Пиян джигит блъсна пешеходец и избяга

Дрегерът му отчел 1,73 промила алкохол
Обновена: 31 авг 2015 11:33 | 31 авг 2015 11:30, Камелия Цветанова
14
Пиян джигит блъсна пешеходец и избяга
Снимка: Булфото, архив

Пиян шофьор блъснал пешеходец и се опитал да се укрие.

Инцидентът е станал по пътя между селата Правда и Яребица, където шофьорът, карайки автомобила с несъобразена скорост, е блъснал трийсет и пет годишен мъж, съобщиха от МВР - Силистра.

След като бил открит от полицията, алкохолната му проба показала 1,73 промила. Задържан е за срок до 24 часа и е образувано досъдебно производство.

При друг инцидент в областта е ранен мотоциклетист, който направил опит да изпревари необорудвано със светлини ремарке, прикачено към лек автомобил.

Пострадалият младеж, чийто мотоциклет бил без регистрационни табели, е настанен в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
в испания хората са го решили проблема-- имат 4-5 хеликоптера за видео наблюдение с камери и радар и жулят глоби от въздуха покриват много по-голям периметър от колкото могат да покрият няколко патрулки , и с парите от глобите са платили отдавна и вертолетите и оборудването
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето, карал е пиян на мотика, но забележете с включени ФАРОВЕ и затова няма ЖЕРТВИ. Именно подобни инциденти бяха мотива на транспортната комисия да предложи поправката, че изгасените ЛАМБИ са по-тежко нарушение от шофирането пиян. После, ама защо се пребиваме на пътя???
7
2
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
Бъркаш. И сега санкциите са прекалено жестоки, но полза няма, защото правиш нарушение, а КАТ го няма, за да те санкционира. Това, което искаш противоречи на основни принципи - трябва да има съизмеримост при наказанията, а ти искаш за неумишлено престъпление, едва ли не доживотен затвор. Е, никъде по света това го няма.
6
1
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Запитвал ли си се защо масово в България има шофьори, които шофират след като са пили? Не се ли усещаш, че те го правят заради това, че са сигурни, че КАТ няма да ги спре, каквито и нарушения да правят. КАТ се намесва само, за да прави статистики и то погрешни, след като стане произшествие, както е в случая. В нормалните държави, с нормален КАТ, много по-малко шофьори си позволяват да шофират пияни или изобщо да правят нарушения. Кой са гадовете, за които пишеш - виновника КАТ или шофьорите
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяците се изпотрепаха.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Несъобразена скорост няма, докато не стане произшествие. Само ако има произшествие скоростта изведнъж става несъобразена. Това е измислица на КАТ, за да ни изкарва виновни при всяко произшествие, а и за да не се напрягат да потърсят истинските причини за произшествията. Принципно с дейността си КАТ нанасят почти само вреди по отношение на безопасността на движението и трябва да бъдат закрити заради това.
3
3
 
14
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Е, и? на койголемец е син.Пуснат е вече нали или е под домашен арест? Държава на смешковците.
2
2
 
10
 
! Отговори
w преди 8 години
По улиците цари пьлен хаос. Властите явно са безсилни да наложат закона. Остава само ислямисти да дойдат тук и бг. си заминава.
1
6
 
7
 
! Отговори
pred преди 8 години
Само масово гласуване за кмет и ще вървим напред. Хора гласувайте масово, за да просперира България.