Арестуваха германец, наръгал с нож свой сънародник на морето

Инцидентът е станал в курорта "Златни пясъци"
8
Арестуваха германец, наръгал с нож свой сънародник на морето
Снимка: БТА

Полицията във Варна залови 20-годишен германски турист, наръгал с нож свой сънародник в "Златни пясъци", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал на 28 юни през нощта в курортния комплекс. Потърпевшият 21-годишен мъж е бил намушкан в корема с остър предмет, а нападателят е направил опит да му отнеме парите и мобилния телефон.

Въпреки раната, младежът е успял да избяга, без да бъде ограбен. Той е настанен за лечение в МБАЛ "Св.Анна" във Варна, без опасност за живота.

Разследването по случая е довело до задържането на нападателя - 20-годишен германски турист. Установено е, че заедно с него в нощта на инцидента са били още двама младежи, също германски туристи.

Нападателят е задържан за 72 часа, повдигнато му е обвинение за извършеното престъпление. Двамата му приятели са задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Съвсем неотдавна ми гостуваха австрийски граждани с перфектен руски. Бяха се върнали от Варна. Там се запознали с възрастни симпатични фолксдойч, отишли да живеят в Германия от СССР. Споделили, че ги било срам да казват, че са немци, като гледали поведението на сънародниците си. Пиянствали от сутринта, напикани се наливали с бира и концентрат, пълна отврат. Така се държат и скандинавците, и британците. Докато руснаците пият, но не се излагат толкова и са по-щедри на бакшиши.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вмомента пиша от Германия! Значи германците са си същите *** и в собствената си държава! Мислят само за секс,пари и алкохол,в това число млади и стари!
2
2
 
18
 
! Отговори
100 преди 8 години
Този ще е германец само по документи. Да вади нож, а пък и за пари, въобще не е типично ..
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙТО Е РАБОТИЛ ПО МОРЕТО ЗНАЕ КАКВО СТАВА- 1 ВИ ГО ОПИСА. И КАТО КУРИОЗ- ЕДИН ТАКЪВ ЗАПАДНЯК СМЕ ГО КАЧВАЛИ НА САМОЛЕТ СЪС ШНОРХЕЛ И ПЛАВНИЦИ МЪРТВО ПИЯН.ПОНЕЖЕ САМОЛЕТА НЕ МОЖЕЛ ДА ИЗЛЕТИ -ЛИПСВАЛ 1 ТУРИСТ ОТ НОРВЕЖКАТА ГРУПА-КАКТО БЯХМЕ ГО ОТКРИЛИ В БАРА ТАКА ГО И НАТОВАРИХМЕ ЩОТО НЕ ДАВАШЕ ДА СЕ СВАЛЯТ НИТО ШНОРХЕЛА НИТО ПЛАВНИЦИ