Задържан е убиецът на англичанката край Маломир

Жената е била изнасилена и убита по особено жесток начин
Обновена: 2 авг 2015 13:29 | 2 авг 2015 12:40, Красимир Ангелов
105
Задържан е убиецът на англичанката край Маломир
Снимка: Булфото

Задържан е извършителят на жестокото убийство в ямболското село Маломир, съобщи премиерът Бойко Борисов, който днес посети Сливен.

Още по темата
Жената е била изнасилена и убита по особено жесток начин, като е била ударена и горена. ДНК-то, намерено на мястото, е съвпаднало напълно с това на задържания, който е рецидивист, съобщава “Фокус”.

Бойко Борисов благодари на служителите на полицията в Ямбол, както и на колегите им от ДНК-лабораторията в Бургас. Там е било получено потвърждение за изнасилване на жената. "За нас сто процента е той, защото има съвпадение на ДНК и на дрехи", посочи Борисов.

Престъплението е извършено на 30 юли, а трупът на жената, която е англичанка, бе намерен по-късно край селото. Жертвата, на възраст около 60 години, е излязла около 22.00 часа вечерта да разходи двете си домашни кучета и не се завърнала у дома си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
38
 
! Отговори
123 преди 8 години
След като е рецидивист (без значение от кой етнос) КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВИ НА СВОБОДА?!?!?
47
0
 
35
 
! Отговори
салих преди 8 години
Като не показват лицето на престъпника, властите карат хората да мислят ,че всеки ром е потенциален престъпник и убиец.Така се създава напрежение между етностите.Затова има и скинари и с оснавание. Защо в САЩ показват и по телевизия и по вестници убийците , а у нас не? На кого правят услуга законите?Как да се предпази населението , като след два -три дни тези индивиди са на свобода?
46
0
 
34
 
! Отговори
марин преди 8 години
Защо изтрихте написаното от мен?Мислите ли , че не трябва да се показва образа на убиеца , защото утре ще излезе от затвара и ще извърши същото? На коя страна сте - на убиеца или на мирното население? Защо го изтрихте?
45
0
 
34
 
! Отговори
bai MILE преди 8 години
Da se uzakoni noseneto I izpolzvaneto na ognestrelno orujie,pri samootbrana I napadenie nad li4nosta I 4astnata sobstvenost-mnogo dobre,daje otli4no.No q da pomislim,vseki v BG ima zub na nqkogo,zavista I zlobata vitaqt vav vazduha,naroda e izperkal totalno ot maloumno upravlenie,sami 6te zapo4nem da se izbivame.Tova 1.....2,Kakto mu e pisnalo na naroda s tova orujie 6te tragne kam Sofia da potarsi smetka ot 240-te ................,kakvoto napi6a vse 6te e malko,e zatova ne se priema zakon
44
1
 
34
 
! Отговори
ico canadeca преди 8 години
Boiko-Boiko opitai se da chuech naroda si a ne tezi po visoko ot teb.
43
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега защо всички медии мълчат,доволни от "подвизите" на РомаЗащо не се води кампания срещу насилието,а се подстрекават ромите да се чувстват все по-безнаказаниСнимайте го и тоя изверг а не само клишета ни подхвърляте- скинари- нескинари
42
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А БСП и дъщерната им партия ДПС пазят ромите от правосъдието чрез поставените от тях висши съдии и магистрати на всички управленски постове още през 1994-5 година, когато БСП беше на власт! От тогава няма нито един осъден по над 100 знакови дела срещу червената мафия! Да не говорим за хиляди смешни присъди на убийци на пътя, дори на пешеходни пътеки, като им даеат условни присъди! Затова БСП и ДПС са толкова против съдебната реформа, щото ще пострадат техните хора, които са сложени да ги пазят!
41
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и съвсем случайно задържания е РОМотгледан от държавата
40
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вечер до леглото си имам бухалка,нож,пистолет и карабина.Съобразявайки се със закона,трябва да противодействам на такъв рецидивист с равностойно оръжие.В противен случай ще лежа в пандиза.Закона е създаден от законотрец,който си има физическа охрана.
39
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди комунистите тероризираха и убиваха хора,които не споделят тяхната идеология.След "преврата" кото си спретнаха,пуснаха мутрите, и рецидивистите да им вършат мръсната работа.Те имат други задължения-да прилапат ресурсите на народа.Полицията е с вързани ръце.Помним когато се криеха като мишоци що се появяваха мутраците ,защото началниците им бяха булдоците на БКП-БСП.
38
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закон за оръжие в дома и неприкосновеност. Като се ликвидира на място всеки дръзнал да бере чуждо , всеки който нищо не допринесъл за обществото и решил да си взима от чуждото, всеки който е решил, че като са 10-15 и са пили 2-3 бири могат да се гаврят с българи, тогава ще намалее една част от населението и ще се принуди да работи и ограмотява. Тикваров ги пази защото идват избори но така убива българина. Гласувайте за този маймун за да живеете в страх и несигурност. Този *** срина Б
37
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да не се вземат никакви мерки при положение, че напоследък все рецидивисти убиват хора. Този не трябва повече никога да излиза на свобода, а най-добре да бъде инжектиран. Това са хора с увредени мозъци и те никога не се поправят, а само използват слабостите на закона за да седят по-малко зад решетките. Не може убийци да се разхождат на воля из цялата страна и да съсипват живота на нормалните хора.
36
1
 
57
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Истината е че повечето Българи са станали наплашени кате Агнета и sa готови за заколение като такива. Вместо да мрънкате и пищите на умряло когато сте жертва на насилие, не се колебайте дори за секунда да използвате всяко оръжие за защита и довършване на нападателите. После телата през месомелачката и в реката или в чувала със сода каустик, нека им търсят ДНА после.
35
5
 
60
 
! Отговори
! преди 8 години
В очакване и молитва!Следващото заглавие по случая да е: УМЪРТВИХА УБИЕЦА НА АНГЛИЧАНКАТА КРАЙ МАЛОМИР!Със смъртоносна инжекция или след отрязване на тестисите без упойка и рязане на ръце без упойка!ДО тогава сте пълни.....нащастници! Нека СМЪРТТА ДА ЛЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ! НЕКА и на всички ***, които си правят ПИ арче по случая!
34
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи влезе ли ми в къщи не интересува закона, пръскам му тиквата без милост.
33
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз затова си закупих бойно оръжие ... някой като се опита да ме барне ще го направя на решетка , особено
32
1
 
76
 
! Отговори
Спешни закони! преди 8 години
Нуждаем се от спешен закон за самоотбрана! Да се стреля смело по престъпниците, без страх че ще трябва да ги лежиш, както онзи художник, застрелял . Много е просто. Проблема е разрешим. Като опукат няколко дивака, ще кротнат. Строг контрол върху оръжията и права за получаване, обучение на стрелбище и т.н. Носи си патлака в кобур отпред на гърдите и това е.
31
6
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако загиналата не бешеангличанка, нямаше да го хванат...Абсолютно си прав човеко! Щеше ли Боко Тиквата да търчи из малата да си лови собствените избиратели? НИКОГА ТОВА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ, НИКОГА. Тук се е разшетъл, щото са го активирали от американското посолство.
30
0
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По селата е ужас... Скоро и по градовете, защото "братята" стават все повече и вече са навсякъде. Не знам как ще се живее в тая държава занапред.
29
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Не на престъпниците!револверът е тежък , голям, неудобен, трудно работи спусъкът... ти май не си виждал такова нещо....