Шофьор отнесе 40 м мантинела с "Ламборгини" на "Тракия"

Водачът на скъпарската кола карал с над 200 км/ч
13 окт 2015 08:32,
107
Шофьор отнесе 40 м мантинела с "Ламборгини" на "Тракия"
Снимка: Reuters, архив

Шофьор разби своето "Ламборгини Авентадор" на автомагистрала "Тракия", отнасяйки 40 метра мантинела в отсечката Чирпан - Стара Закора.

Суперскъпата спортна кола, която вдига 350 км/ч със своите 700 конски сили, е била шофирана от 54-годишен софиянец, съобщава "Телеграф".

Очевидци твърдят, че мъжът е карал с над 200 км/ч. Предполага се, че неравности по платното са изхвърлили автомобила и е чист късмет, че водачът се е отървал само с потрошена предница, но без самият той да пострада, тъй като се отворила въздушната възглавница.

Инцидентът с колата за милиони станал на 11 октомври по обяд по време на дъжд и намалена видимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Ламбо преди 8 години
Нов вид джигиди. Джигит със лаборджини
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимем преди 8 години
До Аномимен 55:Затова може да се поспори дали само до 90 коня.Доста съм мислил и според мен безопасната кола е мощната кола, защото най-малкото се изпреварва много по-лесно и не се получават предпоставки за катастрофи.Естсвено нямам предвид коли по над 500 коня, а някъде в диапазона между 150 и 300.А с една 90 коня кола може да стане голяма беля, не успее да прецени разстоянието и тръгне да изпреварва, обаче колата няма мощност.Пък и това може да се заобиколи, регистрира колата на родителите си.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Валке, Валкеее, като не знаеш, не пиши, "кола за милиони", Авентадора даже и един милион не струва, мисля, че беше около 700 000.А това, че не пострадал заради въздушната възглавница, това ще го оставя без коментар.
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
30000 милионера си е един град само от милионери , а новата професионална земеделска техника отдавна не е за бедняци не , че е хай тек техниката просто е прекалено скъпа за селяните , да не сте обърка ли сметките 3000 милионера по бива , оня дето плюе земеделците да оди да играе тото 2,както се видя обаче бг фондова борса по скоро са си бедняци все пак три милиона души избраха друго.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега Кат ще направи акция "светлина", за да се бори с високата скорост. :)
59
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 70Не е зърнопроизводител, а винар - но така де на прав път си - от същия дол гнили дренки е ;-)
58
0
 
12
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Новината щеше да е отлична ,ако създателя си беше прибрал *** ,но нищо неговото дърво го чака някъде там и рано или късно ще се срещнат на четири очи .
57
1
 
4
 
! Отговори
до 72 преди 8 години
Алооо, за какво са винетките? За поддържане на пътната инфраструктура или за да ти е позволено да я трошиш както си искаш. Ти и в кръчмата си плащаш, почни да трошиш чаши, най-добре в главата си.
56
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъжд, намалена видимост, неравности по пътя... а той, разбирате ли, карал с 200 км/ч. Няма да го жаля. И застрахователят не бива да го жали.Добре поне, че не е ударил друга кола и да убие някого.
55
0
 
19
 
! Отговори
един преди 8 години
даси плати глобата за висока скорост да му си отнеме книжката да си плати мантинелата и застрахователя да не му плати нищо убиец
54
3
 
13
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Каквато и да е колата,каквото и да е времето,каквито и гуми да има - скорост от 80км.нагоре в час е смъртоносна или в най щастливия случай не избягва катастрофа!!!???....
53
4
 
35
 
! Отговори
g преди 8 години
Може да звучи цинично, но моето мнение е, че по-добре да се беше очистил на място. Такъв *** утре ще се качи пак и тогава може да има и невинни жертви. При реалностите с тези просмукани от корупция и зависимости БГ милиция и съд, единствения шанс ни остава да се молим тези *** като катастрофират да се очистват с на място.
52
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са данъчните?!!!!!!!
51
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Синът на карнобатския алкохолен бос Миню Стайков - Стайко , лицето , което е управлявало Авентадора на 27 години :) Да видим дали ще оцелее коментара ми , ако не - Тротил :)
50
1
 
16
 
! Отговори
Ламборгини преди 8 години
Тази кола чисто нова струва над 1 млн
49
4
 
10
 
! Отговори
optimist преди 8 години
"Колата за милиони".. :D Ламбо Авентадор струва към 600 хил. лв.
48
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е КАТ да излезе от дупката и да си върши работата по пътищата! Не само по време на акции и кампании, трябва да са на пътя всеки ден, около всички места с концентрация на ПТП, а и не само. МВР имало огромен щат - огромен само във ведомостите за заплати, иначе никакви ги няма. И колкото повече говорят за вземане на мерки за ограничаване на катастрофите, толкова повече катастрофи стават. СТИГА ГОВОРЕНЕ!!! ДЕЙСТВАЙТЕ!!!
47
2
 
24
 
! Отговори
Боби преди 8 години
Имало е разлято вещество заради това е самокатастрофирал.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...от вътрешния към външния край на платното, но след като е стъпила на асфалта след локвата сцеплението се е увеличило и тъй като човек инстинктивно навива волана надясно се е върнал към вътрешния край и се е забил в мантинелата, разделяща двете посоки. Сигурно се е случило за около 2-3 секунди. Беше очевидно, че се е завъртял след аквапланинг.
45
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 11 пътувах по магистрала Тракия, и видях катастрофата може би 15-20 мин. след като се беше случила. Ламборджинито беше черно с номер СА 0001. Валеше много силно и шофьора видимо се беше хлъзнал на пътя а не подскочил. Точно преди мястото на щетата на около 200-300 метра и малко преди завоя /ляв, по посока Стара Загора/имаше много голяма локва от външния край на виража към вътрешния. Моето обяснение за инцидента, е че човека е карал доста бързичко, минал е през локвата, колата е поднесла...