Задържаха група непълнолетни апаши в Крумовград

Трите момчета разбили магазин, павилион и машини за кафе
Обновена: 2 юни 2015 14:29 | 2 юни 2015 14:14,
5
Задържаха група непълнолетни апаши в Крумовград
Снимка: Reuters, архив

Трима непълнолетни, обявени за общодържавно издирване, са били задържани в Крумовград, съобщиха от ОД на МВР в Кърджали за БТА.

Момчетата, две от които на 15 години и едно на 14, напуснали Комплекс за социални услуги в Крумовград на 31 май и след подаден сигнал били обявени за издирване. За времето от подаване на сигнала до откриването им те извършили четири кражби. Разбили хранителен магазин, павилион за вестници и две машини за кафе, от които откраднали 150 лв., монети, ваучери на стойност 330 лв., хранителни продукти и цигари.

Групата била открита в горичка край града и задържана в полицейското управление в Крумовград. Част от откраднатите пари и стоки са намерени и иззети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нация която има "мъдрости" от рода на "Пари ми дай, акъл нещем" и "Я ги лъжем че им работим а они ме лъжат че ми плащат" .................***!
1
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако в *** бъдат осъдени вскички престъпници и вкарани в затвора няма да остане и една 10 от населението на свобода.*** са престъпници по рождение.Всички са далаверисти (*** далавераджии)