Баба с белезници – прекопавала два стръка тревица

60-годишната обявила, че нямало да я продава, а да си я пуши
Обновена: 5 юни 2015 14:11 | 5 юни 2015 12:27,
55
Баба с белезници – прекопавала два стръка тревица
Снимка: flickr

60-годишна жена е задържана в рудоземското село Чепинци, защото е отглеждала канабис в оранжерията си, съобщиха от МВР-Смолян.

Възрастната жена обяснила на дошлите полицаи, че конопените растения не са за търговия, а за нейна лична употреба.

60-годишната Златка Т. казала още, че продаваната марихуана й се струвала прекалено скъпа, затова предпочела да си засади свой канабис.

При полицейската проверка, в парника й униформените открили два стръка канабис, които били добре отглеждани, достигнали височина над 180 см.

Пенсионерката е задържана за 24 часа в полицейския арест и срещу нея е образувано бързо производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
srsly преди 8 години
da ima golqma pensiq haivankata da si kopiva, ma nqma kakvo drugo i ostava da q pravi pone malko 6tastliva ... horata vnasqt i iznasqt tonovo treva i sumati koka i hero, no ni6to ne im pravqt poneje si pla6tat da ostanat nezabelqzani. A bab4eto kakyv li golqm plasior e s tezi dva stryka .... " sram i pozor za vsqka vlast koqto podlaga sobstveniq si narar na genucid " !
41
1
 
12
 
! Отговори
Bubbles преди 8 години
Бреей явно ще да са свършили престъпниците що почнахте да ловите лелки за по стрък два трева.
40
0
 
1
 
! Отговори
desislava преди 8 години
na 60 godini nikoi ne e staretz!Tova e bilo predi 100 godini.Xorata sa baba i diado sled 70'razberete go nai posle!Tova che jenata si gleda 2 straka e jalko che poliziata se e razmardala, apravo e jalko za pravosadnata sistema,koiato spi za ubiizi na starzi za 5 leva i grabeji na naglite zigani,a za kradenite milioni i fondazii izmisleni za da perat kradenite cherni pari....daje ot stydio na stydio gostyvat tochno kradzite na milioni i vse akal davat.Sprete da tormozite xorata!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямат ли сърце тея хора....Дай боже повече такива баби...кво друго им остава с тея пенсии..освен да павкат по некое джойнтче :\
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изминали са само 100 години откакто отглеждането на това растение е обявено за незаконно, 100 години, в които голям процент от населението повярва на поредната манипулация и пропаганда, на поредната нагла лъжа от страна на правителствата и елита зад тях, с цел поредният филмиран, материалистичен, жалък егоист живял на тази планета, да извлича ползи, да обявиш тази билка за вредна и незаконна, където хората да нямат достъп до нея, докато убиващите цигари, гмо и алкохол са навсякъде, е супер тъпо.
37
1
 
7
 
! Отговори
60 години преди 8 години
На 60 години нито жена, нито мъж са БАБА и ДЯДО.Само в затънтените села така им викат.На 60 години НЕ могат да са и пенсионери.Драги журналисти, трябва да бъдете интелигентни, "НАПРЕД във времето", а не да ми говорите на старовремски език:ШКОЛО,БАБА...Или мислите, че сте "народни" по този начин..
36
1
 
15
 
! Отговори
333 преди 8 години
Браво!!! Аферим, машала и.т.н! Поразителни резултати на родната полиция!И Веднага уведомете Боков, за да докладва в ЕК за успешната борба с престъпността в България! Че напираме в Шенген да влезем,да се има предвид, значи ;-)
35
0
 
20
 
! Отговори
младен преди 8 години
Ейии...браво бе. Браво на полицията, браво на държавата, фанали са престъпника на столетието!!!
34
1
 
9
 
! Отговори
bez преди 8 години
GMO moze, treva ne moze! Razbira se GMO te "kastrira" himicheski a trevata ne.
33
0
 
16
 
! Отговори
Петър преди 8 години
Това не е наркотик, а растениe.
32
1
 
31
 
! Отговори
Румби преди 8 години
Пуснете бабата бе!!!
31
5
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Законите трябва да са еднакви за всички. Мене ако ме хванат да гледам трева, ще ме заключат. Защо трябва бабата да минава по друг параграф?! А, това че законите са *** е съвсем друг проблем.
30
0
 
2
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
До СтокоЕйййй, голям си гангстер, ей! Направо "Царя на Студентски Град". Сигурно не знаеш що е то свят отвъд монитора на 20 годишният компютър, ама пък криеш бухалки под леглото! Големи сте гангстери, ама като ви хванат на живо и скимтите!
29
0
 
3
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
До Анонимен31Голяма логика! Стюрдесите сега ги пенсионират на 45 години - малка разлика, а!? Не знам на колко време е информацията ти, но е доста старичка. И да - като излезеш с официален статут "пенсиониран", то ставаш официално "ПЕНСИОНЕР". Какво го казваш, все едно че е някаква лоша и обидна дума? И ставаш баба (дядо), когато внуците ти започнат да ти казват бабо и дядо и "ще ходя да видя баба си". Или какво: ако имаш внуци на 40 години и трябва да ти казват "бащата на баща ми" до 75г.? :)
28
4
 
8
 
! Отговори
Рая преди 8 години
Подучили са я какво да казва , ако я спипат....
27
3
 
29
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 8 години
Оставете жената да си ползва билките! В цял свят протича кампания за декриминализация и легализация само ние не правим нищо по въпроса. Това е билка с вече доказани медицински качества която е в пъти по добра от някои медикаменти и без странични ефекти. Срам и позор!
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахото да ти имам логиката. Тя и на 40 може да е баба, но е баба на внуците си, а не в обществото. Стюардесите ги пенсионираха на 36 г., дали върви да и кажеш пенсионерка. В днешни дни баба можеш да кажеш след 75 г. Журналистите трябва да имат усет кога, какво и как, така е просташко.
25
0
 
20
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
И като допълнение - не ме разбирайте погрешно! Щом не е легална марихуаната в България, трябва да има мерки срещу притежанието й. Но зависи какво! Като видиш 60 годишна цена с два стръка, трябва малко да ти зацепи в главата, че не е разпространител! Изземаш двата стръка и я пускаш с предупреждение! За нея се придържат стриктно към закона, а за шофьор с 1.5 промил в кръвта има "Ми ко шъ прайм?". Отново: *** работа!
24
4
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ОТКЪДЕ БЪЛГАРСКИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ИМАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА АЛО-ИЗМАМНИЦИ ?!
23
2
 
9
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
А ако жената е била учителка в селското училище, да ви попитам: на колко години се е пенсионирала? Не се връзвайте за думичката "пенсионер" и "бабка", понеже може хем пенсионерка, хем и баба (с внуци) да е дори на 58г. Така или иначе, намерили кого да хващат и арестуват за притежание на наркотици. Да сложат няколко подставени лица на Паметника на Армията всяка вечер и ще приберат именно тези, които продават дрога на пубертетите! Те Баба Гица от Чукурово с двата стръка прибрали! *** работа!