30-годишна жена загина при катастрофа край Садово

Колата й се е блъснала в дърво и паркиран микробус
41
30-годишна жена загина при катастрофа край Садово
Снимка: Булфото

30-годишна жена загина след като самокатастрофира в крайпътно дърво на главен път I-8, посока Садово, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен в събота около 11:00.

По първоначални данни лек автомобил “Тойота”, управляван от 30-годишна жена от Пловдив, поради движение с несъобразена скорост, излиза от пътя и се блъска в крайпътно дърво, отскача и се удря в паркиран извън пътя микробус “Форд”.

Жената е откарана в болница, където малко по-късно е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Садовокатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕЙ не разбарха че с кола не може да се лети? А и тези дървета само се пречкат по пътищата. И аз мога да натискам газта без да мисля не само вие. Ама не го правя. Защото кола не се кара с крака а с глава и мозък. Само че много от племето мозъка не им е в главата а в краката. Ей от там идва проблема с катастрофите.За да караш кола се иска мозък който липсва в много глави. От 30 години карам автомобил всеки ден и никога не съм предизвикал катастрофа. Защото карам с главата а не с краката.
13
0
 
6
 
! Отговори
111222 преди 8 години
и пак тълкуването "несъобразена скорост" ако е шофирала със позволената скорост ? а имало дупка на пътя ? кво правим...най-лесното умрелия е виновен.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някаква пиянка иска да ни внучо че ако ударим сърна ще ни съставят аякт.Алоооо, алкаж смотан- що нйхе си гледаш пиенето и не престанешда дразнош хората с *** си пиянски коментари, бе убит алкохолизиран нбещастник?
11
1
 
11
 
! Отговори
Гошето преди 8 години
В Пловдив шофират предимно хасковлии, който си регистрират колите в Пловдив.Така че не се учудвам! А книжките в Хасково ги раздават като листовки за дискотека!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
14, Странно защо пътувам всеки ден по България и досега не съм виждал сърна на пътя си. Виж, чакали, лисици, диви прасета, зайци съм виждал но за 20 години що така не видях и една сърна на пътя? Сега сериозно: това да удариш диво животно на пътя си е просто случайност и затова никой катаджия няма да ти състави акт, ако си ударил сърна диво прасе елен, или квото и да е друго диво животно. Оттам запона спора- ти го повдигна- че ченгелите щели да те глобят защото си ударил диво животно?***!)
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 12И аз постоянно се сблъсквам с такива прости индивиди като теб в сайта, които като нямат аргументи да защитят тезата си , се осланят на лични нападки поради безпомощност!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На селяните тук им се яде месо от сърна ама не си признават.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 11И теб също те тресе сел;янията! За какво ми говориш в крайна сметка, бе разбирач? Че ако си натрошиш автомобила в сърна ти си виновния даже и да караш под 90 км/ч на първокласен път? Ти си бил голям ***!
6
9
 
4
 
! Отговори
пловдичанин преди 8 години
абе *** атакист, ти под всяка катастрофа ли ще си постваш тъпиа коментар, некадърните водачи са из цяла България, и ти може би си един от тях. Ама наистина си много ограничен.
5
5
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Няма толкова арогантни водачи на МПС като пловдивчани. От 10 години обикалям страната с бус и съм се убедил в това. За тях няма мигач, докато се пристрояват от крайна дясна в крайна лява лента, за тях няма забрана да се изпревари на завой при пълна липса на видимост отсреща. Впрочем е обяснимо донякъде това тяхно поведение- имат гръцкия манталитет от едно време- тарикати, ама от ония . На пловдивчаните самочувствието им е до небесата, а то клечка за у г.за си не могат да одялат!
4
2
 
4
 
! Отговори
bai MILE преди 8 години
Taka e kogato 6ofiorskite knijki se kupuvat v BG,6toto ima I edni ,,drugi'' knijki,no tova e edna razli4na tema,a dali e muj ili jena kogato predizvikvat katastrofi,nqma zna4enie,prosto trqbva da se spazva pravilnika-STRIKTNO
3
5
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
***! кой знае с колко е карала на междуселският път, е няма да рева сега за нея! добре че не е убила невинен, както обикновено става!
2
5
 
14
 
! Отговори
Георгиев преди 8 години
Сами ще се изтребят простаците! Над 10 години шофьор без нито едно ПТП, но спазвам всички ограничения!
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пази боже да срещнеш на пътя подобна "намахана" шофьорка! Нагли и безотговорни! Лека й пръст!