжка не те ли питат къде си отседнал? И на "излизане" да си платиш глобата иначе следващия път ще я платиш на "влизане". Ако не е така сте егати изостаналата държава.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТ статистическа служба ли е или само коментираща - крайно време е да разпусне тая пасмина!
37
0
 
10
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Аз свалям шапка на Сидни Ав$$тралия - човек с шетити шофьорски книжки! Take my hat off to you, cunt! Now, go get stuffed!
36
4
 
0
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
"Не можеш да имаш по 2 книжки"Може всичко само да знаеш как къде и колко. Аз имам 4Какво стана с басовете? Залагаме ли кво праим? Искаш ли да ти направя снимка на книжките ми тук в Сидни? Фантазиорче съм а? хахах толкова ме развесели че няма да те карам да залагаш нищо. Ще ти ги снимам за изцяло мое удоволствие само ако и ти ми снимаш физиономията си след като ми видиш снимката.П.С. Биг ендиан машинки не само съм ги чувал, всеки ден си режа луканка с тях.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 39Айде, айде! Имах книжка във Великобритания през 2006-2007 година. Когато се върнах в България трябваше да я върна на нашите КАТ! Иначе не знам от коя година са изискванията на ЕС, но ги има! Не можеш да имаш по 2 книжки! Съгласен съм, че Сиднито е фантазьорче.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияНе, само ти си чувал за биг ендиан. Говориш приказки на ниво 9-ти клас техникум в който и да било град в България. И акъла ти е като на 15 годишен. Само те дрънкат някви неща, като си мислят, че останалите хора пасат трева.
33
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Аз мога да ти отговоря на въпроса, който зададе към Сидни. Отговорът е- почти всички. Пътувам по проекти доста. Имам книжка от Дубай, от САЩ, от Великобритания, от България. НИКЪДЕ в тези държави не са ми искали да си връщам, която и да било книжка. Същото важи и за Германия.
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живях известно време в САЩ, в квартал с по-заможни хора. Имах съседи, които се чудеха каква кола да си купят и имаха десетки хиляди долари задължения от глоби за превишена скорост. Малко неподготвени се изказвате, че по света глобите се събират. Да, ама не. Да не говорим, че дори най-добрият шофьор може да има хиляди левеве глоби за превишена скорост, а същевременно да се държи изключително адекватно и толерантно на пътя.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияAбе сидньо, я кажи колко държави в Европа нямат изисквания да си върнеш книжката придобита в друга държава преди да получиш книжка от тях? Май си бил в някоя много изпаднала държавичка. Фантазьор!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До от Сидни Ав$тралияСидни... Ти знаеш ли за какво се ползва AIX въобще?
29
0
 
6
 
! Отговори
Абе, преди 8 години
не се ли сещате, че на тая просто и се води колата, а иначе я кара някой главогръд.
28
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Тези крака не може да толкова грешни.
27
0
 
5
 
! Отговори
Христов преди 8 години
Дреме и на КОРДЕЛАТА. Нали мама,тати или е,б,а,ч,а. ще оправят нещата
26
1
 
12
 
! Отговори
До от Сидни Ав$трали преди 8 години
В България е така. Я отиди в Гърция или друга страна от Европа, да видим дали глобата няма да си я платиш...
25
0
 
10
 
! Отговори
край преди 8 години
Що да си не кара - като няма държавна власт дето да я принуди да си плати. Това е толкова брутално незачитане на закона че си плаче за затвор. А знае ли някой ром да е платил глоба за последните 20-25 г. /държавата се прави че не знае че ромите не плащат глобите дето им ги налагат. Чиновника пише -после браточката го фърля у коша.
24
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До25Живков подаде оставка че остаря, но после демократи и социалдемократи заграбиха властта с лъжи и измами за светло бъдеще и разграбиха страната.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива хора не трябва да видят книжка и ако ги хванат зад волана направо в затвора. Нагли, *** същества.
22
0
 
4
 
! Отговори
До Чиновник преди 8 години
Лошото е че за чиновниците начини няма...
21
2
 
6
 
! Отговори
До25 преди 8 години
Ами кой смъкна Живков от власт? ЦК на БКП ньли!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При Живков имаше изходни визи и никой престъпник не можеше да излезе от страната или да кара с чужда книжка, защото на границата се стреляше. Сега натрупаш 30 хиляди лева глоба или убиеш човек и на другия ден изчезваш и се покриваш в чужбина.