Заловиха 66 мигранти само за 3 дни в Бургас

Мъжете се представили за афганистанци и пакистанци
23 ное 2015 10:37, Красимир Ангелов
12
Заловиха 66 мигранти само за 3 дни в Бургас
Снимка: Булфото

Полицията в Бургас е заловила 66 нелегално преминали границата ни афганистанци и пакистанци само за последните 3 дни, съобщават от МВР.

Първият случай е от 20 ноември вечерта. Тогава в тревна площ в комплекс "Братя Миладинови" в Бургас са проверени три леки автомобила. Установено е, че те са превозвали 17 чужденци, които са се определили като афганистанци.

Два от автомобилите са управлявани от 31-годишен и 34-годишен криминално проявени мъже. Третият шофьор е успял да избяга. От полицията уточняват, че трите автомобила са спрели заради самозапалване на единия в движение.

При втория случай са установени 10 чужденци, преминали незаконно границата ни. Те са открити в лека кола "Мазда Праймаси" на 21 ноември около 15 часа на изхода на Бургас по пътя за Айтос. Чужденците са задържани заедно с шофьора за 24 часа.

На следващия ден - 22 ноември, в 7 сутринта, полицията е открила изоставен миниван "Форд Галакси" в Бургас. Около колата са били 21 мъже, които са казали, че са от Афганистан и Пакистан. Два часа по-късно на изхода на Бургас за село Твърдица полицаите са спрели други 18 мъже без документи. И те са заявили, че са пакистанци и афганистанци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисооов,какво става с границата??
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажете колко са тия които не сте могли да хванете
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пазим осторожно ооо !!! Нашите политици нямат смелост да приемат по рестриктни мерки срещу тая напаст !!За какво са там тогава ? Трябва твърдо да се действа ,а не да се мишкува, а не да се чака Сарафово 2 !!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заловили ... Е и какво, като са ги заловили? После ги поканиха да се настанят в бежански център, където ще живеят до когато искат за наша сметка, ще си ходят където искат и ще си правят каквото искат в нашите градове!!! Защо тия не се екстрадират веднага, откъдето са дошли? Нямат работа в нашата държава, те са незаконно влезли в страната ни!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заловиха 66 мигранти само за 3 дни в БургасПродавали семки в района на Автогарата !???
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига сте драскали глупости в тоя форум, а отивайте да работите, че тия афганистанци искат да ядат!