"Мис Румъния" блъсна и уби четирима души в каруца

Сред загиналите има 5-годишно момиченце
10 окт 2015 12:39,
41
"Мис Румъния" блъсна и уби четирима души в каруца
Снимка: Facebook

"Мис Румъния" Диана Дину блъсна и уби четирима души, сред които и 5-годишно момиченце. Катастрофата е станала в Източна Румъния между "Ауди"-то на миската и каруца, в която пътували загиналите, съобщава британският "Дейли Мейл".

Колата ударила каруцата с 8 души в нея, след като тя внезапно изскочила на пътя. По думите на Динут, тя не можела по никакъв начин да избегне сблъсъка. В колата с нея пътували трима души, които не са пострадали. Инцидентът е станал на път във Вранча.

Четирима от пътуващите в теглената от кон каруца са загинали. Други четирима са в болница в критично състояние.

Според полицията, 46-годишният водач на каруцата бил пиян и излязъл на пътя, без да се огледа за преминаващи автомобили.

Трима от загиналите са от едно семейство – Дорел, Корина и Габриела Константин, която била само на 5 годинки. Четвъртата жертва е Козмин Ринза.

Според полицията Диана Дину няма вина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
8
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Жалко за хората--лека им пръст!Естествено, че на водача на колата цял живот ще му се присънва преживяния ужас. И няма значение дали е мис Румъния или мистър България ! Който не е пътувал по румънските автомагистрали -- нищо не знае ! Нощ, късна доба - около 2 часа, караш по магистрала с около 100 км/ч в крайната дясна лента. Изведнъж пред теб, на светлината на фаровете, огромна конска каруца,около10-на човека вътре, два огромни коня-унгарска порода. Колко секунди имаш да избегнеш сблъсъка?
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да я наградят. Интегрирала е успешно 4 румънски роми
26
13
 
3
 
! Отговори
me преди 8 години
За да загинат на място 4ма човека, тя трябва да е карала с много сериозна скорост. Така че едва ли е съвсем без вина. Разбира се, вината е на пияния, в това няма спор. Но също така няма спор, че тези 4 живота, един от които на детенце ще й тежат на нея. Защото независимо какъв цвят са били, човешкият живот е човешки живот, детето е дете. Все пак като ти трябва трансплантация на орган не гледаш кожата, нали? Жалко за тъпата случка. Може би ако не беше карала толкова бързо можеш да имат шанс.
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не издържах. Лъснах по тази. Страхотна е...
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZASHTO VAV BARNA KARUZITE SA MNOGO,I NE PRECAT NA DVIGENIETO--ZASHTOTO VAV VARNA MNOGO UVAGAVAT KARUZARITE I KARUZITE.
23
0
 
70
 
! Отговори
Az преди 8 години
Коня как е ?
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо см.рт се цензурира?
21
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тук редовно из междуградските пътища, някои с каруци, решават че правилата не важат за тях, понеже не са мпс-та. Любимото ми е като изскочат на пътя и ти направят с ръка да минаваш, че може да ги изпревариш, аз добре ще ги изпреваря, но за една бройка ще ги и повозя.
20
0
 
72
 
! Отговори
Брей! преди 8 години
От съдържанието на текста си правя извода, че не "Мис Румъния", а пияният каруцар е убил четирима човека, защото той е виновен за инцидента.Знае се кои изскачат там на главен път с каруца - същите, както и у нас. Изглежда, има сериозна цензура - да не се споменава етническото им название, а вината за случилото се да се "пришива" на някой друг.
19
0
 
42
 
! Отговори
ало защитниците преди 8 години
Ако си пиян нямаш място на пътя и няма значение дали си с каруца или автомобил, но тия са свикнали правилата да не важат за тях.
18
6
 
12
 
! Отговори
славянин преди 8 години
С такъв мат,рял, както се беше изразила преди време Тиквата, няма как нито да се изгради държава, нито как да се опази! Само такъв мат,рял може да защитава собствените си кръвопийци, кожодери, убийци, крадци, бандити, парвенюта и всичката подобна ***! Както е казано - ''*** народ, слаба държава'', а в случая с България - никаква държава, в последен стадий на доизживяване! Да искаш от народ, който не може да се научи да си хвърля *** разделно например, да си създаде и поддържа държава!?
17
42
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тая - с присаден бюст. Но мозък не се присажда все още, затова някои "крас(т)авици" не знаят, какво се прави на пътя. Какво беше това "Ауди", каква беше тази скорост, каква беше тази каруца - летяща чиния ли беше, та "внезапно изскочила на пътя". За да утрепеш четирима души, независимо, какви и кои са били, аудито трябва да е летяло с бясна скорост. Четири човека са това, ей! И ги еубила на куп една кифла. *** "не е виновна"... Е, много "е добре" Румъния.
16
38
 
7
 
! Отговори
до 17 от славянин преди 8 години
Жертвеие можеше да не са от ''братчедите'', и тогава какво правим!? Сигурно пак оправдаваме самозабравилата се пръдла и съдим жертвите!?
15
3
 
45
 
! Отговори
до славянин преди 8 години
Нищо странно няма браТчедите така са си послали и за това от всякъде струи любов към тях.
14
60
 
11
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Странна работа - да защитаваш убиеца, а не жертвите, това само *** булгаристански *** може да го направи!
13
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как е кончето е въпроса. А тези които е теглило....не ме интересуват.
12
3
 
2
 
! Отговори
ДС до 8 преди 8 години
кИфтета
11
1
 
41
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
И какво да напиша,дето да е истина,ама да не ме изтрият?????Освен:И накрая всичко завършило благополучно......
10
58
 
2
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Тия самозабравили се пръдли очевидно се мислят за ''земни богини'', на които всичко им е позволено!? Пожелавам и доживот в пандиза!
9
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне хубава са я избрали. За разлика от нашите крокодилки.