Тежка катастрофа в Бургас, дете с опасност за живота

Инцидентът е станал в кв. "Меден рудник"
Обновена: 26 юли 2015 15:24 | 26 юли 2015 13:11, Александър Попов
11
Тежка катастрофа в Бургас, дете с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа е станала на входа на квартал Меден рудник, предаде "Фокус".

Лек автомобил се е преобърнал, участник в катастрофата е и тежкотоварен автомобил, който е със смачкани брони.
При инцидентът е пострадало и 2-годишно дете, което е настанено в болница с опасност за живота.

На място са пристигнали екипи на КАТ и гражданска защита, полиция и линейка на „Бърза помощ”. Движението в района е сериозно затруднено.

По първоначални данни лек автомобил "Ситроен", управляван от 40-годишна жена от Пазарджик, се е движел с несъобразена с пътните условия скорост, като в района на разклона за кв. "Горно Езерово", водачът губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и блъскайки се последователно в пътуващите в посока Бургас–център товарен автомобил „Мерцедес” и лек автомобил „Мазда”, се преобъръща на пътното платно.

При катастрофата са пострадали пътуващи в лек автомобил "Ситроен" 44-годишен мъж, съпруг на шофьорката, както и 2 годишното им дете. Мъжът е настанен в бургаската болница с фрактура на три ребра, без опасност за живота. Далеч по-тежко е състоянието на 2-годишното дете, което е получило черепно-мозъчна травма, настанено за лечение в отделение „Реанимация” на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има друг участник който е предизвиква катастрофата, син форд рязко изпреварва тролей който тръгва от спирката и така пресича пътя им! Жената го избягва с маневра за да не се блъсне в него и така се удря странично в малък камион в насрещното платно, при което се завърта и колата остава перпендикулярно в насрещното платно и следва удар от кола, която ги обръща на левите врати!Тази кола (син форд) на който никой не е успял да види номера защото всичко става за миг просто си продължава по пътя!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
nqkoisitam преди 8 години
До ba siЕ ...те не са били от там .....
9
0
 
0
 
! Отговори
nqkoisitam преди 8 години
До коментар 8 ....Прав си за столчето,но като знам колко отговорни родители има,който даже не ги закопчават...едва ли е щяло да бъде в полза...А до това,че няма как да е влязал в насрещното мога да кажа само,че има как ....Виж по добре снимките,щом не си бил там да разбереш къде точно се е случило ( който не познава маркировката така се случва ) и къде почва мантинелата ....Искрено искам детенцето да се оправи .... !!!И не забравяйте,че шофирането не е децка игра....
8
0
 
0
 
! Отговори
3 преди 8 години
Колата не е влизала в насрещното, няма как да се случи, там има мантинела.Дано детенцето се оправи, но защо никоя медия не отбелязва фактът, че не е било обезопасено в столче.След ударът колата се е преобърнала, детето е паднало на главата си, а можеше това да се избегне, жалко.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свидетели твърдят, че друга кола (син форд) е пресича рязко пътя и така жената за да избегне удар губи контрол и навлиза в насрещното платно. Никой обаче не е видял, запомнил номера на тази кола, която просто си е продължьва по пътя!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишман шофьорка да си отрепе мъжа и детето. На тази повече кола не трябва да и се дава. детето дано се оправи и да няма последици.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано се оправи милото ангеглче. Бог да е с него!
4
2
 
4
 
! Отговори
ba si преди 8 години
МЕДЕН РУДНИК в БУРГАС , тва е квартала на БЕЗСМЪРТНИТЕ ,бе
3
5
 
5
 
! Отговори
Къв парламент, бе? преди 8 години
Не виждаш ли, че отиваме на култ към личността, обаче не към комунист, ами към пазвантин на комунист...деградация, деградация. Пробутват ни го по новини, разни публицистични предавания, по реклами даже. И по попска линия пак ни го навират, ето ви СЛънцето, поклонете му се! Пък ти си тръгнал да цивриш за парламентаризъм нянакаъв, сякаш сме в богата северна държава с поне 200 години парламентарно управление. На тия диви балкански *** цар им дай, може да е ***, може да е крадлив, все тая!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е все едно да публикуваш некролози всеки ден стават катастрофи
1
0
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
За какво ги пишете тези случки които са мине на човешка грешка.