Христов убил приятеля си с един изстрел... в окото

Шефът на Фонд "Научни изследвания" с имплант срещу алкохолизъм
23 юли 2015 08:52,
43
Христов убил приятеля си с един изстрел... в окото
Николай Христов. Снимка: Демократическа партия

Управителят на Фонд "Научни изследвания" към МОН Николай Христов, който уби приятеля си Краси Илиев, е имал сериозен проблем с алкохола и е бил със специален имплант, разкри пред TV7 психоаналитикът Ивайло Петров, негов стар приятел и експерт в образователната система.

"Николай Христов беше от Радикалдемократическата партия. Даваше вид на уравновесен човек. Говореше бавно и разсъдливо. Бил е три мандата депутат, участвал е в политически преговори, срещал се е с чуждестранни делегации. След 2001 г. пътищата ни се разделиха. Аз си работех в университета като преподавател, след като скъсах с политиката. Разбрах едва сега, че той е във фонд на МОН", разказа Петров.

"Имал съм късмет да не се напивам с него. Не е бил агресивен, но е пиел доста. Излизал е с политици, пиели са. Не познавах жертвата", каза още той.

Разследващите обявиха, че Христов е гръмнал в окото приятеля си от детинство, известен с прякора Професора.

"Приятелският" изстрел дошъл след тридневен запой на Христов, който просто спрял да ходи на работа.

Инцидентът е станал на 14 юли, но МВР съобщи официално за него едва вчера.

Николай Христов оглави Фонд "Научни изследвания", след като предишния шеф бе уволнен заради раздаване на пари на приближени. Назначаването на Христов бе атакувано с аргумента, че той не е от научните среди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алкохола трябва да се забрани, не цигарите.
6
1
 
32
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Назначаването на Христов бе атакувано с аргумента, че той не е от научните среди."Не е от научните среди, АМА СИГУРНО Е МНОГО НАШЕ МОМЧЕ.На някои от "управляващите" ни разбойници.
5
1
 
43
 
! Отговори
SS преди 8 години
Те това е. От 240 в НС, петдесет, шестдесет читави. Останалите: недоизучили се, крадливи мошеници, тук там некой и друг рецидивист, потенциални психопати, за които не се знае кога ще превъртят, а сега се появи и убиец. И този *** е шеф на МОН. Те това са елитните кадри на територията.
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбрах с какво оръжие е извършен отстрела? Регистрирано, не регистрирано с заличен сериен номер. Защо в държавните структори назначават пияндета и ***?
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още един самозабравил се милиционерин.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един стреля с куршуми по сътрапезник, друг с кюфтета по стюардеси, на трети Муйович им е виновен, а на четвърти от високото вольЮме ги боли повече главата. Не се учудвайте, политиците ги избират измежду нас.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИН4ЕВ ИМА поне 10 инпланта