Мъж сряза гумите на служебна кола на горски стражари

Заплашил горските със саморазправа
28 май 2015 19:46, Красимир Ангелов
4
Мъж сряза гумите на служебна кола на горски стражари
Снимка: Булфото, архив

За срязани гуми на служебен автомобил и заплахи за саморазправа с горски стражари от "Държавно горско стопанство (ДГС) Разлог", информира Югозападното държавно предприятие – Благоевград.

На 27 май по сигнал от горския стражар Георги Жегов за установени нарушители по Закона за горите, в местността "Тишето" край Разлог, е извикан дежурен екип от териториалното поделение на Югозападното държавно предприятие, се посочва в съобщението.

Горските стражари Божидар Букурещлиев и Тодор Любенов пристигат със служебен автомобил "Фолксваген Пасат", за да окажат съдействие. Двамата оставят колата и се придвижват пеша до мястото на нарушението. Когато се връщат обратно, установяват, че три гуми на автомобила са срязани.

Установено е, че нарушителят е Лазар Юруков, който е в списъка на лицата с повече от два акта за незаконни дейности в района на Разлог, информират от ЮЗДП. За периода от 2012 до февруари 2015 г. той има съставени десет акта за установяване на административни нарушения. Същият се е опитал да прегази с джипа си горския стражар Георги Жегов, се посочва в съобщението.

За случая е уведомено Районното управление на полицията в Разлог, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: РазлогГорски стражари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напитките са голяма работа, ей! Това да се случи в цивилизования свят на резача ще му резнат зелката.
2
1
 
7
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
ЛИЧНО НА МЕН ЕДИН БИВШ" МИЛИЦИОНЕР", КОЙТО ВЕЧЕ НЕ Е МЕЖДУ ЖИВИТЕ МИ НАДУПЧИ ДВЕТЕ ЛЕВИ ГУМИ С НОЖ, КОЙТО ПОЛЗВАТ САМО ВОЕННИТЕ. И КАТО КАПАК МОЛИ СЪСЕДИТЕ ДА НЕ КАЗВАТ , ЧЕ Е ТОЙ. НЕ ДА ГО РАЗКЪСАШ , А ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ С БРЪСНАРСКО НОЖЧЕ ДА ГО РЕЖЕШ ПАК МАЛКО ЩЕ МУ СЕ ВИДИ.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали стражари, дали апаши, не е ясно!