Убитата рускиня живеела в крайна мизерия

Жената имала син и дъщеря, с които не поддържала контакт
5 окт 2015 17:13,
30

Снимка: Булфото

56-годишната Наталия Стаматова, зверски убита тази нощ с юмруци от приятеля си Димитър Радев, последно е работела като чистачка в известен бургаски ресторант.

Жената имала две деца – дъщеря на 25 и син на 27 години, съобщава "24 часа". До преди час почернените деца са били разпитвани от полицията.

Те заявили, че почти не са поддържали контакт с майка си, защото живеели с баща си, който е българин.

Задържаният Димитър Радев остава в ареста и най-вероятно до края на деня ще му бъде повдигнато обвинение, казаха от полицията.

Още по темата

Жената живеела в партерно помещение в бл.113, който е на метри от Морската градина в Бургас. Снимки на Булфото разкриват, че тя е битувала бедно, почти в крайна мизерия.

Само една улица дели жилището на жертвата с това на убиеца. Той живее в съседния бл.37 в жк. "Лазур" заедно с баща си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
33
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Снимки 6 и 7 не съответстват на останалите, които пък не съответстват на текста, че жилището било на 1-вия етаж, а се вижда вертикалната стълба към покрива. Dnes.bg манипулира психологически аудиторията си.
12
8
 
44
 
! Отговори
бивши съседи преди 8 години
Не е за вярване,че всичко това се е случило с Наташа.Живяхме в един вход в "Славейков".Докато съпругът й беше жив,бяха много задружно семейство.Тотално се пропи след смъртта му.Децата й са възпитани и добри.Тя беше много добра майка,невероятна домакиня и чистница,любяща баба.Голям естет.Не мога да повярвам,че тая бъркотия е в нейното жилище което е закупила след като продаде в "Славейков".Алкохолът тотално я е сринал.Споделяла е,че не може да се пребори с пиенето.Беше добър човек.Вечна й паме
11
8
 
46
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Горката жена цял живот е живяла мизерно и бедно и такава жестока смърт.Като чета само и ми става лошо. И за всички останали зверски убийства- онова дете ,което баща му го беше убил . И още толкова много други...Има толкова много жестоки хора, как е възможно да няма капка доброта в тях.
10
8
 
44
 
! Отговори
македонка преди 8 години
* я е отървал от мизерията по много гнусен начин и сега душата му ще гори в ада. Бог да даде мир на душата й!
9
24
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската мизерия -НАЙ-ДОБРАТА МИЗЕРИЯ НА СВЕТА!НЕ МОЖЕМ ДА СЕ МЕРИМ С НЕЯ!
8
10
 
40
 
! Отговори
НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ... преди 8 години
....НАЛИ ГАЛА ПОЛУЧАВА 20-ХИЛКИ /месечно...???!!!ВАЖНОТО Е КЕЛЯВИЯ ВИ ЧЕРВЕН ЕЛИТ , ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААА...НАРОДА ДГД!!!!!!/...идати избори --овцете пак ще гласуват.../
7
16
 
59
 
! Отговори
До Анонимния преди 8 години
Ела да видиш в Щатите що е мизерия!Вече бившата средна класа е унищожена, хората живеят в микробуси, не в каравани, повтарям специално за теб в Микробуси!!!!Знаеш ли какво означава да останеш без работа,без здравна осигуровка, без соц. помощи и да я караш на Купони???Не знам как е в Русия, пък и не ми пука!Но, за разлика от теб знам как е тук!Особенно работейки в травматологията.Нощните смени са като на война - коридорите са залети от кръв!
6
10
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЛЕВИЗИОНЕН ТЕХНИК СЪМ И ХОДЯ НА ДОМАШНИ АДРЕСИ ДА ПОПРАВЯМ ТЕЛЕВИЗОРИ ОТ СОЦ РЕАЛИЗМА. НЯКОИ ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКИ ГЛЕДАТ ПЛАЗМИ И ЛСД? НЕМОГА ДА ВИ ОПИША МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЯТ МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ. АКО ИМА ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ОТИДАТ И ДА ОПИШАТ ХОРАТА ЖИВЕЩИ ПО ТОЧНО СЪЩЕСТВУВАЩИ В МИЗЕРИЯ. ЗА ДА Я ПРЕДСТАВЯТ НА ДРУГАРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. СЪЩИТЕ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ И КАЗВАТ ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОДА СИ. ЩЕ СПРЪТ С НАДМЕННОСТА СИ И ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ.
5
8
 
50
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
От кога на партера има стълби за покрива?
4
16
 
34
 
! Отговори
Адвокати Пловдив преди 8 години
advokati-plovdiv.blogspot.bg Адвокати Пловдив Адвокати Пловдив Адвокати Пловдив Адвокати Пловдив Адвокати Пловдив. Вижте рейтинг, бъдете информинани
3
45
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами рускиня е все пак...в какво да живее?
2
16
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя си е мислела че е избягала от мизерията в Русия. Мъжа и сигурно също е алкохолик. Какви работи стават в града на Атака. Децата й също не са я искали. Тъжно.
1
10
 
66
 
! Отговори
хмм преди 8 години
мнего депресираща гледка са тези снимки... Лож живот и за жалост лош свършек....