Само за ден: 115 неправилно паркирали снима КАТ

Шофьорите нарушители ще получат фиш или акт
Обновена: 2 окт 2015 14:36 | 2 окт 2015 14:22,
48
Само за ден: 115 неправилно паркирали снима КАТ
Снимка: Булфото, ахрив

Само в рамките на един ден столичните пътни полицаи са документирали 115 случая на превозни средства, паркирани в противоречие със законовите разпоредби.

Шофьорите оставили колите си на пешеходни пътеки, спирки на масовия градски транспорт, кръстовища, тревни площи, тротоари, без да се съобразят с пътните знаци и маркировки, съобщиха от МВР.

По-голямата част от нарушенията, установени през вчерашния ден, са в районите на спирки.

Собствениците на сниманите автомобили ще бъдат призовани в "Пътна полиция", за да се запознаят със заснетото нарушение. Според тежестта му, те ще бъдат санкционирани с фиш или акт.

Този вид нарушения се документират от мобилните камери на отдел "Пътна полиция" от 1 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо да се направят достатъчно паркинги в София и тогава да се глобяват тези, които са оставили колите си на тротоарите. Да се разчертаят места за живеещите на дадена улица, пред блоковете и да имат право да паркират там само тези, за които местата са предназначени. Останалите - на паркинг. Така ще се отучат да ползват колите си за малки разстояния.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
115 мога да преброя за не повече от 30 минути.
39
1
 
4
 
! Отговори
?????? преди 8 години
Абе вие нормални ли сте ???? ХАхахаххах вика 115 случая за ден ? И още 10 коли не са снимани че са на полицаи техни хора и още 50 коли че се прозяват цял ден и още 100 коли щото са мигнали и още 200 коли щото ги мързи,айде стига,ако е полиция на място,за един ден поне 800 до 1000 нарушения може и повече ще засекат,по сериозно,стига с дребните глупости излагате се !!!!
38
4
 
8
 
! Отговори
До 35, 38 и 41 преди 8 години
Джигити (а може би е един и същи джигит), я си озаптете и шофирайте по правилата. Там в писаните правила прочетохте ли какво пише за пешеходците. Все ви изкачали внезапно, как пък не, а вие къде зяпате, та не сте ги видели много преди да ви "изскочат внезапно". Защо на мен не ми изкачат внезапно пешеходците, а само на джигити като вас?
37
2
 
7
 
! Отговори
До 41 Анонимен преди 8 години
Ами пътя наистина е техен - прочети закона.
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе някой знае ли сега как вземат рушвети? Не ми се вярва да бачкат като гламави цял месец за едната ниска заплата.
35
2
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
А бе ***, кажи поне една държава по света, където твоето "яки глоби, събиране на книжки и репатриране на автомобили ще ви оправят!!!!" е проработило! Малоумната приказка за яките глоби, дето щели да ни оправят са само за наивници и психопати. Поинтересувай се как Блумберг като стана кмет на Ню Йорка какво стана с престъпността там и как го направи. Ще ти подскажа - не с яко "глоби", т.е. не е яки наказания.
34
4
 
5
 
! Отговори
Чорбаджия преди 8 години
До Анонимен 31Другия път като тръгнеш да пресичаш, пробвай първо да се огледаш преди това, а не да изскачаш внезапно на платното.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Караш ти Формат А -8 ,а като ти напишат полицаите Формат А -4 си сдухваш . Мъжете правят пари , но парите не правят мъже .
32
4
 
7
 
! Отговори
Ченгето в мен преди 8 години
До Анонимен 34Да, досега е било така- полицаите не правеха проблеми на хора със скъпи коли. Вече няма да е така и или ще спазвате правилата, или ще има доста да окате.
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък карам а8, до ся не са ми правили проблеми никъде.А не съм от най-изпълнителните шофери,ама полицайте мноо се сдухват като видат лъскаво возило.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак рев и сополи ,и ръсене на мозъци !!!!!Само яки глоби , събиране на книжки и репатриране на автомобили ще ви оправят!!!!
29
1
 
7
 
! Отговори
До Злоби преди 8 години
Неправилно паркиралите много често те принуждават да изкачаш внезапно на улицата и е доста опасно. Особено тези, дето паркират на ъгъл на кръстовище, запушвайки поне една пешеходна пътека и за да минеш трябва да минеш насред кръстовището изкачайки иззад неправилно паркиралия бус (най-често е бус)
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неправилно паркиране!!! Смешници!!! Излезте на улицата да видите как карат!!! От шест години съм майка и мога да разказвам потресаващи случки, застрашаващи живота на детето ми, които се развиват на зелен светофар или пешеходна пътека. Възпитали са ме да спазвам правилата, което явно не може да се каже за убийците на пътя. Вчера на две пресичания на пешеходна пътека и давата пъти бях на косъм да ме ударят.
27
2
 
3
 
! Отговори
u tre преди 8 години
E, to dneska ne e svarshilo oste :)
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината е, че огромният проблем при движението и паркирането е, че КАТ не налага наказания, както е по закон, а чака да стане катастрофа, да има ранени и загинали и чак тогава се намесва. В случая е същото - това, че КАТ са заснели само 115 нарушения е стимул за шофьорите да паркират неправилно и като цяло е стимул да нарушават правилата. Разбира се, че при само 115 нарушители всеки ще си каже, че на него няма да му се случи и почти сигурно ще е прав след като КАТ проспива милиони нарушения
25
0
 
5
 
! Отговори
Шише Джам преди 8 години
До ЕлемагТи нямаш ли си работа, че по цял ден мрънкаш в този сайт.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз сам за един час мога да заснема 115 неправилно паркирани автомобила само в квартала, в който живея.
23
3
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Простолюдието нещо изока.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези 115 да не са средно на катаджия, че и така пак ще са много малко.....