81-годишен прати петима в болница

Старецът изгубил контрол над автомобила си
25 ное 2015 15:30,
19
81-годишен прати петима в болница
Снимка: Булфото, ахрив

Петима души са пострадали при катастрофа на пътя Пловдив – Хасково при разклона за Садово, съобщиха от МВР.

Около 17:40 часа във вторник 81-годишния водач загубил контрол над своя "Опел" при ляв завой. Колата навлязла в насрещното и се ударила във "Форд".

За лечение в болница е настанена 58-годишна пътничка от първата кола, възрастният шофьор е освободен за домашно лечение със счупен глезен.

След преглед за домашно лечение са освободени и 24-годишният шофьор на форда и двама негови спътници – жена на 28 години и мъж на 29 години, поясниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 8 години
До ОбективенТи не си у ред!!! Да забранят на хора под 33 да шофират! Мнооого си обективен, да знаеш!
13
0
 
7
 
! Отговори
23232 преди 8 години
Най-опасно си остава шофирането по междуселски пътища и разни шорткъти в храсти с каквито е осеяна цялата страна... Повечето от шофьорите са без книжки изобщо, пийнали и хапнали и най-вече са сигурни, че няма кой да ги проверява за нищо... а що се отнася до възрастта - вече всички са изтрещели
12
7
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Всеки знае, че по-опасни са младите шофьори, а не по-възрастните. Най-добре е да забранят на хора под 33 години да шофират, а после до 40 години само с придружител. Колкото до възрастните шофьори, там няма никакъв проблем - те шофират докато могат, после сами спират да шофират, когато преценят, че вече не могат. Някои от тях и на над 80 години шофират по-добре от повечето шофьори на 40-50 годишна възраст.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Спиридонхахаха ако чакам някой 70 годишен да ме лашка, по-добре да се гръмна:)))
10
2
 
8
 
! Отговори
Спондж Боб преди 8 години
До ВескоА ако придружителя е на 92 години може ли?!
9
3
 
17
 
! Отговори
Спиридон преди 8 години
До MeganТи добре ли си?! Има хора на по 65-70 години не само че ще шофират по-добре от 30 годишни ами и ще те лашкат до зори...! Аз съм ЗА едно доста по-строги прегледи, които да са по-чести за над определена възраст, но да се забрани, мисля че е прекалено!
8
3
 
8
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Всъщност, до 30 години трябва ада е забранено без придружител!
7
11
 
8
 
! Отговори
8 преди 8 години
НАИСТИНА СМЯТАМ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ГОРНА ГРАНИЦА ЗА ШОФИРАНЕТО,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОВЕЧЕТО КАТАСТРОФИ СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ОТ МЛАДИ ХОРА ПОРАДИ САМОНАДЕЯНОСТТА ИМ.ПРИ ВЪЗРАСТНИТЕ ИМА УДЪЛЖЕНО РЕАКТИВНО ВРЕМЕ,А ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА МНОГО ЗЛЕ СЪС СЛУХА И ЗРЕНИЕТО.
6
0
 
9
 
! Отговори
Марков преди 8 години
До уууТо пък като знам как се минават прегледите...! Фиктивно в голяма част от случаите. И на 100 да си пак ще може да се изкараш годен ако поискаш! Жалко е, но е ФАКТ!!!Айде и умната на пътя!
5
6
 
9
 
! Отговори
ууу преди 8 години
До MeganШофирането в ИЗВЕСТНА степен е като секса - още на 40 год. някои не могат да "шофират". Просто трябва да се определи горна граница ( за мене не е 65), и в последните години да се минава по-често на медицински, психо и тем подобни прегледи.
4
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София е пълно с такива баби и дедовци които не чуват и не виждат ама стиснали геврека та ще го изкъртят. За жените нямам какво да говорим освен че мнозинството не само че не могат да карат ами са и от прованса та положението да стане напълно неконтролируемо.Да караш в Софи стана Ад!!А зад околовръстното НЕ МИНАВАМ по никакъв повод!!!Там е просто НИНДЖАаааааа и те няма!
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахха аз пък като прочетох заглавието, реших че е натръшкал петима "ало измамници":))))
2
17
 
12
 
! Отговори
Megan преди 8 години
Някой на 101 няма ли да се качи на кола? След 65, да им се отнемат книжките (да ги пенсионират и от шофирането). Това са хора без рефлекси и са заплаха по пътищата.
1
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УЖАС , ТРЯБВА ДА ИМА ДО ОПРЕДЕЛЕНИ ГОДИНИ ДА ШОФИРАШ