Шестима отглеждали марихуана в птицекомбинат

Дрогата е иззета, а мъжете са задържани в ареста
27 май 2015 12:20, Анисия Иванова
2
Шестима отглеждали марихуана в птицекомбинат
Снимка: архив Булфото

Шестима мъже са задържани за отглеждане и разпространение на наркотици. Престъпната дейност те извършвали в стар птицекомбинат в плевенското село Бохот, в Пазарджик и в село Кърнаре. При сцеакцията са участвали служители от СДВР и ОДМВР в Пазарджик и Плевен.

При претърсването на сградата на бившия птицекомбинат в Бохот са открити две оборудвани помещения с 531 наркотични растения, изсушена марихуана с общо тегло 166,57 грама, кокаин - 0.29 г, и пистолет с боеприпаси, вероятно газов, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

На 24 май е заловен и Мерцедес, в който са били двама братя. От колата са иззети 57 растения марихуана в начален стадий на растеж.

При претърсване на дома на братята в Пазарджик са намерени вакуумирани найлонови пликове с марихуана, електронна везна, приспособления и торове.

Братята и останалите четирима са в ареста за 72 часа. Прокуратурата ще иска за всички постоянна мярка задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква дрога бе, смешници!
1
3
 
7
 
! Отговори
с преди 8 години
Щом са заловили и Мерцедеса, значи всичко е ок. Явно не са си платили месечната "такса", и са ги ударили. Дейност трябва да се отчита от милиционерите.