Войната на пътя с нови две жертви за денонощие

В страната са станали 26 тежки пътни произшествия
2 сеп 2015 09:14,
8
Войната на пътя с нови две жертви за денонощие
Снимка: Булфото, ахрив

Двама души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие. В страната са станали 26 тежки пътни произшествия, съобщиха от МВР.

Ранени са 28 души, за живота на един от ранените има опасност.

В София са регистрирани две тежки и 114 леки пътни произшествия, ранени са двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При катастрофите е много важно да се води вярна статистика за причините довели до катастрофите, за да може да се наблегне на премахването на тези причини, за да намалеят и катастрофите. В България КАТ прави точно обратното - води грешна статистика и истинските причини за катастрофите остават добре прикрити. Основната причина за катастрофите е лошата инфраструктура, но къде в статистиките на КАТ я има? Основна причина е и липсата на контрол на движението и паркирането, но КАТ показва ли я?
4
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Много си "умен"!Винаги и във всяка една държава, спазването на Закона се налага и се е налагало с силата на държавата. Щом в България Законът за движение по пътищата не се спазва от всички, значи КАТ не работи и трябва да се закрие. При това КАТ в България е и вреден, защото освен, че не си изпълнява задълженията, както е по закон, непрекъснато предлага промени в закона, които винаги водят до по-лошо. В България КАТ пише закона и не го изпълнява, а трябва да е обратното. Пише го заради рекета н
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли КАТ са ви виновни !?!?!?КАТ като спира - защо ни спират !?!?!? Ми защото това им е работата бе тъни балкански субекти , ама вие оревахте света !!!Сега почти не спират за проверки и резултати те са на лице , а относно корупция , храсти ,и прочие няма какво да коментирам . Не съм видял полицай да бърка в джобовете на някой , но съм видял граждани и селяни да бутат пари в ръцете на полицаи , така че тихо .
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Светите ли? Светете, светете.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТ спи, а хората загиват.Кога най-накрая ще закрием КАТ - така и така освен да вреди, нищо друго не прави?!