Пипнаха 120 нелегални бежанци на влизане в София

Сирийците били скрити в тир
29 юни 2015 09:56, Анисия Иванова
17
Пипнаха 120 нелегални бежанци на влизане в София
Снимка: архив Булфото

120 сирийски граждани са задържани на влизане в София в тир от столичната полиция. Операцията е проведена в ранните часове на деня. Нелегалните бежанци са отведени в Осмо районно полицейско управление.

Става въпрос за канал за трафик на бежанци от границата до столицата, тъй като товарният автомобил е бил придружаван от други коли.  Хората в тях също са задържани. Акцията е проведена на входа на София откъм автомагистрала "Тракия", съобщи БНР.

Това е поредният опит за вкарване на нелегални бежанци в столицата. Обикновено каналджиите използват ранните часове на деня с идеята, че по това време няма много полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
sw. преди 8 години
тази *** няма да се спре с дипломация,НЯМА!!!Единственият начин е силна ръка и Безкруполни закони ,които да пазят правата на БГ гражданите само! Тези *** трябва да се да се страхуват от БГ-та законност и от Българите въобще,като резнеме няколко глави за назидание,че неспазват границите НИ,тогава ,а да видиме-да ОСЪЗНАЯТ,ЧЕ *** И ВСЯКАКВА НЕЛИЦЕПРИЯТНА ИНСЕКТНА ТВАР,КАТО ТЯХ,ТУК НЕ Е ЖЕЛАНА И ЩЕ БЪДЕ СТЪПКАНА БЕЗПРИКОСЛОВНО!!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Skspanite turzi ni gi butat tija Emigranti schpioni kade e ba4varova nischto ne pravi kakvo stava s isbaglia ubiez ama i tosi s 3. deza s Tragnal s mlada Jena na 23 g
8
0
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
АЛОООООО ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ - КЪДЕ СПИТЕ , РЕДОВНО МЕ ПРОВЕРЯВАТЕ И БЪРКАТЕ В БАГАЖНИКА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ НЕ СЪМ ПРИПАРИЛ КЪМ ГРАНИЦАТА , А ТИЯ ГИ ПУСКАТЕ ДО СОФИЯ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ТОВА СИ Е Д И С К Р И М И Н А Ц И Я от ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ КЪМ РЕДОВИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ТОРМОЗ И НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ...ЯВНО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ , САМО ЗА ПАРИ РЕВЕТЕ ПОД НОСА ВИ ЩОМ 120 ДУШИ МИНАВАТ ЕЙ ТАКА - БИВА ВИ САМО ХОРАТА ДА ТОРМОЗИТЕ И ДА ИМ БЪРКАТЕ ПО БАГАЖНИЦИТЕ
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИДАЛЦИТЕ СЕ НАСТАНИХА ТРАЙНО НА БГ ТЕРИТОРИЯ.САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕЕ ДА ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИТЕ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СА СЕ ОКОПИТИЛИ И ГРУПИРАЛИ. ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕЛИ И МАГАРЕ СТОКАЛИ Е. САМО ЧЕ КАТО ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИТЕ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА В ПАРЛАМАТА ЩЕ СЕ СКРИЯТ В МИША ДУПКА А ВИЕ ТАРИКАТИТЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ ДЕБЕЛИЯТ. ЧЕСТИТО. И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ГИ КАЧВАТЕ СЕЛЯНЧЕТАТА В ПАРЛАМАТА!!! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА ЕСЕН!!! И С ПЕСЕН. НАПРЕД КЪВ СВЕТРОТО БЪДЕЩЕ В ТУНЕЛА НА МИЗЕРИЯТА "ГОСПОДА"
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре организиран трафик! Хем са в София, хем парите прибрани, хем на финала и полицията ги е ,,спипала'' и никой не е спал. Едно време имаше един квартален. Всички знаеха и той знаеше кой извършва кражби, но не пречеше и другаруваше с обирджиите. Накрая ги задържаха от по горното място.На простолюдието бе загатнато, че кварталният не ги е безпокоил, защото следял ,,до къде ще стигнат''. Та и нашите хора сега - стигнаха до София, а там Агенцията за бежанците, адвокати, преводачи и БХК са на пост
5
2
 
15
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Асболютно всеки Божи път с ***,подвеждащи и лъжливи статии на Днес.бг по тази тема винаги се казват всякакви глупости,но никога най-важното-дали са върнати обратно.Познавайки условията,в които живеем и "качествените и работещи за нас българите" институции ,мога да гарантирам,че са били "съпроводени обратно".Медиите в България работят срещу малкото останали нормални хора и обслужват точно тези,за които става дума в статията,политици,чалгари,"ВИП"-ове и всякаква друга друга долна ***.
4
2
 
10
 
! Отговори
Май Вай Вай! преди 8 години
Тик-Так Тик-Так.... За гърция иде край.... А Коалиция "Бостана" ще подава оставка май.... Иде и техния край....
3
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
И бежанците бързо се...ориентират.Явно идват директно от...фалираща Гърция у нас,да ги спасим от глад.
2
0
 
19
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Бих ги набутал в затвора всичките за преминаване на границата без документи. Поне за една годинка с лопати в ръце. Като им мине годинката- обратно в Турция. Турция е сигурна страна, няма за какво да идват у нас. Нали уж турците са подписали договор с ЕС?
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как стигнаха до София?120 човека да стигнат до сърцето на държавата си е доста притеснително. Сега са заловили 120 бежанци, а ако междувремено са пристигнали 120 обучени терориста или 120 обучени командоси на чужда държава. Представяте ли си какво могат да направят.Ужас.........Явно Гранична полиция не се справя със задължението си да охранява границата, а полицият по пътищата спи ли спи.