Джигит погубил двамата мъже на пътя Пловдив-Първомай

Избягал след инцидента, но полицията вече го е задържала
Обновена: 23 авг 2015 13:58 | 23 авг 2015 13:58,
46
Джигит погубил двамата мъже на пътя Пловдив-Първомай
Снимка: Dnes.bg

Трета кола, управлявана от неправоспособен водач, е причинила тежката катастрофа, станала снощи на пътя Пловдив - Първомай, в района на Кемера. Това съобщиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

"Фолксваген Голф" със софийска регистрация, пътуващ в посока Пловдив се размаза в немския "Мерцедес". Голфът влязъл в насрещното движение, след като БМВ, управлявано от 35-годишен мъж от Ново село, го ударил отзад. След което се стигнало до адския сблъсък.

Още по темата

Според първоначалните данни, лек автомобил със софийска регистрация се завъртял на пътя и се врязал в насрещно движещия се "Мерцедес". На място са загинали двама столичани от първата кола – 46-годишният шофьор и негов спътник, на 44 години.

В болница за наблюдение са настанени трима чужденци, пътували в мерцедеса – водачът на 46 години, 45-годишна жена и 20-годишен младеж.

"В хода на предприетото разследване служители от сектор „Пътна полиция” установили, че причината за сблъсъка бил лек автомобил БМВ, който се е движил с несъобразена скорост спрямо метеорологичната обстановка и поради неспазена дистанция ударил отзад "Фолксваген"-а", казаха още от МВР-Пловдив.

Неправоспособният водач на 35-години от Ново село напуснал местопроизшествието, но след кратко издирване тази сутрин е установен и задържан.
 
Образувано е досъдебно производство и работата на разследващите продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: пловдивМВРкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неправоспособният водач на 35-години от Ново село напуснал местопроизшествието,==================================На 35 да нямаш книжка, това означава, че никога не си ходил на училище. Познай какъв е!
29
0
 
4
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
1) Живея от 25 год. в Маями. Беше 14 часа с много слабо движение на главна улица. Бях спрял на червен светофар с новият си Ф-150 пикап и нещо ме накара да погледна вътрешното огледало. Д*исла шофираща Понтиак Гранд-АМ, държейки телефон до ухото си, с пълна скорост връхлиташе върху мен. Без да имам възможност да направя каквото и да е било, аз само се вкопчих във волана и замръзнах в очакване на страшен сблъсък. Целият ми живот се изниза в ума ми за секундиte преди катастрофата.
28
0
 
3
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
2) Кифлата така и не намали скоростта си, около 50км.ч, преди удара. Моят страх беше тя да не ме отхвърли между колите движещи се напреко, които да ме довършат. Бях вложил всичката си сила в натиска на спирачния ***, когато тя се вряза в моят пикап. В следствие на скоростта, колата и влезе под моят пикап дотам че задните ми гуми бяха влезли през предното и стъкло!
27
0
 
4
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
3) На мен нищо не ми стана, и аз веднага излязох за да извлека трътките от развалината, и по-далеч от моят смачкан и пробит резервоар. Аз бях като втрещен да видя че те сами успяха да излязат и нямаха никакви видими наранявания. Казах им че те трябва да отдалечат поради опасността от изтичащият бензин. Шофьорката Кифла ми се молеше да не викам Полицията, дори ми предлагаше и тялото си, обещавайки че баща и, имайки боди сервисе, ще поправи пикапа.
26
0
 
4
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
4) Не и се хванах на Мърлата, и си повиках Полицията. Оказа се че тя нямаше книжка и като следствие и застраховка. Веднага я арестуваха, а аз се обадих на моите застрахователи и ги информирах за произшествието. Те си поеха задължението, аз обаче съм отговорен за първите $500 от сметката, и ги губя! Наложи ми се да съдя Кифлата, и съдията и разказа играта. Понеже тя твърдеше че като Студентка няма как да ги плати, той и анулира книжката, замрази кредитните и карти, сложи кредитен запор срещу нея.
25
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
5) Въпреки нейното твърдение че не разполага с никакви средства, Съдията и заповяда да ми плаща $25 месечно докато тя е Студентка. Мен обаче това не ме устройваше, и аз просто изхвърлих нейните първи 3 чека. После се жалвах на Клерка че тя не изпълнява заповедта на Съдията. Веднага и изпратиха Съдия-изпълнител които да опише и запорира всичкото имущество на адреса където тя живее, нейните родители.
24
0
 
2
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 8 години
6) От този момент те нямаха право да си ползват колите, да готвят в собстената си кухня, а от дрехите си можеха да използват само два ката. И така до момента в който тя изплати всичко което тя дължи, включително и %7 интерес на главницата. Парите можеха да ми се изплатят само като бъдат преброени от Съдията, а аз да се подпиша че Лин е задоволен и съм съгласен рестрикциите да бъдат свалени.
23
1
 
23
 
! Отговори
Зурлатолог преди 8 години
Няма ли кой да забрани аФтономобилите на тези полутрезви *** балканоиди!? Трепат се, също трепат и невинни чужденци по пътищата дивите балканоиди!
22
0
 
29
 
! Отговори
Трагедия! преди 8 години
Така ще бъде, докато тези които карат пияни или без книжки , знаят, че ще минат леко! Ако законът позволи, при тези случаи жестоки глоби и конфискация на колата, много малко *** ще карат така!
21
3
 
27
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Анонимен22Ем те хората си карали внимателно, ама минал помияра с мега изкъртената си кошница и ги бутнал в насрещното....
20
1
 
30
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Ся да го осъдят за това че кара а няма книжка, затова че прави катастрофа и бяга от мястото и за убийство. Двойно. Да лежи там докато дойде време да се пенсионира и като излезе да ходи по казаните поради липса на трудов стаж да не може да се пенсионира
19
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е от шофьорите които не само нямат книжки но нямат и диплома за осми клас.
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто карайте с повишено внимание и това е ... той джигита рано или късно ще си получи заслуженото, не му позволявайте да завлече и вас към дъното.
17
0
 
44
 
! Отговори
1 преди 8 години
Днес, в София, в рамките на 20 мин два пъти ме засякоха много грубо, като вторият път на сантиметри се разминахме. Видяха ме, но го направиха умишлено. Някакви селски тарикатчета с КН регистрация, но това не е важно. По - лошото е, че няма толкова голяма концентрация на прости, нагли и самоуверени ***, колкото са у нас.
16
2
 
25
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
така ще е докато за 1м курмуване им дават книжки,а и купените книжки все повече до катастрофи ще докарват,и когато с В категория ти дават да караш такси или бус тъй ще е,закриха 6м ШЗО-школите за професионални шофьори и ето до къде стигнаха всеки ден статистика за изгубени души...
15
0
 
29
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Докато няма държава нещата ще продължават в този вид! Законите в България нямат възпиращо действие! Във всеки от тях неслучайно са оставени хиляди вратички! Гледайки прилагането им хората остават с убеждение,че по-вероятно е да се отърват отколкото да влязят в затвор за провиненията си!
14
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DGIGITA E GIV I ZDRAV,NE PLUITE SRESHTU NEGO--IMA SEMEISTVO,GENA I DEZA.KATASTROFATA E STANALA PO BOGIE VNUSHENIE,ZASHTOTO NIAKOI OT RANENITE E SGTESHIL SRESHTU BOGA,A DGIGITA E PROSTO IZPALNITEL NA BOGIATA ZARAKA.
13
3
 
74
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Без книжка на 35години(!) и кара БМВ.Ха познайте от кой етнос е!
12
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
35 годишен от Ново село , и без ... капка мозък в главата ! Убиец на пътя !Какъв джигит ? От къде я извадихте тая дума ?
11
0
 
26
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
От днес-а така казват на ***!Нали са политически коректни...